Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Da li ste ikad iskoristili partnera

1) Ne. To mi je bas odvratno. Nikad nisam niti cu se kresnuti iz koristi.
18
67%
2) Jesam ali nije bilo bas totalno iz koristi. Tip mi se pomalo svidjao...
6
22%
3) Jesam, jednom sam se kresnuo iz koristi
Nema glasova
0%
4) Kreshem se iz koristi non-stop. Obozavam da obradjujem debele brke sto mi svake godine placaju letovanje...
3
11%
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
toliko puta sam imala priliku da manipulišem osobama zarad koristi a nikad nisam
do sad bih već imala kola za početak i posetila bih pariz i amsterdam a možda čak i ibicu :((((

bože, samo savest kad ne bih imala, osvojila bih svet :drama:

slala sam ih samo da mi kupuju cigare uveče kad me mrzelo da se cimam do prve otvorene radnje, a oni su imali kola. mada nije da nisam posle odvojila vreme da se ljubimo kad mi donesu
a šta nije ni da oni nisu znali da ćemo se ljubiti. svi smo krivi tj. niko nije kriv hihi

što kaže alexandar u svakom odnosu je prisutna korist u jednom ili drugom vidu
Korisnikov avatar
By 李香兰
staroDOMAN

zvonki ne pokusavaj da kucas brze nego sto umes
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Zvonki, skoro sve što ljudi rade ide njima u korist. Svesno ili nesvesno. Čak i činovi dobrote, pomoći drugima, donacije. Ne mislim na finansijsku korist - može se raditi o ugledu, religijskim razlozima (iskupljenje grehova, ulaznica za raj...) itd itd. Samim tim i svaki odnos između ljubavnika je takođe iz koristi. Potreba za ljubavlju, potreba za seksom, štagod - korist.
al se pravite blesavi :D
ovo nije tema o ljubavi vec suprotno tome
...jesi li bio sa tipom sa kojim ne bi bio da nema pare jer prosto nije tvoj tip ali pare i statusni simboli nekako ulepsaju citavu pricu i njega
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Elem, OnT - iz finansijske/statusne koristi ne, nikad. Zapravo svi momci osim jednog su mi bili manje-više socijala, a ni tog jednog 'bogatijeg' nisam ni na koji način iskorišćavao, zapravo mislim da mu iz ruke osim upaljača i kite nikad ništa drugo nisam ni uzeo. :lol:
Mislim da ne bih mogao da budem sa nekim u vezi samo zato što je bogat. Ja se ne bih dobro osećao u takvom odnosu.
:andjelak:
Zaltna Ptico imam drugacije shvatanje ljubavi od tebe kao i od vecine vas tako da nema potrebe da me ubedjujes u suprotno,ipak cu ostati stardoman
I ont: ne nisam nikada bio u takvom odnosu niti u takvom prijateljskom odnosu,jer ljudi za mene nisu roba niti su meso
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2641381#p2641381]FrejaOff napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2641371#p2641371]Zvonki napisao:[/url]Da i onda ce mi na nadgrobnom spomeniku pisati "Staromodan je bio i starodoman je umro",eh zivote lutalico
Na koncu, svi bi zeljeli imati nekoga staromodnoga, samo sto i oni dodju pameti i nadju slicne sebi..No sikiriki :lija:
Mda ali ja sam ostrvo za sebe,na zalost
Nisam citao ovde ostale postove da mi se ne bi zgadili jos ljudi dovoljno je ovaj alexander,elem pre cu ceniti prostitutku jer kod nje bar znas zasto se kresete i neam tu ljubavi pre nego ko mi glumi "andjelce sa rukama punih ljubavi"
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Zvonki, ne postoji bezuslovna ljubav, osim možda između majke i deteta. Svaka druga ljubav mora na neki način da se 'zaradi'. Ne pričam o parama i poklonima. Ali poenta je da je neka korist (potreba za pažnjom, sagovornikom, osećanjima, šta god) u igri. I to nije ništa loše.

Loše je laganje, naravno. Kad je neko s tobom zbog para, a maže te drugim pričama.
Nije nitko tako nesto lose napisao, nekada moras citati izmedju redova ;) ..Pitanje je Zvone sto bi ljudi cinili da si imaju masu novaca i anonimnost!? Lipo je biti staromodan kao ti, zato san napisala da ces si naci nekoga slicnog u sto san sigurna. :lija:
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
jao koliko samo ponuda..al se iz koristi jos uvek jebala nisam.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2641389#p2641389]alexandermagic napisao:[/url]Ne moras uopce glumiti andjelce ni darivati ljubav, vec biti punokrvan izopacen demon, jer te netko svakako zeli po svaku cijenu uz sebe, znas? :ozbiljan:
da ne bude zabune
Narod me zamolio da te citiram i prenesm njegovo misljenje

Narod kaze:
treba znati dobro jebati i izjebati da bi te voleo
kad ti se kurac prestane dizati ubedi ga da je on kriv i volece te jos vise
Korisnikov avatar
By bern
ako izuzmemo to da je svaki trajniji odnos nešto iz čega obe osobe nešto "dobijaju" (dobro jutro, forumska kolomba.), ne, nisam.

a koncept "korisiti" prilično je zanimljiv. npr, ona priča o tome kako je seks kod gejeva način da se bolje upozna i poveže ("networking"). možda bi to valjalo istražiti.
Pa sad, da budem iskren pre par godina sam imao vezu sa jednim likom delimicno iz koristi, ja sam onda bio u kasnim 20im , on ranim 40im , nije bio ruzan niti 'debeli celavi brka' , ali imao je novaca, ziveo u vilu, a meni bio istekao ugovor u preduzece gde sam radio (samim time i boravisna dozvola u NL) , moja domovina onda jos nije bila u EU; trebalo je nekako spojiti tri godine boravka u NL (dve sam vec bio jos jedna da se izgura) da bi dobio papire na svoje ime i neovisno od drugoga, pa sam ziveo nesto vise od godinu dana sa tim likom bez da mi je namera bila "da ostarimo zajedno"...tako bi najbolje opisao stanje stvari...
Korisnikov avatar
By bern
bravo, deni85, jer pederi su koristoljubivi i barniju je sad srce puno što si ti pred bogom iskren.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!