Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By bern
ma kakav boban, dajte maju nikolić :D
Korisnikov avatar
By bern
avavavavavavavavava! :lol:

i blizanci :D

i kaskader :D

i daddy :D
Korisnikov avatar
By gorilica
Jel ima negde live stream iz kuce?
Mislio sam da ne gledam, ali kako? :)
Korisnikov avatar
By ManToy
Zarko je gay :D Boban mi je oduvek bio antipatican i nisam bas srecan sto je usao. Bolje da su Pedju doveli barem je duhovitiji. Pored francuza i kaskader je kinda cute. Ali mislim da je moj favorit onaj bolid Ava :)
Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
Žarko! :love:

Evo gledam sada prenos uživo i slatki Žare je upravo posumnjao da je jedan dio kuće tajna prostorija u kojoj ima još ukućana. Iskopirali su francuskog velikog brata! :lol: Propade im fazon! :doh:
Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
Joj...mica je tako predivno isfeminiziran! :D Ja sam zaljubljen! :love:

Maja Volk mu pokazuje ženski kondom a Žare joj objašnjava kako može da napravi narukvicu od njega! :lol:

Slika
Korisnikov avatar
By Neutron
Pa gotovo sigurno je sa namerom sastavljena konfliktna garnitura licnosti, ono sto bih ja voleo da vidim jeste to da Boban izdominira nad homofobicarima/homofobicarkama. :misli:
Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2523799#p2523799]Mars napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2523728#p2523728]Dr_Shortbus napisao:[/url]
Bilo bi lijepo kada bi većina ukućana pokazali da su tolerantni i nehomofobični. To bi djelovalo i na ljude koji gledaju show.
Da li verujes da se produkcija bas time vodila kad je pravila izbor?
Ili prepustila slucaju?
Ili mozda bas trazila neke konfliktne za sou?
Većina ovih ljudi koji su ušli u kuću mi se čine ok. Uostalom vidjećemo kako će se situacija odvijati.
Korisnikov avatar
By Mars
Mora da je neki pritajeni homofob, skriveni idiot.
Korisnikov avatar
By Neutron
Sta ce nam pritajeni, imamo Maju Nikolic, ona ja javno idiot, i homofob. Opet ce nesto da laprda, misleci da je izdominirala. :facepalm: U svakom slucaju mnogo zanimljivije od Farme, ima veliki potencijal za picvajz. :mag:
Korisnikov avatar
By Mars
Ja se samo nadam da postoji i neko adekvatan da parira njenom ludilu i bezobrazluku.

I da, Avicu sam obozavao u Survivoru, ali prvenstveno zbog toga jer sam tokom soua totalno promenio misljenje o joj...sada ce to da izostane pa ne verujem da cu tako da se naprimam (a i ona divljina i prirodnost je imala svoju draz, nije mi tako cool kad je napirlitana)
Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
Eno Ava već pravi šou program. Uvukla se onom kaskaderu u krevet, njih dvoje će da spavaju zajedno izgleda! :lol:
Blizanci su super, pogotovo Žare! :love:
A Vesna Jugović im je podjelila neke kineske masažere za glavu, eno samo se trljaju! Ludilo! :smeh:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 30
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!