Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Dirrty
Deni, da li si razmišljao da kontaktiraš ljude koji vode drag queen show u Las Vegasu npr. i pošalješ im snimke sopstvenih kreativnih izleta? Zašto ne bi unovčio sopstveni talenat na sceni? :smug:

Ili po ugledu na njih, napraviš sopstveni diva show za ex yu dijasporu u Čikagu - skineš Brenu, Draganu, Cecu, Jecu, Seku, Zoricu, Janu, Vendi, Severinu i sl.
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2664079#p2664079]Dirrty napisao:[/url]Deni, da li si razmišljao da kontaktiraš ljude koji vode drag queen show u Las Vegasu npr. i pošalješ im snimke sopstvenih kreativnih izleta? Zašto ne bi unovčio sopstveni talenat na sceni? :smug:

Ili po ugledu na njih, napraviš sopstveni diva show za ex yu dijasporu u Čikagu - skineš Brenu, Draganu, Cecu, Jecu, Seku, Zoricu, Janu, Vendi, Severinu i sl.
Nisam razmišljao do sada, ali evo, kako sam ovo pročitao, tako sam počeo da razmišljam.
Nemam ja mnogo kreativnih izleta u dragu, tačnije - za sada samo dva javno publikovana na youtube-u - '' Baciću mamac '' i '' Januarske noći ''.
Gde da nađem e mail aTresu tih ljudi i šta da im napišem u dopisu ?
Korisnikov avatar
By Dirrty
Pretpostavljam da se može iskopati na društvenim mrežama ili prosto googlanjem. Verujem da dame koje su na sceni vode i glavnu reč iza scene. Samo budi to što jesi, neodoljivo duhovit.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!