Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by bananicaSvaka čast.
well, fino.
ja zamijesio, spremio u tepsiju i cekam da se zagrije rerna:D
Originally posted by MarsJao ćuti, iznervirao nam je kasnije svejednišu... ali sreća, sam je otišao...
Vide li ti kako rei postavi ono pitanje retardiranom detetu...
![]()
Originally posted by kal zakathJa se zajebao, mislio na Pishpirik...kakvo ime.
Ovo je osnova, ču da pišem u nastavcima jer ima mnogo.
Prvo ako ima pitanja.
Originally posted by sing&dunumAjde...još te Combo zvao da se igrate
Marsić, nadam se da ću uskoro imati vremena da se malo poigramo... Ovih dana...![]()
![]()
![]()
Originally posted by Marse da, tu ne kapiram, ukucam mogucu rec u zuto polje i sta onda? Ne reaguje, nista sto sam napisao nije proslo.
Dobro je i ono pogađanje zadatih pojmova preko crtanja...
Originally posted by DirrtySvi novi moraju 20 minuta da se muvaju tamo, makar kao posmatraci....i onda mogu da vas lociraju i dodaju na listu.
Ne, greškom sam ukucao Dirrtz!![]()
Tako mi i treba kada koristim SR tastaturu.
Originally posted by antibioticValjda enter neki treba da se lupi, ili tako nešto...Mislim enter da je.
e da, tu ne kapiram, ukucam mogucu rec u zuto polje i sta onda? Ne reaguje, nista sto sam napisao nije proslo.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!