Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by baby_girlEpizoda II
Evo i ja se pridruzujem, naravno ako Daliborka nema nista protiv.
![]()
Drama samospoznaje
epizoda I
Ocekivala sam je danas oko sest popodne. Pogledala sam na sat, bilo je tek pola deset ujutru a kod mene je vec sve bilo spremno. Knjige su bile rasirene na stolu u kuhinji, zauzimale su tek onoliko prostora da ona moze rasiriti svoje i da sedimo dovoljno blizu jedna druge. Kupila sam svasta nesto za grickanje, kafe je bilo dovoljno. U pola dvanaest su mi pocinjala predavanja. Spremila sam se, trajalo je mnogo duze nego obicno i krenula.
Mozda je i bolje sto nece danas doci na fucks. Trema ce me sigurno proci do sest, jer je necu videti do tad. A i ona nece imati vremena da me zadirkuje kao sto obicno radi. Izasla sam iz solitera, spustila se na stanicu da sacekam trolu. Bio je oktobar, i malo toplije nego sto je obicno tog meseca, a ja sam se obukla kao da idem na planinarenje da mi slucajno ne bude hladno kad se budem vracala. Na stanici, stojeci u mestu bilo mi je naizmenicno toplo pa opet hladno i cekajuci sam skinula jaknu i obukla je ponovo nekoliko puta.
Znala sam sta ne treba da radim. Znala sam da ne treba da tumacim njene znake kao znake. Ali kako da me ne zanima sta znaci to sto svaki put kad me vidi dobijem vlazan poljubac u obraz, nekad u sam ugao usana? Sta znaci to sto stalno ima nesto da mi sapne, da mora da se priblizi toliko da joj osetim topao dah na uhu. Da li ona pretpostavlja koje osecanje mi tad prostruji kroz telo, i da li ona zeli da se ja tako osecam? Uh, bas neprestano mislim o njoj.
Gledala sam u prevozu ljude oko sebe, njihova nezainteresovana i ravnodusna lica. Cinilo mi se da je svima njima danas dan kao i svaki drugi. A meni nije bio, nije bio ni blizu; zavidela sam im. Opet se setih nje i pomislih danas znam, sad znam, definitivno je, sigurna sam: zaljubljena sam u devojku. Koliko to bizarno zvuci, cak i kad se ne izgovori.
I sta cu sad s tim? Znala bih mozda sta cu da mogu da ne mislim koliko je blagog pogleda dok slusa, domisljata i visckasta kad govori i koliko mi srce zaigra kad pratim lepotu njenih pokreta dok zabacuje kosu iza uva, nezno i polako.
Izvadila sam telefon da vidim koliko je sati, posto je trola zastala na Slaviji u guzvi dobrih petnaest minuta. U redu je, stizem na vreme.. ali ona je devojka, zasto bi ovo osecanje trajalo zbog nje ( ponovo mi nepozvano prodje kroz glavu )? Cudno mi je to sto u mislima u jednoj recenici uopste uspem da uklopim nju, pobogu zenski rod, i osecanja i dozivljaje koje ne lice ni na sta drugo nego na zanesenost zaljubljene osobe.
Mozda bi bilo bolje da o tome mislim kasnije, sacekacu veceras, sigurna sam da ukoliko mi ona ne bude davala povoda ja necu ni imati o cemu da razmisljam. Do tada malkice cu samo da se prepustim, sanjaricu kao dete, ionako ovo predavanje i nema neke veze sa ispitom. Trola je stigla do poslednje stanice, izasla sam i dosla do ulaza fakulteta, i tacno tu, na vratima, spotakla sam se o stepenik. Torba mi se otvorila i poispadala mi je gomila nesvezanih fotokopija. Cula sam da se nekoliko ljudi oko mene nasmejalo, pokupila sam papire, ne gledajuci broj, gde koja stranica ide i pre nego sto sam podigla glavu cula sam poznati glas:
-Hej trapavko!- pojavila se ona - Daj da ti pomognem.-
Kolena su mi klecnula, u stomaku nije vazio zakon gravitacije, nasmejala sam se i obradovala kao ogladneli ljubimac kome veceru donesete a da nije ni poceo da je iscekuje.
Papire sam vec bila skupila, a ona je krenula rasirenih ruku prema meni da me zagrli i poljubi. Ja sam nesvesno stezuci i guzvajuci raskupusane fotokopije pozelela da zagrljaj traje sto duze.
nastavak u sledecem broju...
Originally posted by Daliborka
@ Seka
Dobices neki honorar, ajde.
Jebo te honorar ! Samo na lovu mislis.
Originally posted by Lakiboy_nsPa izvinite, a da li vi radite za pare ili za lepe oci?Originally posted by Daliborka
@ Seka
Jebo te honorar ! Samo na lovu mislis.![]()
Seka je materijalistichka k***
![]()
Originally posted by baby_girlKako da ne.
Mozda da napisem neku pricu sa deckima, za gay section. Daliborka sta kazes ima li mesta za muske u Lezbosu?
Originally posted by Seka SabljakNe treba da jedes ako hoces da nastavis da budes hot-lookingOriginally posted by Lakiboy_nsPa izvinite, a da li vi radite za pare ili za lepe oci?Originally posted by Daliborka
@ Seka
Jebo te honorar ! Samo na lovu mislis.![]()
Seka je materijalistichka k***
![]()
Zar ja ne treba da jedem u zivotu?
Originally posted by DaliborkaNeka ide da zaradi sebi postenim radom a ne na golotinji svojoj
Dobro si joj rekao, Laki.
Samo mi trazi pare, kuja.
![]()
Originally posted by baby_girlKako je napeto! Kao u Santa Barbari! Sva sam se najezila!!:hail:
Devojka sa petljom
Promena mog raspolozenja bila je vidna. Osecala sam se drugacije, prepustila sam se talasu koji me je preplavio, nisam vise zelela da se suzdrzavam niti da krijem.
- Lepo izgledamo danas - rekla sam, dodirujuci njenu kosu sa obe ruke i palcevima joj nezno prelazeci preko obraza. Pocrvenela je, a onda se nasmesila, slatko i skromno.
- Otkud ti? Mislila sam da danas neces doci na predavanja? - prekinula sam tisinu koja je izgleda prijala i meni i njoj.
- Doputovala sam ranije, iskrs'o mi neki prevoz, iiiiii eto me. - rekla je sireci ruke, kao da pokazuje koliko je raspolozena.
Originally posted by Zorica Pardovickihocemo
ako hocete, ja mogu da saberem misli koje sam belezila u svoj dnevnik iz mladosti, pa da objavim ljubavna iskustva mene i moje sestre od strica Gordane Pardovicki. nas dve smo uvek zajedno izlazile na korzo.
honorar ne trazim, neka to bude legat mladim narastajima.
hocete?
Originally posted by Daliborkateta Daco, ja sam se namerno ulenjila, jer ove lezbejke jednostavno nemaju senzibilitet, niti znaju da cene umetnost koju bacamo pred njih. ja imam na desetine strana ispisane najtananije, ali vrlo pohotne lezbo erotike sa prizorima iz trinaestog veka, sa sve kilotama i ostalim parchadima srednjovekovnog donjeg rublja za dame, koje polako nestqje tokom price, ali da bih sve to prekucala, treba da budem sigurna da ima ko ce to ceniti. to je moj razlog i moje opravdanje Vama kao starijoj, entuzijasticnoj legendi srpskoga urednistva!
Urednicki tim Lezbosa se nesto ulenjio.
Gde su nove price, ljubi vas vasa teta Daca, supervizorka.
![]()
Originally posted by Angelina777Tvoje obrazlozenje apstinencije od uredjivanja LEZBOSA sasvim uverljivo i logicno zvuci.Originally posted by Daliborkateta Daco, ja sam se namerno ulenjila, jer ove lezbejke jednostavno nemaju senzibilitet, niti znaju da cene umetnost koju bacamo pred njih. ja imam na desetine strana ispisane najtananije, ali vrlo pohotne lezbo erotike sa prizorima iz trinaestog veka, sa sve kilotama i ostalim parchadima srednjovekovnog donjeg rublja za dame, koje polako nestqje tokom price, ali da bih sve to prekucala, treba da budem sigurna da ima ko ce to ceniti. to je moj razlog i moje opravdanje Vama kao starijoj, entuzijasticnoj legendi srpskoga urednistva!
Urednicki tim Lezbosa se nesto ulenjio.
Gde su nove price, ljubi vas vasa teta Daca, supervizorka.
![]()
s miloscu bozijom
Andjelina Velika
Originally posted by Seka SabljakA sto si ti zahvaljujuci toj naslovnoj strani mesec dana tezgarila po nocnim barovima, visila na shipkama i zgrtala lovu, to ne kazes !!!!
Od kad me je Daliborka prevarila i nije mi isplatila ni dinara za naslovnu stranu Lezbosa, a namamila me je da se slikam obecanjem da ce me posteno platiti, resila sam da bojkotujem LEZBOS.
Dole sa Daliborkom, prevarantkinjom i matorom pohotnicom !
UA !!!!
![]()
Originally posted by DaliborkaPoljubi me u picu, hohstaplerko matora, prepuna holesterola.Originally posted by Seka SabljakA sto si ti zahvaljujuci toj naslovnoj strani mesec dana tezgarila po nocnim barovima, visila na shipkama i zgrtala lovu, to ne kazes !!!!
Od kad me je Daliborka prevarila i nije mi isplatila ni dinara za naslovnu stranu Lezbosa, a namamila me je da se slikam obecanjem da ce me posteno platiti, resila sam da bojkotujem LEZBOS.
Dole sa Daliborkom, prevarantkinjom i matorom pohotnicom !
UA !!!!
![]()
More, ti meni treba da platis sto sam te ispromovisala, a ne ja tebi, gnjido mala nemoralna.
Neces ti vise pokazivati sise i dupe sa stranica LEZBOSA, a jok !!!!!
![]()
Originally posted by Zonche
Drage citateljke lece i naravno ostala citateljska populacijo,
posle skorasnje najave i dugog ocekivanja moja ADVICE kolumna "ASK ZONCHE" je krenula...Zahvaljujuci mnostvu u2u-a koje sam dobio od vas, dragih forumasa (nadam se da ce tako i ostati) uspeo sam da izdvojim po meni naj bitnije dileme i pitanja i odgovorim na njih...
Pa da krenemo...
1.Dragi Zonche,
Imam veliki problem, juce sam se registrovala na forum i nakon samo par postova se rasplakala. Mislim da me svi na forumu mrze. Sta da radim?
GS-uicidna
Draga GS-uicidna,
Jeste, svi na forumu te mrzimo...
Ali ne tuguj, tako je sa svim forumasima novajlijama. Smatraj to procesom inicijacije. Mi to zovemo "kopreziviprcace".
LM, moj savet ti je da se cuvas forumasa sa nickom Adenim, Fansysmurf i Mr.Ja (a nije lose ni izbegavati Paris)... Oni su ti vodje inicijativnog programa i jedini zadatak im je da te psihicki ruiniraju i nateraju da progutas saku pilula.
Ako njih uspes da prezivis prosla si!
Ako ne, bar se raspitaj koje pilule treba popiti a ne kao Kiwi koji je u ocaju popio saku vijagre pa sada ide po forumu i vice kako je on toboze aktivan.
2.Hey Zonche,
Vec dugi niz godina radim u starackom domu i veoma sam se priblizila nekim stanarima. S obzirom da mnogi od njih nemaju nikoga resili su da meni ostave nesto u nasledstvo. Moje pitanje je kako da ja ubrzam proces dobijanja tog nasledstva? Ali molim te, neka bude bezbolno...
Brizna sestra
Draga Brizna,
Pa to je bar lako, navuci ih na heroin. Ako su vec matori ne verujem da ce im srcke izdrzati dugo. Srecno!
3. Dragi Zonche,
Vec par meseci imam profil na gayromeu i na gayserbiji, svaki dan visim na chatu i dopisujem se na forumu. Poceo sam da izlazim na gay mesta i nikako da nadjem decka. Jako sam pametan i imam dobru dusu, ali jednostavno niko me nece.
Kad god pridjem nekome, budem odbijen.
Stvarno ne znam sta da radim?
Smeshko
Dragi Smesho,
SMRSAJ.
To bi bilo to za pocetak...Ukoliko imate neka pitanja,sugestije ili primedbe posaljite mi u2u i bice objavljeni odgovori u narednom broju lezbosa...
Voli Vas Zonche![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!