Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By bern
fedem foće i kfucam povuku.
By Kragi
Odoh u nabavku svega i svacega.
Korisnikov avatar
By Darling
Pricam sa drugaricom. Pobila se sinoc sa bivsim deckom...skockana, sa sve stiklicama na nogama...cirkus :doh:
By loreenche
prošao ritual, sad doručkujem i tražim nekog za mutual masturbation na chat roulette.
Korisnikov avatar
By deran
spavam širom otvorenih očiju...
Korisnikov avatar
By Kadmiel
Cekam da cimer napravi nesto da se jede. >8D
Korisnikov avatar
By Kadmiel
Aaaa, drugarica mi je upravo poslala novu knjigu Terry Goodkind-a ''The First Confessor'' preko Skype-a

Slika

Reading time!
By loreenche
Legend of a Seeker rađen na osnovu toga? Ja ŽELIM te KNJIGE! ZNAČI, ŽELIM!
Korisnikov avatar
By Kadmiel
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2406468#p2406468]Zen napisao:[/url]Legend of a Seeker rađen na osnovu toga? Ja ŽELIM te KNJIGE! ZNAČI, ŽELIM!
Yep yep ^_^
Actually, prvo sam gledao seriju, onda sam to spomenuo toj drugarici, razgovor je isao ovako:
Ja:''Yeah, I'm watching Legend of the Seeker, soooo aweeesomeee''
Ona:''THERE'S SERIES?!?!? I'VE READ ALL THE BOOKS!''
Ja:''THERE'S BOOKS!?!?! I'VE SEEN ALL THE SERIES!''

i onda smo gledali obe sezone zajedno preko skype-a (shirtless Richard, yes please, a o Kahlan-inom cleavage i da ne pricam).
Anyhow, odmah nakon sam poceo da citam knjige (kupio sam ih sve u paperback edition, 11 knjiga), pre par dana sam zavrsio sa ''Confessor'', za sada cu da preskocim The Omen Machine i pocnem sa The First Confessor (koja ima samo 300 strana tako da ce to da bude gotovo do sutra >8D).
By loreenche
Ja imam svih 11 u DOC formatu, ali ne mogu ja to ako nije originally scanned PDF. Što se serije tiče, gledam drugu sezonu, onako između pauza tokom učenja. Fenomenalna mi je serija, i ne mogu da verujem da nisu uradili treću sezonu!

Shirtless Richard se pojavio u prvoj sekvenci (posle napada na Kahlan i Deenee), NARAVNO da ću ostati da gledam!
Korisnikov avatar
By Kadmiel
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2406475#p2406475]Zen napisao:[/url]Ja imam svih 11 u DOC formatu, ali ne mogu ja to ako nije originally scanned PDF. Što se serije tiče, gledam drugu sezonu, onako između pauza tokom učenja. Fenomenalna mi je serija, i ne mogu da verujem da nisu uradili treću sezonu!

Shirtless Richard se pojavio u prvoj sekvenci (posle napada na Kahlan i Deenee), NARAVNO da ću ostati da gledam!
U to ime, long live Craig Horner 'n' Bridget Regan!

Slika

Slika
By loreenche
Na koju foru dobiješ temperaturu na ovoj temperaturi? :shock:
Korisnikov avatar
By mOwbid
sad okupala bulesove,.. razmisljam da odem i ja da se malo okupam.
Korisnikov avatar
By Madonna
sreća uživanciiiiiiiiiiiijaaaaaaaaaaaaaa :shmi:
Korisnikov avatar
By mOwbid
gledam na ruci kako se komarac puni. :wow:
  • 1
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • 540
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!