Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Sunce
To je zastarela rupa na saksiji, Sixto! Imas li nesto novo?
Korisnikov avatar
By Sunce
Otkad ti to delis lekove i dajes dijagnoze? Mozda ce mi trebati kad te ugledam, da se smirim koliko si hot! :swan:
Korisnikov avatar
By Sunce
:smeh: Produzices ti meni beli sako, Sixto!

:kiss:
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Pitala druga koji je to miris na opaljeni rog.
On, mrtav 'ladan, odgovara 'pa to kad opalis neki rogati horoskopski znak'
a decko ne veruje u horoskop. :radosnice:
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Sedim danas s drugaricom posle nekog ispita i onako euforicno mi prepricava neki (tezak) ispit koji je skoro polozila.
Razgovor je o fizioloskoj zutici kod beba (vrste i lecenje):
"Obicno je konjugovana, a moze da se leci barbituratima ili fototerapijom. To je kad je stave u ono cetvrtasto. Kako se bese zove? Nije akvarijum, kako bese?"
"Inkubator?"

Needless to say da je jos par puta u toku razgovora umesto 'inkubator' rekla 'akvarijum'. :radosnice:
Korisnikov avatar
By Markiza
Je l' vi znate da ova danasnja deca (na polaganju za upis u srednje skole) vecina njih nije znala da prepozna Nikolu Teslu na slici? Ma, nisu deca kriva! Krive su uciteljice! Ma, prosvetu...ma prosvetu treba UKINUTI!

Rece majka Galatejina koja je i sama prosvetni radnik. Dotle doslo.
Korisnikov avatar
By tajfun983
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2791758#p2791758]Markiza napisao:[/url]Je l' vi znate da ova danasnja deca (na polaganju za upis u srednje skole) vecina njih nije znala da prepozna Nikolu Teslu na slici? Ma, nisu deca kriva! Krive su uciteljice! Ma, prosvetu...ma prosvetu treba UKINUTI!
:offtopic: U filmu Pored mene ima ona scena kad Došlo prolazi pored niza portreta istorijskih licnosti i crta neke zajebancije po Vuku, Njegosu ... a onda naidje pored Tesle, prvo ga prodje, pa se vrati i poljubi ga u usta.
Korisnikov avatar
By Markiza
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2791759#p2791759]tajfun983 napisao:[/url]
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2791758#p2791758]Markiza napisao:[/url]Je l' vi znate da ova danasnja deca (na polaganju za upis u srednje skole) vecina njih nije znala da prepozna Nikolu Teslu na slici? Ma, nisu deca kriva! Krive su uciteljice! Ma, prosvetu...ma prosvetu treba UKINUTI!
:offtopic: U filmu Pored mene ima ona scena kad Došlo prolazi pored niza portreta istorijskih licnosti i crta neke zajebancije po Vuku, Njegosu ... a onda naidje pored Tesle, prvo ga prodje, pa se vrati i poljubi ga u usta.
Kad smo vec kod Tesle, tasta odavno zagovara teoriju da je Nikola Tesla vanzemaljac. I Leonardo Da Vinci. I zena to misli ozbiljno, ja mislila sprda se u pocetku....
A sad mislim da prosvetu stvarno treba ukinuti.
Korisnikov avatar
By tajfun983
Salji tastu u penziju! :smilegrin: :saint:

EDIT: Pitanje je i da li je Došlo prepoznao Teslu ili ga samo privlace mrsavi, nosati tipovi u odjelima?
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
od pre par dana je ali ne mogu da izbacim iz glave koliko sam se smejala

trebalo je da ozbiljno zajebavam jednu osobu jer bolesnica sa kojom inače hanibališem nad drugima nije u poziciji, a jako je nervira ta osoba. i planiramo mi tu sve lepo psihopatski kad ubacuje se njena sestra, koja je flegma skroz za razliku od nas dve kao hoće i ona da se priključi sa mnom
a bolesnica je samo pogledala mrtva ladna i ko da je to nešto sasvim normalno (što nama i jeste) kaže:

- ajde ne seri, ti ćeš da se priključiš. jel znaš ti uopšte kako se drkaju ljudi ?

:radosnice:
Korisnikov avatar
By Markiza
"Ispao mi kulen na pod (pakovani, narezani kulen), ja ga oprala i vratila u frizider." by Galateja,

Kad sam joj uterala strah u kosti da se hrana ne baca I ONA TO DOSLOVNO shvati. Ne zelim ni da znam kako i cime ga je prala.
Korisnikov avatar
By tajfun983
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2794923#p2794923]emo_haos_ napisao:[/url]
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2794909#p2794909]Markiza napisao:[/url]"Ispao mi kulen na pod (pakovani, narezani kulen), ja ga oprala i vratila u frizider." by Galateja,

Kad sam joj uterala strah u kosti da se hrana ne baca I ONA TO DOSLOVNO shvati. Ne zelim ni da znam kako i cime ga je prala.

:lol: :lol: :lol:

vas dve ste kao pozoriste! plus mama, Galatejina mama je neprevazidjena :lol:
Cini mi se da je svaciji zivot pozoriste ako se tako interpretira.
Korisnikov avatar
By Markiza
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2794923#p2794923]emo_haos_ napisao:[/url]
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2794909#p2794909]Markiza napisao:[/url]"Ispao mi kulen na pod (pakovani, narezani kulen), ja ga oprala i vratila u frizider." by Galateja,

:lol: :lol: :lol:

vas dve ste kao pozoriste! plus mama, Galatejina mama je neprevazidjena :lol:
I to da probam u zivotu: oprani kulen.
Mamu sutra da ispratimo na more, hvala svim svecima i ocima, udavila nas od 5-og februara kad je uplatila aranzman pa sve do sada, tj. sutra. Naucile smo sve o mestu gde ide, tamosnju temperaturu vode, vazduha, geografiju, istoriju i praistoriju mesta, populaciju, ima l' Srba, nema l', itd. Ja sam nekako izdrzala ali je Galateja toliko na ivici nervnog sloma da joj je danas rekla: Znas sta, ja jedva cekam kad ces vise da otputujes!
Mama: "Znam, i ja! E, ali kaze meni [koleginica sa kojom putuje] a da ponesemo i frizider za plazu, da nam se ne greje pivo."
Mama is in :veverica: mode. Tesim Galateju da je bolje i tako da nam ide na zivce nego da prica o bolestima i ko je umro a ko je jos ziv.

Tajfun983 - slazem se.
By Kragi
Neka bude prica a ne izjava.

Moj friend se na nekoj date app dopisuje sa zgodnim tipom (age 32) i lazno predstavlja kao Marko saljuci mu fotke zgodnog tipa, koje je skinuo sa neta, kao svoje i dogovore sex date. I onda kaze (parafraziram):

- Ceka on mene kod masinskog, ja prolazim autom zastanem i kazem mu "Ej, reko mi Marko da ti kazem da nece da dodje".
On se malo trzne a ja dodajem " Budalo, koji ce ti kurac taj kreten? Jeste zgodan al se jebe sa svima, zarazice te necim!! Aj sedi kod mene u auto"

:smeh:

Tip naravno sedne i pojebu se!

:smeh:
By Kragi
Nije sa razumem osnov zbog kojeg ga se ti plasis ali mozes da budes spokojan posto tesko da cete ikada sresti. (:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
izjava dana mi je bilo što me svako, podrazumevajući ljude sa kojima se nisam čula makar mesec dana, postavili pitanje

JEL STVARNO USTAJEŠ UJUTRU????

ustala sam ujutru ova dva dana za redom tokom cele ove godine.
  • 1
  • 156
  • 157
  • 158
  • 159
  • 160
  • 161
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!