Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by m..Da znas.
fishmaster je objasnio, mislim misunderstood lyrics je 100x bolji od originala.
Originally posted by m..Btw Enigma i jeste imala pesme sa nekim staroslovenski ili nekim slicnim jezikom.. tako da je mozda to i izgovoreno... To svice svice, tek sto nije...Originally posted by Black Ladyjeste, ja sam na 0.24 cula i 'ove banke bice pune mi... viidi imbecili' onda sam pretsala da slusam da ne cujem nesto jos grdje.Originally posted by IriSOriginally posted by Khonskad god čujem tu pesmu ja se derem i pevam "sviće, sviće tek što niiijeee"Originally posted by hlaefdigeladno sam to i ja bila primetila
Enigma - Sadeness
''
na 1.14 ide tekst Quis est iste Rex gloriae? koji neodoljivo podseca na Svice, svice tek sto nijedakle upisujem se u klub
![]()
i ja cu se zaraziti sad` sa ovim,...
ima i ona "smori me, smori me kamenom".
i saloma de baija kaze u onom hitu leta gospodnjeg '99/2000. "pushi, pushi veverica"
Originally posted by StrixMoj brat je ovo pevao "Smori me, dok igramo domine..."Originally posted by m..Ma za Ameno sam odmah skapirao, ali veverica mi je bila sumnjiva.
evo ga i kamenom smori me
''
jbt stvarno sam gluva.
Originally posted by Strixpotpisano.
A ima ih za gomilu pesama, ali nisam hteo da postavljam jer su uglavnom razumljivi, pa nije zanimljivo.
MNada bi m... verovatno otkrila nove reci.
Originally posted by m..Da testiramo tu teoriju.Originally posted by Strixpotpisano.
A ima ih za gomilu pesama, ali nisam hteo da postavljam jer su uglavnom razumljivi, pa nije zanimljivo.
MNada bi m... verovatno otkrila nove reci.
ajd jos srpski i engleski djene djene, ali ako nije, pa ne znam jezik, onda cujem stosta.
Originally posted by Strixdr dr dr dr dr dr ddddrrrr dr dr dr dr nx
Da testiramo tu teoriju:
Aj napisi svoju verziju ove:
''
Originally posted by m..
neko drndanje
solaza sa svadbarskom kontra cinelom
u hu hu hu hu hu hu hoho hohoh haah... (operska kokoska sindrom)
u hu hu hu hu hu hu hiho hihoh haah..
hoo haa hohohohoho
haaaaaaaaaaaa. (kokosiji orgazam)
pa isto, samo vise kokosaka.
2x
pa opet drljanje njive
huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuh huuuuuuoooououououou
mu
Originally posted by m..
ma ja sam ubedjena da oni uzmu tolkina ili neku drugu epsku fantastiku pa prstom nabadaju random redove, ili vec to postizu nekom dadaistickom metodom, svaki misheard nightwish ima vise smisla od originala, valjda ga je zato i tako lako pogresno protumaciti (covek trazi smisao).
moracu sutra jos jednu, sad odo da ucim, a vi birajte neki dobar nightwish.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!