Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Neutron
lokojohny14 napisao: :D Bas me zanima,posto svi pisu o tome... :)
Vrisnuh :radosnice:

Edit: Sta bi, ulazi li na kraju Vendeta? :meduza:
Korisnikov avatar
By antibiotic
jao al' izvizdase bobana u publici napolju kada su mu saopstili da ostaje u kuci :(
By Simor
Navukao sam se na VB i sada imam potrebu svaki dan da gledam dnevni pregled. I pizdim zbog toga, ali zavisnost je zavisnost.

:borg:

No, veče mi je sinoć bilo ulepšano prvoaprilskom šalom na račun Maje Nikolić. Fascinantna mi je psihopatija te žene.

Elem, plašio sam se da će Boban prvi ispasti, ali drago mi je da ljudi glasaju za njega. Naravno, kao i za prošli krug glasanja i sada sam glasao za Bobana*.

:peace:

* Nadam se da će mi Queeria refundirati telefonske troškove. :giggle:
Korisnikov avatar
By bas bleu
big brother's a bitch - jedan lgbt aktivista koji je svoje pocetke imao sa zenama u crnom i izbeglickim kampovima se grli i drugari sa najgorim sljamom iz dijaspore koji podrzava karadzica i organizuje proteste u danskoj protiv nezavisnosti kosova. ah, the irony!
Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
ja bih voleo da veceras udje onaj iritantni brendon. vendi je potrebnija na farmi, a brendon i maja bi se ekstra zakacili.
Korisnikov avatar
By *deni*
I ti si, Clocky, podlegao perverznoj žeđi publike za krvlju u rijaliti šou programima. Ne želiš da vidiš lepe međuljudske odnose, već svađu, maltretman i razbuktavanje ostalih mračnih strasti i nagona.
Korisnikov avatar
By Neutron
*deni* napisao: podlegao perverznoj žeđi publike za krvlju u rijaliti šou programima. Ne želiš da vidiš lepe međuljudske odnose, već svađu, maltretman i razbuktavanje ostalih mračnih strasti i nagona.
:radosnice:
Nego kakav sada Brendon, secam ga se, okle on dolazi, nisam u toku, pricajte ljudi. :shok:
Korisnikov avatar
By bas bleu
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2526603#p2526603]bern napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2526570#p2526570]bas bleu napisao:[/url]big brother's a bitch - jedan lgbt aktivista koji je svoje pocetke imao sa zenama u crnom i izbeglickim kampovima se grli i drugari sa najgorim sljamom iz dijaspore koji podrzava karadzica i organizuje proteste u danskoj protiv nezavisnosti kosova. ah, the irony!
hoćemo i tebi nagradu za non sequitur? :peace:

nema potrebe. ti si neprikosnoveni sampion. opet si dokazao. :peace:
Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2526570#p2526570]bas bleu napisao:[/url]big brother's a bitch - jedan lgbt aktivista koji je svoje pocetke imao sa zenama u crnom i izbeglickim kampovima se grli i drugari sa najgorim sljamom iz dijaspore koji podrzava karadzica i organizuje proteste u danskoj protiv nezavisnosti kosova. ah, the irony!
A ti si još jednom dokazala da si obična hejterska trolčina! :pljuje:
Kakve veze Karadžić i KiM imaju sa gej aktivizmom?! :srpska:
Jedino ako imaš informaciju da je taj Karadžić homofob na kub i zalaže se za širenje homofobije, mada čak ni tada ne vidim neku preveliku relevantnost u tvojim črčkarijama ovde.
Imam jako visoku toleranciju prema postovima forumaša ali od tvojih uglavnom dobijam napad sraćke.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Jel to onaj tatica Slavko sa istetoviranim dvoglavim orlom ili tako nesto slicno?

dijasporski sindrom, zarobljen je u indentitetu koji i ne pristaje njegovom prirodnom karakteru.
Korisnikov avatar
By Pipin
Sad sam se i ja navukao na Velikog brata. Krenulo zbog Bobana, pa sad polako sve luđe od luđeg.
Korisnikov avatar
By bas bleu
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2526644#p2526644]Dr_Shortbus napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2526570#p2526570]bas bleu napisao:[/url]big brother's a bitch - jedan lgbt aktivista koji je svoje pocetke imao sa zenama u crnom i izbeglickim kampovima se grli i drugari sa najgorim sljamom iz dijaspore koji podrzava karadzica i organizuje proteste u danskoj protiv nezavisnosti kosova. ah, the irony!
A ti si još jednom dokazala da si obična hejterska trolčina! :pljuje:
Kakve veze Karadžić i KiM imaju sa gej aktivizmom?! :srpska:
Jedino ako imaš informaciju da je taj Karadžić homofob na kub i zalaže se za širenje homofobije, mada čak ni tada ne vidim neku preveliku relevantnost u tvojim črčkarijama ovde.
Imam jako visoku toleranciju prema postovima forumaša ali od tvojih uglavnom dobijam napad sraćke.
pa znas koliko bi ti se tek sralo kada bi za trenutak izasao iz uloge samoimenovanog zastitnika lika i dela bobana stojanovica ucesnika u velikom bratu i razmislio o tome sta sam napisala.
ali posto ocigledno u tom tvom kratkom autobusu ima i jeftinijih sedista i da tu drzis obe mozdane celije ajde da probam da ti objasnim:

slavko labovic je jedna nacionalisticka svinja koja smatra da je karadzic heroj i da nije cinio ratne zlocine (http://www.avisen.dk/dansk-serber-karad ... 14260.aspx" target="_blank - kapiram da cak i ti umes da koristis google translate). ne samo to nego je covek (bio) lični poverenik karadžića za kraljevinu dansku* (http://arhiva.glas-javnosti.rs/arhiva/2 ... 0905.shtml" target="_blank). bljuvotina koje je taj covek izgovorio ima koliko hoces.

sa druge strane, boban stojanovic je svoje aktivisticke pocetke imao u zenama u crnom i cini mi se da je sam negde rekao da je "dete stase zajovic". dakle, njegov aktivisticki background je anti-militaristicki i anti-nacionalisticki i ja apsolutno nemam razloga da sumnjam u bobanovu iskrenost po tom pitanju.

i kao sto sam rekla big brother's a bitch/what irony jer (mislim da) boban ne zna ko je taj covek i da zna da bi imao potpuno drugacije misljenje o njemu i zelju da se zblizi sa njim. ovako the joke's on him and ignorance is bliss (kao sto i ti sam svako malo dokazujes po forumu).

e sada to sto ti ocekujes da svi kolektivno svrsavamo iskljucvo zbog toga sto je boban lepo vaspitan i zna da kaze hvala i molim (u sta realno nisam ni imala razloga da sumnjam) a da pri tom, koliko sam ja videla (samo) iz dnevnih pregleda sa youtuba, nije pokazao ni malo svoje licnosti niti tih nekih ubedjenja koje bih ja predpostavila da ima i nije regovao na milione miliona kojekavih nacionalistickih, heteropatrijarhalnih, ksenofobicnih, mizoginih i raznih drugih izjava koje su se tamo cule to je tvoj problem.

mozda bi imao neke koristi da question the authority from time to time. dobro je to za obe te sive celije.

*JEBOTE!
Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
Vendi o Urosu:
"Meni on lici na onog dzina koji je zapalio seno Miki Mausu."
hahahahaaaaaa
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2526644#p2526644]Dr_Shortbus napisao:[/url]
Jedino ako imaš informaciju da je taj Karadžić homofob na kub i zalaže se za širenje homofobije, mada čak ni tada ne vidim neku preveliku relevantnost ......
izvini, mili, informishi se. itekako je rkaradzic homofob, na kvadrat ili kub, poznato je.

s druge strane, @bas bleu, nemam nishta protiv shto se Boban grlio s nekim ko je protestovao protiv nezavisnosti thaqi-hardinaj-kurti-murti.... Kosova- jer ne ispunjavati fantazije ni velikoshiptarskih pandana rkaradzicu, je ipak, opet, druga stvar.

back ONT, al' eto Bobana su izvizdali iovako ionako...Srbija danas k'o pre dvadeset godina :radosnice:
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 30
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!