Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Daliborka
Pozdravimo nove clanove urednicko - novinarskog tima LEZBOSA !
To su:
Zonche i baby_girl !
:klap: :klap: :klap:

@ Seka

Dobices neki honorar, ajde.
Jebo te honorar ! Samo na lovu mislis.
Korisnikov avatar
By Galadriel
Daliborka daj i neke slicice, ovu Sekinu s naslovnice smo videli vec tol'ko puta i nije neka..
Korisnikov avatar
By Daliborka
Bice slika, bice, bice..... Samo polako....
Pozivam i Korisnicu u tranziciji da nam se pridruzi u ekipi.
:lezkiss:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Drage citateljke lece i naravno ostala citateljska populacijo,
posle skorasnje najave i dugog ocekivanja moja ADVICE kolumna "ASK ZONCHE" je krenula...Zahvaljujuci mnostvu u2u-a koje sam dobio od vas, dragih forumasa (nadam se da ce tako i ostati) uspeo sam da izdvojim po meni naj bitnije dileme i pitanja i odgovorim na njih...

Pa da krenemo...

1.Dragi Zonche,

Imam veliki problem, juce sam se registrovala na forum i nakon samo par postova se rasplakala. Mislim da me svi na forumu mrze. Sta da radim?

GS-uicidna

Draga GS-uicidna,

Jeste, svi na forumu te mrzimo...
Ali ne tuguj, tako je sa svim forumasima novajlijama. Smatraj to procesom inicijacije. Mi to zovemo "kopreziviprcace".
LM, moj savet ti je da se cuvas forumasa sa nickom Adenim, Fansysmurf i Mr.Ja (a nije lose ni izbegavati Paris)... Oni su ti vodje inicijativnog programa i jedini zadatak im je da te psihicki ruiniraju i nateraju da progutas saku pilula.
Ako njih uspes da prezivis prosla si!
Ako ne, bar se raspitaj koje pilule treba popiti a ne kao Kiwi koji je u ocaju popio saku vijagre pa sada ide po forumu i vice kako je on toboze aktivan.

2.Hey Zonche,
Vec dugi niz godina radim u starackom domu i veoma sam se priblizila nekim stanarima. S obzirom da mnogi od njih nemaju nikoga resili su da meni ostave nesto u nasledstvo. Moje pitanje je kako da ja ubrzam proces dobijanja tog nasledstva? Ali molim te, neka bude bezbolno...

Brizna sestra

Draga Brizna,

Pa to je bar lako, navuci ih na heroin. Ako su vec matori ne verujem da ce im srcke izdrzati dugo. Srecno!

3. Dragi Zonche,
Vec par meseci imam profil na gayromeu i na gayserbiji, svaki dan visim na chatu i dopisujem se na forumu. Poceo sam da izlazim na gay mesta i nikako da nadjem decka. Jako sam pametan i imam dobru dusu, ali jednostavno niko me nece.
Kad god pridjem nekome, budem odbijen.
Stvarno ne znam sta da radim?

Smeshko

Dragi Smesho,

SMRSAJ.

To bi bilo to za pocetak...Ukoliko imate neka pitanja,sugestije ili primedbe posaljite mi u2u i bice objavljeni odgovori u narednom broju lezbosa...

Voli Vas Zonche :kakodane:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Tetka Daco ako ne valja vi kazite da brisem ;)
Korisnikov avatar
By Galadriel
:roflmao: "gs - uicidna jeste svi te mrzimo"

sa' cu i ja da pisem nastavak
Korisnikov avatar
By Galadriel
Originally posted by baby_girl
Evo i ja se pridruzujem, naravno ako Daliborka nema nista protiv.

:novinar:

Drama samospoznaje

epizoda I

Ocekivala sam je danas oko sest popodne. Pogledala sam na sat, bilo je tek pola deset ujutru a kod mene je vec sve bilo spremno. Knjige su bile rasirene na stolu u kuhinji, zauzimale su tek onoliko prostora da ona moze rasiriti svoje i da sedimo dovoljno blizu jedna druge. Kupila sam svasta nesto za grickanje, kafe je bilo dovoljno. U pola dvanaest su mi pocinjala predavanja. Spremila sam se, trajalo je mnogo duze nego obicno i krenula.
Mozda je i bolje sto nece danas doci na fucks. Trema ce me sigurno proci do sest, jer je necu videti do tad. A i ona nece imati vremena da me zadirkuje kao sto obicno radi. Izasla sam iz solitera, spustila se na stanicu da sacekam trolu. Bio je oktobar, i malo toplije nego sto je obicno tog meseca, a ja sam se obukla kao da idem na planinarenje da mi slucajno ne bude hladno kad se budem vracala. Na stanici, stojeci u mestu bilo mi je naizmenicno toplo pa opet hladno i cekajuci sam skinula jaknu i obukla je ponovo nekoliko puta.
Znala sam sta ne treba da radim. Znala sam da ne treba da tumacim njene znake kao znake. Ali kako da me ne zanima sta znaci to sto svaki put kad me vidi dobijem vlazan poljubac u obraz, nekad u sam ugao usana? Sta znaci to sto stalno ima nesto da mi sapne, da mora da se priblizi toliko da joj osetim topao dah na uhu. Da li ona pretpostavlja koje osecanje mi tad prostruji kroz telo, i da li ona zeli da se ja tako osecam? Uh, bas neprestano mislim o njoj.
Gledala sam u prevozu ljude oko sebe, njihova nezainteresovana i ravnodusna lica. Cinilo mi se da je svima njima danas dan kao i svaki drugi. A meni nije bio, nije bio ni blizu; zavidela sam im. Opet se setih nje i pomislih danas znam, sad znam, definitivno je, sigurna sam: zaljubljena sam u devojku. Koliko to bizarno zvuci, cak i kad se ne izgovori.
I sta cu sad s tim? Znala bih mozda sta cu da mogu da ne mislim koliko je blagog pogleda dok slusa, domisljata i visckasta kad govori i koliko mi srce zaigra kad pratim lepotu njenih pokreta dok zabacuje kosu iza uva, nezno i polako.
Izvadila sam telefon da vidim koliko je sati, posto je trola zastala na Slaviji u guzvi dobrih petnaest minuta. U redu je, stizem na vreme.. ali ona je devojka, zasto bi ovo osecanje trajalo zbog nje ( ponovo mi nepozvano prodje kroz glavu )? Cudno mi je to sto u mislima u jednoj recenici uopste uspem da uklopim nju, pobogu zenski rod, i osecanja i dozivljaje koje ne lice ni na sta drugo nego na zanesenost zaljubljene osobe.

Mozda bi bilo bolje da o tome mislim kasnije, sacekacu veceras, sigurna sam da ukoliko mi ona ne bude davala povoda ja necu ni imati o cemu da razmisljam. Do tada malkice cu samo da se prepustim, sanjaricu kao dete, ionako ovo predavanje i nema neke veze sa ispitom. Trola je stigla do poslednje stanice, izasla sam i dosla do ulaza fakulteta, i tacno tu, na vratima, spotakla sam se o stepenik. Torba mi se otvorila i poispadala mi je gomila nesvezanih fotokopija. Cula sam da se nekoliko ljudi oko mene nasmejalo, pokupila sam papire, ne gledajuci broj, gde koja stranica ide i pre nego sto sam podigla glavu cula sam poznati glas:
-Hej trapavko!- pojavila se ona - Daj da ti pomognem.-
Kolena su mi klecnula, u stomaku nije vazio zakon gravitacije, nasmejala sam se i obradovala kao ogladneli ljubimac kome veceru donesete a da nije ni poceo da je iscekuje.
Papire sam vec bila skupila, a ona je krenula rasirenih ruku prema meni da me zagrli i poljubi. Ja sam nesvesno stezuci i guzvajuci raskupusane fotokopije pozelela da zagrljaj traje sto duze.

nastavak u sledecem broju...
Epizoda II

Devojka sa petljom

Promena mog raspolozenja bila je vidna. Osecala sam se drugacije, prepustila sam se talasu koji me je preplavio, nisam vise zelela da se suzdrzavam niti da krijem.
- Lepo izgledamo danas - rekla sam, dodirujuci njenu kosu sa obe ruke i palcevima joj nezno prelazeci preko obraza. Pocrvenela je, a onda se nasmesila, slatko i skromno.
- Otkud ti? Mislila sam da danas neces doci na predavanja? - prekinula sam tisinu koja je izgleda prijala i meni i njoj.
- Doputovala sam ranije, iskrs'o mi neki prevoz, iiiiii eto me. - rekla je sireci ruke, kao da pokazuje koliko je raspolozena.
- Nego, nisam ni mislila da idem na predavanja. Pogledaj kako je leeeeeeeep dan.- govoreci ovo okrenula se oko svoje ose; ta pirueta me je podsetila koliko mi prija njen veseli, neobuzdani temperament.
Provirila sam kroz vrata, video se krajicak neba, ali ne plave boje vec sakriven u gustim oblacima. Sad kad se setim mogla bih da se zakunem da su bili rozi.
- Da predivan dan - rekla sam smeseci se, i po izrazu lica mogla je da nasluti sta cu sledece reci - pa mogle bismo onda negde izblejati, sta kazes? hehe.. - izgovorila sam podignutih obrva i sa velikim samopouzdanjem znajuci da cu dobiti pozitivan odgovor.
Scenario izbegavanja predavanja se odigravao mnogo puta. Taj dan mi je ipak sve delovalo drugacije, tim pre sto se cinilo da ce se svakog momenta nebo otvoriti, da mi idemo da blejimo zato sto je lepo vreme, a ja nameravam da predlozim da svratimo do mojih drugova. Ohrabrila me je misao da je dosla samo da bi se sa mnom videla i da se obe ponasamo kao da radimo nesto savrseno smisleno.
-Gde cemo? pitala me je.
- Hajdemo do M. i G. oni zive dvadesetak minuta hoda odavde. Ne seta mi se, a i ne sedi u kaficu..... Oni verovatno jos spavaju. Ja cu skuvati kafu i pokazacu ti, imamo gomilu novih fotki kod M. na kompu. Bio mu je rodjendan prekjuce, bilo svasta, hihihi videces. -
Klimnuvsi glavom je potvrdila i podsetila me da samo treba da odemo do Piramide prvo da pokupimo skripte koje smo dale pre neki dan na kopiranje.

Ovo je bio prvi put da ona ide sa mnom kod M. i G, mojih drugova iz osnovne skole. Htela sam da ih upoznam sa njom, zelela sam to kao da je ona vec moja devojka dugo, dugo i da je potpuno prirodno da oni sada znaju sa kim se zabavljam. Dosle smo do solitera u kojem oni zive, otvorila mi je vrata, usle smo i krenule uz stepenice. Isla je iza mene, osetila sam da je veoma blizu. Potpuno nenadano uhvatila me sa obe ruke oko struka i gurala blago napred. Zasto mi to radi? Ona ne zna koliko mi malo fali? Pozelela sa da se okrenem i da je poljubim, odmah, tu, ali mi je prekinula misao
- cici, pozuri moram hitno u wc -
Ove reci su me spustile iz rozih oblaka pravo na hladni beton stepenica i podsetile me da je vrlo moguce da sam potpuno usamljena u svojim zeljama, da sve sto mi se cinilo kao zaineresovanost sa njene strane moze biti samo puka projekcija moje maste. I opet sam na pocetku, ili cak ni tu. Zazvonila sam na vrata ne misleci vise sta sta znaci. G. je kroz nekoliko trenutaka otvorio vrata u pidzami jedva otvorenih ociju.

Ne secam se tacno sta se izdesavalo dok smo bile kod njih, osim da su se uklopili kao lego kockice, kao ljudi koji se poznaju ceo zivot. Secam se samo momenta kad je odlucno skocila i rekla
- e pa momci, bilo mi je drago, mi sad moramo da palimo - i da smo za nekoliko minuta vec bile u prevozu koji je isao pravo do mene. Polako je pocelo da se smrkava, kisa je padala sve jace sto smo bile blize meni. Sedela sam, ona je rekla da joj je hladno, sela mi u krilo i stavila ruku preko ramena. Nije mi se to dopalo, zelela sam je, a nisam mogla da je imam, poslednje sto mi treba su ovakvi podsetnici na to koliko mi je zelja jaka. Okrenula sam glavu, namrstila se i gledala kroz prozor kako pljusti. Iako joj nisam videla oci osetila sam da me netremice gleda i osmehuje se. Nije mi bila jasna, nije mi nista bilo jasno.

Konacno smo stigle, istrcale smo po pljusku napolje, a moj stan je bio nekoliko ulica daleko. Na pola puta smo vec skroz bile mokre, a ona je pocela namerno da gazi po svim barama na koje je naisla i da peva. Cak me je i prskala; odmah me je to oraspolozilo i pridruzila sam joj se u suludoj igri. Utrcale smo u ulaz u kome nije bilo svetla, sa odece nam se cedila voda. Nisam ni trazila svetlo da upalim, desilo se nesto neocekivano. Uhvatila me je za ruku i rekla vodi me, a neverovatno, neverovatno je bilo to sto je svoje prste ukrstila sa mojim. Dobro je sto je bio mrak posto sam napravila izraz lica kao da cu da vristim od srece. - Koliko mi malo od nje treba - pomislila sam i vec smo bile pred vratima. Otkljucala sam i otvorila, usle smo u stan. Upalila sam svetlo, pogledala je i videla da sija od srece. Bila je prelepa. Kosa je bila skroz mokra, skinula je jaknu i cipele, ja sam uradila isto i usle smo u moju sobu. Otvorila sam ormar, rekla joj da uzme od odece sta joj se svidja i otisla po peskir. Pogledala sam ulazeci u kupatilo da ima dovoljno vode da se obe istusiramo. Drhtala sam koliko mi je bilo hladno. Ona je usla za mnom u kupatilo, pogledala sam je i stajala nepomicno. Bila je u samo u majici, natopljenoj od vode; nisam mogla da skrenem pogled. Uplasila sam se, cinilo mi se da ako uradim nesto pre vremena da cu sve da pokvarim i bez obzira sto je ona bila gost zbrzila sam
- Ja se prva tusiram! - i pocela sam da skidam bluzu sa sebe
- Doouubro! - uzvratila je - kako god - ali nije izasla. Ja u svoj toj zbunjenosti nisam nikako uspela da prevucem bluzu preko glave iako sam vukla iz sve snage.
- Eee, trapavko moj - cula sam i osetila njene ruke kako mi pomazu. U delicu sekunde promolila sam glavu i dok jos nisam otvorila oci osetila sam njen dlan na mom obrazu. Sad nisam ni htela da ih otvorim, nisam smela, samo sam pognula glavu prema njenom dlanu pokazujuci da mi jako prija. Sledece sto sam osetila bile su njene usne na mojim i pozelela sam da taj momenat traje zauvek.

Dan danas ne mogu da se nacudim njenoj hrabrosti, po tome je najvise pamtim. Da je bilo do mene prelomni momenat prvog koraka se nikad ne bi dogodio.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Odlicni ste, samo tako nastavite.
LEZBOS svakim danom dobija, kako na kvantitetu, tako i na kvalitetu.
:yes: :kiss:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by Daliborka

@ Seka

:lol: :lol: Seka je materijalistichka k*** :lol:
Korisnikov avatar
By Seka Sabljak
Originally posted by Lakiboy_ns

@ Seka

Pa izvinite, a da li vi radite za pare ili za lepe oci?
Zar ja ne treba da jedem u zivotu?
Korisnikov avatar
By Galadriel
Mozda da napisem neku pricu sa deckima, za gay section. Daliborka sta kazes ima li mesta za muske u Lezbosu?
Korisnikov avatar
By Daliborka
Mozda da napisem neku pricu sa deckima, za gay section. Daliborka sta kazes ima li mesta za muske u Lezbosu?
Kako da ne.
Imamo rubriku " Kutak za gay trenutak ".
Nemojte me svako malo zapitkivati za sve i svasta, nego izvolite pa uredjujte LEZBOS kako najbolje znate i umete.
Ja sam samo koordinatorka i supervizorka.
:)
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by Seka Sabljak
Originally posted by Lakiboy_ns

@ Seka

Pa izvinite, a da li vi radite za pare ili za lepe oci?
Zar ja ne treba da jedem u zivotu?
Ne treba da jedes ako hoces da nastavis da budes hot-looking :P
Korisnikov avatar
By Daliborka
Dobro si joj rekao, Laki.
Samo mi trazi pare, kuja.
:oklagija:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Dobro si joj rekao, Laki.
Samo mi trazi pare, kuja.
:oklagija:
Neka ide da zaradi sebi postenim radom a ne na golotinji svojoj :bic:
Korisnikov avatar
By Zorica Pardovicki
ako hocete, ja mogu da saberem misli koje sam belezila u svoj dnevnik iz mladosti, pa da objavim ljubavna iskustva mene i moje sestre od strica Gordane Pardovicki. nas dve smo uvek zajedno izlazile na korzo.
honorar ne trazim, neka to bude legat mladim narastajima.
hocete?
Korisnikov avatar
By SashaVsSasha

Devojka sa petljom

Promena mog raspolozenja bila je vidna. Osecala sam se drugacije, prepustila sam se talasu koji me je preplavio, nisam vise zelela da se suzdrzavam niti da krijem.
- Lepo izgledamo danas - rekla sam, dodirujuci njenu kosu sa obe ruke i palcevima joj nezno prelazeci preko obraza. Pocrvenela je, a onda se nasmesila, slatko i skromno.
- Otkud ti? Mislila sam da danas neces doci na predavanja? - prekinula sam tisinu koja je izgleda prijala i meni i njoj.
- Doputovala sam ranije, iskrs'o mi neki prevoz, iiiiii eto me. - rekla je sireci ruke, kao da pokazuje koliko je raspolozena.
Kako je napeto! Kao u Santa Barbari! Sva sam se najezila!!:hail:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Urednicki tim Lezbosa se nesto ulenjio.
Gde su nove price, ljubi vas vasa teta Daca, supervizorka.
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by Zorica Pardovicki
ako hocete, ja mogu da saberem misli koje sam belezila u svoj dnevnik iz mladosti, pa da objavim ljubavna iskustva mene i moje sestre od strica Gordane Pardovicki. nas dve smo uvek zajedno izlazile na korzo.
honorar ne trazim, neka to bude legat mladim narastajima.
hocete?
hocemo :klap:
By Çâðê_DUP
teta Daco, ja sam se namerno ulenjila, jer ove lezbejke jednostavno nemaju senzibilitet, niti znaju da cene umetnost koju bacamo pred njih. ja imam na desetine strana ispisane najtananije, ali vrlo pohotne lezbo erotike sa prizorima iz trinaestog veka, sa sve kilotama i ostalim parchadima srednjovekovnog donjeg rublja za dame, koje polako nestqje tokom price, ali da bih sve to prekucala, treba da budem sigurna da ima ko ce to ceniti. to je moj razlog i moje opravdanje Vama kao starijoj, entuzijasticnoj legendi srpskoga urednistva!

s miloscu bozijom

Andjelina Velika
Korisnikov avatar
By BellyButton
Ja nisam narochito kreativan u pisanju ali sam vash verni chitalac i veliki obozavalac. Narochito mi se dopada rubrika "draga saveta" ili "ask zonche"...
Kao veliki ljubitelj enigmatike, voleo bih da uvedete i rebuse ili ukrstene reci (u skladu sa temetikom magazina)...
I ubuduce, vash
Belly...
:novine:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by Angelina777
teta Daco, ja sam se namerno ulenjila, jer ove lezbejke jednostavno nemaju senzibilitet, niti znaju da cene umetnost koju bacamo pred njih. ja imam na desetine strana ispisane najtananije, ali vrlo pohotne lezbo erotike sa prizorima iz trinaestog veka, sa sve kilotama i ostalim parchadima srednjovekovnog donjeg rublja za dame, koje polako nestqje tokom price, ali da bih sve to prekucala, treba da budem sigurna da ima ko ce to ceniti. to je moj razlog i moje opravdanje Vama kao starijoj, entuzijasticnoj legendi srpskoga urednistva!

s miloscu bozijom

Andjelina Velika
Tvoje obrazlozenje apstinencije od uredjivanja LEZBOSA sasvim uverljivo i logicno zvuci.
Nase lece su bas lenje kad treba nesto aktivisticki uraditi, a jedino nisu lenje da se seksaju i svrsavaju jedna drugoj u zagrljaju.
Porazavajuce.
:sniff:
Korisnikov avatar
By Seka Sabljak
Od kad me je Daliborka prevarila i nije mi isplatila ni dinara za naslovnu stranu Lezbosa, a namamila me je da se slikam obecanjem da ce me posteno platiti, resila sam da bojkotujem LEZBOS.
Dole sa Daliborkom, prevarantkinjom i matorom pohotnicom !
UA !!!!
:ua:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Od kad me je Daliborka prevarila i nije mi isplatila ni dinara za naslovnu stranu Lezbosa, a namamila me je da se slikam obecanjem da ce me posteno platiti, resila sam da bojkotujem LEZBOS.
UA !!!!
A sto si ti zahvaljujuci toj naslovnoj strani mesec dana tezgarila po nocnim barovima, visila na shipkama i zgrtala lovu, to ne kazes !!!!
More, ti meni treba da platis sto sam te ispromovisala, a ne ja tebi, gnjido mala nemoralna.
Neces ti vise pokazivati sise i dupe sa stranica LEZBOSA, a jok !!!!!
:vatrica:
By Çâðê_DUP
PROTEKCIJA

Nastradala sam u jednom neprilicnom udesu, zapravo saobracajnoj nesreci, jel se tako kaze, mila?-zena od trideset godina, napetih grudi sto bejahu steshnjene u opne od tigrove kozhe, zabaci kosu kao da je kakav seksi vetar miluje cvornovatom mushkom rukom, priblizavajuci se pupku bradavica, tim okruglim braonkastim tacnama na grudima loptama. Oh, kakve su to samo grudi, oruzje zhene, moja gospodo. Dve tanke zelene vene (otud i naziv kvarta Zeleni venac) poput vajarskih crta ih presecaju kao tok reke kad se ulije u more. A oci ove zene su smaragdnorubinske, ili zelene kao zhad. Usne su oblizane sjajem za usne, neistroshene, jer ona je potpuno nova. Seksi, ali polomljena. Jer hauba smrti koju su proizveli u uglednoj firmi "Hauba Nioba" sa antichkim koloritima, raznese joj kraljeshnicu (jedinu titulu koju je posedovala, sem secanja da je u proslom zivotu bila italijanska grofica koju je obljubio brat od tetke Lukrecije Bordzije. Neki orgazmi mogu nositi u sebi i seme crvene slasti, pritom mislimo na trovanje hranom zacinjenom perjem sa crvenih grudi otrovanog crvendaca, tog bozanskog afrodizijaka jos od pape Gregorijanusa i kralja Maksimilijana) Otrovashe joj tad genitalije, ali joj grudi ostadoshe netaknute, te ona, u ovom zivotu, hoda uspravna poput koplja rimskog centuriona prve kohorte 13-te legije sto mu je zena sakrila za potrebe samozadovoljavanja dok izbi centurion nas u galskome ratu onog Geja Julija Kesara). Isturi te dve kruskolike mesne tvorevine zivota u koje ce biti jedared usadjeno mleko da podoji sve rimske i turske sinove i kceri u danasnjih Srbalja. "I nasla sam Spasitelja!"-grudi su govorile, otvarale usne jedna, pa druga, spashene i srecne, velike i gotovo nabildovane pregrshtima jabuchastih zlezda sto kotile su male pleonasticke bebe (ko tvrdi da grudi nemaju matericu, greshi!) "You found Jesus"?-upitah, ja uskogrudna, svojim barshunastim, crnachkim glasom fat mame.-Nasla sam doktora i njegovo ime je Zhan Frishchic (Žan Friščić). jako je fin i sharmantan i razgovarao je sa mojim grudima, skroz relaksantnomuskulativno, opcinjavajuce! Kakav divan trijalog u dvoje, draga. kad me je ugledao, zacrveneo se poput raka i zamandalio vrata ordinacije. A potom me je ispipao, profesionalnom usredsredjenoscu, kako bi ustanovio sve moguce i nemoguce prelome. Uzivala sam u tom napetom dodiru. prepone su mi preskakale, umesto da ja preskachem njih, a njegove veshte ruke i glava pratile su moje grudi i obracale im se u ritmu kretanja njihovih ruzhicastih glavica. -Drage grudi, kako ste? Mesne? Slomljene? Govorim vam "vi" ne zato sto vas je dve, vec iz dubokog postovanja prema vasoj bujnosti kojom me prozdirete!
-Uzasno se osecam doktore, spasite me-govorila je prvo jedna sisa, pa druga i doktor je sumnjicavo vrteo glavom, a onda ga obasja velika misao, genijalna misao!-Vi se samo ispravite, ramena zabacite unazad, kao kad hocete da napravite "most". neka grudi zhive! A sada hodajte, hodajte grudi drage!-reche Žan Friščić i stavi ruku pod mantil, trazeci nesto, nesto..strasno veliko, slushaj, ne prekidaj me!
Ona se zacrvene na trenutak, ozarena prijatnim uspomenama iz ortopedske ordinacije, mahnu lepezom ispred chela i nastavi, ochigledno drzeci grudi, pardon kecheve u rukavu. -Od tad hodam tako da grudi zauzimaju prostor gde je nekad bilo moje telo. Moja glava i trup su im pokoreni i krecu se nekom cudnom podelom kinetickih sila (fizicari, bacite tarot karte na sto iluzija!), a gravitacija se ne buni, mada me je ona najvise zabrinjavala. Nisam joj platila kiriju za nosenje ovolikih grudi, za prosli mesec. Grudi sad nose mene, ne ja njih. Zelim da se iskoristim u humanitarne svrhe i da podojim ceo svet.
-A sta se zbilo sa Žanom Friščićem?
-Posmatrao me je kako hodam, tacnije kako hodaju moje grudi, bez mog ucesca i volje, sedeo je na stolici koja se tresla pod njegovim uzurbanim pokretima kojima je merio vlastiti puls i govorio je: -Tako, draga moja, samo ti zastiti kichmu i hodaj pravo! Pravo! Bravo! I pljesnuo je rukama, poput sartrovskog Herostrata koji uziva u setnji grudi malih, velikih, mlechnih, obljubljenih, grudi devica, rozikastobelih, ispunjenih flashiranim mlekom, u tetrapaku, sa matericama ili bez. I morao je da otkljuca vrata jer cekali su ga naredni pacijenti.
I kad moje grudi izadjose, van ucesca moje volje, jer ramena i ostatak tela su mi jos ostali u ordinaciji kod Žana Friščića, one behu toliko ponosito uspravne i nabrekle da zagushishe sve one jadne polomljene starce sto su stakama lupkali satima po vratima ordinacije, polomljeni, ugipsani, tako smeshni. Jedna shtaka mi se zaglavi medju grufi, a potom ostade tu mesta za jos nekoliko starachkih glava. Istresoh ih sve sa sisa i nekako se progurah kroz hodnik ciji su zidovi bili dotaknuti i priznajem pomalo nadrazeni od dodira sa svom tom svilom, kao da je u njih uzidan bozanski falus svih ortopedskih ordinacija sveta.
Na trenutak se dve italijanske grofice ucutashe, jedna bez usta i jezika, tek s grudima sirokim poput vecnosti iz kojih je strcalo mleko u soljicu kafe, druga uskogrudna, ali primajuci te obilne darove.
-Bilo kako bilo, bice uzasno vreme napolju, padace neka kisa...kakve promene vremena, ko ce to izdrzati..
-da, a narocito ako si metereopata
-Mhm..jeste..Istinu kazhes. :dude:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Bravo Andjo! :klap:
Sekin honorar ces dobiti ti !
Korisnikov avatar
By Seka Sabljak
UA !!!!
A sto si ti zahvaljujuci toj naslovnoj strani mesec dana tezgarila po nocnim barovima, visila na shipkama i zgrtala lovu, to ne kazes !!!!
More, ti meni treba da platis sto sam te ispromovisala, a ne ja tebi, gnjido mala nemoralna.
Neces ti vise pokazivati sise i dupe sa stranica LEZBOSA, a jok !!!!!
:vatrica:
Poljubi me u picu, hohstaplerko matora, prepuna holesterola.
Ne bih se vise pojavila u tvom bednom listu ni za celu kolekciju meni omiljenih tangica u duginim bojama.
:prst:
By Çâðê_DUP
Slikapredlazem ovu lepoticu za naslovnu stranu xxxxx broja Lezbosa.
By Çâðê_DUP
Originally posted by Zonche
Drage citateljke lece i naravno ostala citateljska populacijo,
posle skorasnje najave i dugog ocekivanja moja ADVICE kolumna "ASK ZONCHE" je krenula...Zahvaljujuci mnostvu u2u-a koje sam dobio od vas, dragih forumasa (nadam se da ce tako i ostati) uspeo sam da izdvojim po meni naj bitnije dileme i pitanja i odgovorim na njih...

Pa da krenemo...

1.Dragi Zonche,

Imam veliki problem, juce sam se registrovala na forum i nakon samo par postova se rasplakala. Mislim da me svi na forumu mrze. Sta da radim?

GS-uicidna

Draga GS-uicidna,

Jeste, svi na forumu te mrzimo...
Ali ne tuguj, tako je sa svim forumasima novajlijama. Smatraj to procesom inicijacije. Mi to zovemo "kopreziviprcace".
LM, moj savet ti je da se cuvas forumasa sa nickom Adenim, Fansysmurf i Mr.Ja (a nije lose ni izbegavati Paris)... Oni su ti vodje inicijativnog programa i jedini zadatak im je da te psihicki ruiniraju i nateraju da progutas saku pilula.
Ako njih uspes da prezivis prosla si!
Ako ne, bar se raspitaj koje pilule treba popiti a ne kao Kiwi koji je u ocaju popio saku vijagre pa sada ide po forumu i vice kako je on toboze aktivan.

2.Hey Zonche,
Vec dugi niz godina radim u starackom domu i veoma sam se priblizila nekim stanarima. S obzirom da mnogi od njih nemaju nikoga resili su da meni ostave nesto u nasledstvo. Moje pitanje je kako da ja ubrzam proces dobijanja tog nasledstva? Ali molim te, neka bude bezbolno...

Brizna sestra

Draga Brizna,

Pa to je bar lako, navuci ih na heroin. Ako su vec matori ne verujem da ce im srcke izdrzati dugo. Srecno!

3. Dragi Zonche,
Vec par meseci imam profil na gayromeu i na gayserbiji, svaki dan visim na chatu i dopisujem se na forumu. Poceo sam da izlazim na gay mesta i nikako da nadjem decka. Jako sam pametan i imam dobru dusu, ali jednostavno niko me nece.
Kad god pridjem nekome, budem odbijen.
Stvarno ne znam sta da radim?

Smeshko

Dragi Smesho,

SMRSAJ.

To bi bilo to za pocetak...Ukoliko imate neka pitanja,sugestije ili primedbe posaljite mi u2u i bice objavljeni odgovori u narednom broju lezbosa...

Voli Vas Zonche :kakodane:

:lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By Rada Ivanovic
Pazljivo sam prostudirala ovu temu i stekla sam utisak da je sve ovo jedna sprdachina i zajebancija.
Necu da ucestvujem u ovom zlocinackom udruzenju "urednika, novinara, supervizora i modela " nepostojeceg magazina " LEZBOS ".
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!