Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
U sukobu između Sindi i Nevene, potpuno sam na strani Nevene.
Sestro, ako kreneš da me hvataš za butine urlajući : '' Vidi kakav ti je celulit, bre ! '', onda je grundiranje u lobanju neizbežno, pa posle neka bude šta bude.
Sindi je neotesana, odvratno se, bahato i nevaspitano ponaša, u vezi sa ulošcima je mogla da kaže : '' Ok, izvinite, izgubila sam iz vida da nisam sama u kući, slučajno sam ostavila uloške '' i gotovo. A ne da histeriše i vređa onu simpatičnu ženicu. :)
Korisnikov avatar
By acid drop
I meni je Nevena bila slatka, žao mi je što ju je Sindi isprovocirala, i to taktički. Kad je dobila po glavudži, samo se povukla i trijumfalno provukla prste kroz kosu.

A Top mi šeta po ganglijama jer se predstavlja kao poštenjačina i dobričina i sa svima se slaže. Ok, možda jeste takav, ali je dosadan ko proliv i draže bi mi bilo da Tintoreto pobedi.
Korisnikov avatar
By spliff
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2530744#p2530744]MikroSvemir napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2530568#p2530568]spliff napisao:[/url]umka
makes sense
Kakve veze ima mesto rođenja sa kvalitetom osobe? Uopšte mi taj rezon ne drži vodu.

bas nikakve...
samo je ona sve vreme potencirala kako je iz beograda
ne vidim nikakvu razliku izmedju lazarevca i umke
a nevena je za sindi dama. i to samo takva
Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
nevena je dosadna i drago mi je sto nije u kuci, ali nisam zeleo da ispada ovako. nadam se da ce vendi (ili neko drugi) ugaziti sindi.

topic smara.
Korisnikov avatar
By *deni*
Želim da podelim sa vama jedno svoje razmišljanje na temu Velikog brata, konkretno na temu vrlo čestih komentara publike tipa : '' Kako ih nije sramota javno da rade to što rade u Kući ?! ''
A ja uzvraćam kontrapitanjem : Kako vas nije sramota da četvore oči širite i gledate ko kome gladi polni organ ispod pokrivača, ko drka kurac u mraku, a kome je ispala sisa u bazenu ?
Oni su tamo u izolaciji koja traje dovoljno dugo da im iščezne svest o prisustvu kamera u svakom momentu. Nije to obična tv emisija od pola sata - sat, već višemesečni rijaliti šou.
Zato, ako već gledate, gledajte i uživajte, a zgražavati se nemojte. :njuska:
By Simor
Meni je žao što sinoć nisu pobedili Vendi, Sindi i Žarko. :sigh:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
meni su realno najbolji bili Aneta i Boban. Nisu ni jedno ni drugo neki kapaciteti za pevanje, ali su mi bili preslatki. Ovi drugi su mi bili samo smesni :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Cincila
Da li ima pametnijih stravi na TV? :) :zen:
Korisnikov avatar
By ultraviolet
kapalo me nije podsetila da gledam,
sve je u redu,
kapalo,
sve je u redu.
Korisnikov avatar
By acid drop
ček, od kad ja tebe podsećam?
ti mene obaveštavaš redovno. :lol:

evo, sad sam tek uključila tv.
Korisnikov avatar
By *deni*
U međuvremenu sam iz fundamenta promenio mišljenje o Maji Volk, od potpune antipatije do potpune simpatije i naklonosti. :love:
Iz te žene u talasima izlaze dobronamernost i plemenitost, to ne može da se odglumi.
:love:
By Simor
Mislim da će Boban sledeći da ispadne, jer je najslabiji kandidat od preostalih. Ali, ja sam obavio svoju pedersku dužnost i glasao za Bobana.

:gitara:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
^ i ja to mislim, a ukucani su ga bas zgotivili.

sinoc sam uhvatila trenutak kada je govorio kako mu je smetao zadatak zato sto su ga par puta napadali.. i ova Soraja (kako bih joj nabila eksere ispod noktiju) sve vreme ga prekidala i naskakala na njega :pljuje:
Korisnikov avatar
By Herald
Ava krizira. VB prestao da je snabdeva.
Korisnikov avatar
By acid drop
Bojim se da će večeras izbaciti Bobana jer su svi na koncertu Beyonce. :lol:
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 30
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!