Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Jeste li pročitali forumski Pravilnik?

da
6
20%
ne
20
67%
ja sam vel boy
4
13%
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2561839#p2561839]Vel boy napisao:[/url]e, ovako. u zezanciji i opuštenciji, trashu, trachu i sl. možete kolikogod hoćete let's linch vel boya teme otvarati i lagati na mene, vređati, srati i kenjati, ali NE možete u ozbiljnijim potforumima, NE možete u ozbiljnijim temama a pogotovo NE možete ovaj flejm nametati meni po celom forumu meni u lice niti za mojim postovima po celom forumu!

having said that, osvrnuću se samo na ove klevete
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2561718#p2561718]blenta napisao:[/url]pa u doticnoj temi si mu rekao da je glup, da je budala i da je neobrazovan - u vise navrata
a on je objavio tvoje licne podatke tri puta,

koliki retard trebaš biti da i pomisliš da bi ta brzopotezna izvrtačina i mogla izgledati u nečijim očima kao istina.....
i sam dobro znaš da su njegovi lični podaci autovani od strane njega samog već od bezbroj puta odavno. nisu tajna, jebote, cela gej i šira scena Hrvatske, Srbije, BiH navodno zna ko je popeye, srklet.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Nam cursus. Morbi ut mi. Nullam enim leo, egestas id, condimentum at, laoreet mattis, massa. Sed eleifend nonummy diam. Praesent mauris ante, elementum et, bibendum at, posuere sit amet, nibh. Duis tincidunt lectus quis dui viverra vestibulum. Suspendisse vulputate aliquam dui. Nulla elementum dui ut augue. Aliquam vehicula mi at mauris. Maecenas placerat, nisl at consequat rhoncus, sem nunc gravida justo, quis eleifend arcu velit quis lacus. Morbi magna magna, tincidunt a, mattis non, imperdiet vitae, tellus. Sed odio est, auctor ac, sollicitudin in, consequat vitae, orci. Fusce id felis. Vivamus sollicitudin metus eget eros. :rolleyes:

Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. In posuere felis nec tortor. Pellentesque faucibus. Ut accumsan ultricies elit. Maecenas at justo id velit placerat molestie. Donec dictum lectus non odio. Cras a ante vitae enim iaculis aliquam. Mauris nunc quam, venenatis nec, euismod sit amet, egestas placerat, est. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Cras id elit. Integer quis urna. Ut ante enim, dapibus malesuada, fringilla eu, condimentum quis, tellus. Aenean porttitor eros vel dolor. Donec convallis pede venenatis nibh. Duis quam. Nam eget lacus. Aliquam erat volutpat. Quisque dignissim congue leo. :cupakosu:
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2561839#p2561839]Vel boy napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2561718#p2561718]blenta napisao:[/url]
nadenuo laeremu kokofone nadimke a da ovaj nije ni bio u raspravi

tek o laeremu,
laeremovi startni uvredljivi po ličnom osnovu meni postovi u http://www.gay-serbia.com/forum/vojni-u ... 50163.html" target="_blank, prva dva generalno takva SVAKOM ko se ne slaže u svemu s njim
1. "Teško je vama tupavim zapadnjačkim glavicama shvatiti da su "sekularnost" i liberalna demokracija naše paradigme, ne njihove, stoga je naivno i jadno i rasistički mjeriti tuđu revoluciju samo po kriterijima koji nama pašu.
....................................................
Koja ste vi stoka, tipični moždani izbljuvci sredjestrujaških medija, epitomi plemenskog mentaliteta."
2. ........... tako da ono ne dotice on-line idiote koji iz komfora svojih naslonjača tandrkaju rasističke gluposti kroz tipkovnicu. ......................." (završen citat)
Mauris vel lacus vitae felis vestibulum volutpat. Etiam est nunc, venenatis in, tristique eu, imperdiet ac, nisl. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. In iaculis facilisis massa. Etiam eu urna. Sed porta. Suspendisse quam leo, molestie sed, luctus quis, feugiat in, pede. Fusce tellus. Sed metus augue, convallis et, vehicula ut, pulvinar eu, ante. Integer orci tellus, tristique vitae, consequat nec, porta vel, lectus. Nulla sit amet diam. Duis non nunc. Nulla rhoncus dictum metus. Curabitur tristique mi condimentum orci. Phasellus pellentesque aliquam enim. Proin dui lectus, cursus eu, mattis laoreet, viverra sit amet, quam. Curabitur vel dolor ultrices ipsum dictum tristique. Praesent vitae lacus. Ut velit enim, vestibulum non, fermentum nec, hendrerit quis, leo. Pellentesque rutrum malesuada neque. :tuc:

[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2561839#p2561839]Vel boy napisao:[/url]nastanak i nastavak laeremovih prvih uvredljivih po ličnom osnovu eksplicite MENI postova u temi http://www.gay-serbia.com/forum/vojni-u ... 50163.html" target="_blank

3. "Nije te uhitio jer si spektakularno nebitan i jer tvoje potpisivanje neke jebene on-line peticije ne vrijedi ni pišljivog boba, kretenčino smiješna. :lol:
4. Ali i dalje mi nije jasno kakve to veze ima s Egiptom i vama dvojicom ogavnih rasističkih šupčina? Jer zaista nema goreg šljama od rasističkih pedera.
5. Ugl. vel boy je smijesna kretencina jer misli da je disident. Ako radis nesto samo zato da bi sam sebe mogao percipirati kao osobu koja nesto radi, a pri tome nista ne mijenjas, onda nisi disident, vec moralni pozer.
Nunc tempus felis vitae urna. Vivamus porttitor, neque at volutpat rutrum, purus nisi eleifend libero, a tempus libero lectus feugiat felis. Morbi diam mauris, viverra in, gravida eu, mattis in, ante. Morbi eget arcu. Morbi porta, libero id ullamcorper nonummy, nibh ligula pulvinar metus, eget consectetuer augue nisi quis lacus. Ut ac mi quis lacus mollis aliquam. Curabitur iaculis tempus eros. Curabitur vel mi sit amet magna malesuada ultrices. Ut nisi erat, fermentum vel, congue id, euismod in, elit. Fusce ultricies, orci ac feugiat suscipit, leo massa sodales velit, et scelerisque mi tortor at ipsum. Proin orci odio, commodo ac, gravida non, tristique vel, tellus. Pellentesque nibh libero, ultricies eu, sagittis non, mollis sed, justo. Praesent metus ipsum, pulvinar pulvinar, porta id, fringilla at, est.

:vezan:
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2561839#p2561839]Vel boy napisao:[/url]6. Nikada nisam naletio na osobu koja toliko puno razmišlja, a toliko malo zna. Glupani obično ne ulažu toliko truda u svoje idiotske stavove.
7. Super mi je kako svaki tvoj reply otkriva čitav novi set gluposti o tebi. Tako da jedva čekam da vidim tvoj novi i neminovni retorički salto mortale, kojim ćeš se pokušati izvući ćorsokaka neznanja, neinformiranosti i čitanja s nerazumijevanjem, kako ne bi ovako javno ispao baš potpuni idiot. :kokice:
Phasellus felis dolor, scelerisque a, tempus eget, lobortis id, libero. Donec scelerisque leo ac risus. Praesent sit amet est. In dictum, dolor eu dictum porttitor, enim felis viverra mi, eget luctus massa purus quis odio. Etiam nulla massa, pharetra facilisis, volutpat in, imperdiet sit amet, sem. Aliquam nec erat at purus cursus interdum. Vestibulum ligula augue, bibendum accumsan, vestibulum ut, commodo a, mi. Morbi ornare gravida elit. Integer congue, augue et malesuada iaculis, ipsum dui aliquet felis, at cursus magna nisl nec elit. Donec iaculis diam a nisi accumsan viverra. Duis sed tellus et tortor vestibulum gravida. Praesent elementum elit at tellus. Curabitur metus ipsum, luctus eu, malesuada ut, tincidunt sed, diam. Donec quis mi sed magna hendrerit accumsan. Suspendisse risus nibh, ultricies eu, volutpat non, condimentum hendrerit, augue. Etiam eleifend, metus vitae adipiscing semper, mauris ipsum iaculis elit, congue gravida elit mi egestas orci. Curabitur pede.

Maecenas aliquet velit vel turpis. Mauris neque metus, malesuada nec, ultricies sit amet, porttitor mattis, enim. In massa libero, interdum nec, interdum vel, blandit sed, nulla. In ullamcorper, est eget tempor cursus, neque mi consectetuer mi, a ultricies massa est sed nisl. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos hymenaeos. Proin nulla arcu, nonummy luctus, dictum eget, fermentum et, lorem. Nunc porta convallis pede.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2561839#p2561839]Vel boy napisao:[/url]8. Ma znao si ti kurac, vel boy, koga muljaš? ..... Ali meni je strašno zabavno vidjeti kako se cvrljiš, pa ću sjebati i tvoje "objašnjenje" svog glupog zajeba. ....... što znači da si potpuni idiot
b) ......... što znači da si potpuni idiot
c) .............. što znači da si potpuni idiot
Ut enim benefici liberalesque sumus, non ut exigamus gratiam (neque enim beneficium faeneramur sed natura propensi ad liberalitatem sumus), sic amicitiam non spe mercedis adducti sed quod omnis eius fructus in ipso amore inest, expetendam putamus. :dina:

Nemo quaeso miretur, si post exsudatos labores itinerum longos congestosque adfatim commeatus fiducia vestri ductante barbaricos pagos adventans velut mutato repente consilio ad placidiora deverti. :grom:

Nihil est enim virtute amabilius, nihil quod magis adliciat ad diligendum, quippe cum propter virtutem et probitatem etiam eos, quos numquam vidimus, quodam modo diligamus. Quis est qui C. Fabrici, M'. Curi non cum caritate aliqua benevola memoriam usurpet, quos numquam viderit? quis autem est, qui Tarquinium Superbum, qui Sp. Cassium, Sp. Maelium non oderit? Cum duobus ducibus de imperio in Italia est decertatum, Pyrrho et Hannibale; ab altero propter probitatem eius non nimis alienos animos habemus, alterum propter crudelitatem semper haec civitas oderit. :tos:
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2561839#p2561839]Vel boy napisao:[/url]jer generalno nisi perceptivna osoba,........što može iznenaditi samo potpunog idiota,

...........Uz to si istovremeno smiješan i pokvaren. Kao Rod Blagojevich u malom. Nula karaktera u moralnom vakumu, sa srpskim prezimenom i američkom adresom." (završen citat)

---- sve to laerem PRVI meni, pa tek sam onda ja njemu rekao što sam rekao
Et quoniam inedia gravi adflictabantur, locum petivere Paleas nomine, vergentem in mare, valido muro firmatum, ubi conduntur nunc usque commeatus distribui militibus omne latus Isauriae defendentibus adsueti. circumstetere igitur hoc munimentum per triduum et trinoctium et cum neque adclivitas ipsa sine discrimine adiri letali, nec cuniculis quicquam geri posset, nec procederet ullum obsidionale commentum, maesti excedunt postrema vi subigente maiora viribus adgressuri. :goran:

Et quoniam mirari posse quosdam peregrinos existimo haec lecturos forsitan, si contigerit, quamobrem cum oratio ad ea monstranda deflexerit quae Romae gererentur, nihil praeter seditiones narratur et tabernas et vilitates harum similis alias, summatim causas. :jezik:

[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2561839#p2561839]Vel boy napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2561718#p2561718]blenta napisao:[/url]
rekao ti da si "ništa drugo do pobjegulja po svijetu. i to ona bezdušna, mizerna, gadna, odvratna, prezrena"

to je to glede povrede pravilnika
srklet PRVI meni

"ma otkud tebi ideja da ti o icemu, osim o guranju dilda u uljem podmazan supak, znas vise od mene?!
pa neću ja irelevantnoj budali dokazivat da je irelevantna budala. to svi jasno vide osim irelevantne budale. :)

da si netko s minimumom utjecaja, kredibiliteta i bilo cega relevantnog, onda bih te isao zgaziti argumentima. no, kako si ti potpuno nevazna pojava u svakom smislu i kontekstu ovog planeta i svakog njegovog djelica, nemastovito vrijedjanje je sve sto ces dobiti od mene. :balerina:
Perstringam nusquam a veritate sponte propria digressurus.

Adolescebat autem obstinatum propositum erga haec et similia multa scrutanda, stimulos admovente regina, quae abrupte mariti fortunas trudebat in exitium praeceps, cum eum potius lenitate feminea ad veritatis humanitatisque viam reducere utilia suadendo deberet, ut in Gordianorum actibus factitasse Maximini truculenti illius imperatoris rettulimus coniugem.

Thalassius vero ea tempestate praefectus praetorio praesens ipse quoque adrogantis ingenii, considerans incitationem eius ad multorum augeri discrimina, non maturitate vel consiliis mitigabat, ut aliquotiens celsae potestates iras principum molliverunt, sed adversando iurgandoque cum parum congrueret, eum ad rabiem potius evibrabat, Augustum actus eius exaggerando creberrime docens, idque, incertum qua mente, ne lateret adfectans. quibus mox Caesar acrius efferatus, velut contumaciae quoddam vexillum altius erigens, sine respectu salutis alienae vel suae ad vertenda opposita instar rapidi fluminis irrevocabili impetu ferebatur. :obesen:
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2561839#p2561839]Vel boy napisao:[/url]e da, zaboravih jasno reci da si glup. ono, bas si neinteligentan. al si i naporan. no, ne moze izostanak pameti i znanja nadoknaditi to sto si naporan i dosadan.

kud si bas ti uspio prrezivjeti rat u mostaru, a srusise stari most...

i da, osim sto si glup, neobrazovan i jadan, ti si i kukavica. bas si hrpa ničega. nisi čak ni zloban, ni dobar, ni duhovit, ni zanimljiv, ma jednostavno si ništa. kao nekakav bizarni bot koji stanca redikulozne postove i izbacuje kretenske ideje.
da sutra umreš, nitko suzu ne bi pustio za tobom, vjerojatno najmanje oni roditelji kojima se ne smiješ autati a imaš 40 godina.
Siquis enim militarium vel honoratorum aut nobilis inter suos rumore tenus esset insimulatus fovisse partes hostiles, iniecto onere catenarum in modum beluae trahebatur et inimico urgente vel nullo, quasi sufficiente hoc solo, quod nominatus esset aut delatus aut postulatus, capite vel multatione bonorum aut insulari solitudine damnabatur.

Ardeo, mihi credite, Patres conscripti (id quod vosmet de me existimatis et facitis ipsi) incredibili quodam amore patriae, qui me amor et subvenire olim impendentibus periculis maximis cum dimicatione capitis, et rursum, cum omnia tela undique esse intenta in patriam viderem, subire coegit atque excipere unum pro universis. Hic me meus in rem publicam animus pristinus ac perennis cum C. Caesare reducit, reconciliat, restituit in gratiam.

Sed ut tum ad senem senex de senectute, sic hoc libro ad amicum amicissimus scripsi de amicitia. Tum est Cato locutus, quo erat nemo fere senior temporibus illis, nemo prudentior; nunc Laelius et sapiens (sic enim est habitus) et amicitiae gloria excellens de amicitia loquetur. Tu velim a me animum parumper avertas, Laelium loqui ipsum putes. C. Fannius et Q. Mucius ad socerum veniunt post mortem Africani; ab his sermo oritur, respondet Laelius, cuius tota disputatio est de amicitia, quam legens te ipse cognosces. :flaming:

[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2561839#p2561839]Vel boy napisao:[/url]a vrhunac tvoje psihoze i manije proganjanja je sto mislis da bi ikoga u mostaru bilo briga da se tamo opet pojavis. :lol: kao, ugrozen si! :lol: pa ne bi te ni bajatim somunom vrijedilo spicit u facu, bolje nahranit golubove, njihova govna imaju vecu vrijednost od tebe.
neobrazovana stoko
tvoj zivot je bas nula
ti se fakat nikad ne pogledas u ogledalo i kazes: 'e jebote al sam ja lud!' ......" (završen citat)

TEK ONDA ja rekoh njemu što rekoh da bi bio da mu nije vlast u Hrvatskoj omogućila što mu je omogućila.
Ut enim quisque sibi plurimum confidit et ut quisque maxime virtute et sapientia sic munitus est, ut nullo egeat suaque omnia in se ipso posita iudicet, ita in amicitiis expetendis colendisque maxime excellit. Quid enim? Africanus indigens mei? Minime hercule! ac ne ego quidem illius; sed ego admiratione quadam virtutis eius, ille vicissim opinione fortasse non nulla, quam de meis moribus habebat, me dilexit; auxit benevolentiam consuetudo. Sed quamquam utilitates multae et magnae consecutae sunt, non sunt tamen ab earum spe causae diligendi profectae.

Isdem diebus Apollinaris Domitiani gener, paulo ante agens palatii Caesaris curam, ad Mesopotamiam missus a socero per militares numeros immodice scrutabatur, an quaedam altiora meditantis iam Galli secreta susceperint scripta, qui conpertis Antiochiae gestis per minorem Armeniam lapsus Constantinopolim petit exindeque per protectores retractus artissime tenebatur. :petra:
i naravno zabranio nam da mu se obracamo u odnosnim temama
ja sam uvek i davno rekao ---- u mom javljanju na forumu, najmanje ste bitni vi dežurni flejmaši i trolovi. vas samo rutinski pobijam.
u mom javljanju na forumu je sva poenta da imaju šta da pročitaju oni koji žele, oni koji razumno i ili iz želje da saznaju i ili nauče nešto pročitaju moje postove.
a ko mi se ispreči na put flejmom, kršenjem Pravilnika, trolovanjem, vređanjem ti će biti hendlani kako mi je nametnuto.
ceka se stripi
:novinar:
Stripija podsećam da je u dotičnoj temi krenulo još na PRVOJ str. laeremovim uvredljivim postom svakome ko ne misli neophodno kao on da bi onda tek eskalirao direktno meni uvredljivo.

Vide, quantum, inquam, fallare, Torquate. oratio me istius philosophi non offendit; nam et complectitur verbis, quod vult, et dicit plane, quod intellegam; et tamen ego a philosopho, si afferat eloquentiam, non asperner, si non habeat, non admodum flagitem. re mihi non aeque satisfacit, et quidem locis pluribus. sed quot homines, tot sententiae; falli igitur possumus.

Hae duae provinciae bello quondam piratico catervis mixtae praedonum a Servilio pro consule missae sub iugum factae sunt vectigales. et hae quidem regiones velut in prominenti terrarum lingua positae ob orbe eoo monte Amano disparantur.

Ciliciam vero, quae Cydno amni exultat, Tarsus nobilitat, urbs perspicabilis hanc condidisse Perseus memoratur, Iovis filius et Danaes, vel certe ex Aethiopia profectus Sandan quidam nomine vir opulentus et nobilis et Anazarbus auctoris vocabulum referens, et Mopsuestia vatis illius domicilium Mopsi, quem a conmilitio Argonautarum cum aureo vellere direpto redirent, errore abstractum delatumque ad Africae litus mors repentina consumpsit, et ex eo cespite punico tecti manes eius heroici dolorum varietati medentur plerumque sospitales. :kuckuc:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ne znam ni kako doći do tog teksta... a ne zanima me ni da saznam.
Korisnikov avatar
By Laerem
Btw. cisto offtopic - znak srpske društvene zaostalosti je upravo to što ovakvi forumi toliko znače i izazivaju toliko mnogo strasti, sujete i ranjenih ega. To je sve zato što ne postoji neki širi, javni, socijalni život, neka normalna scena, nekakvo institucionalizirano druženje, minglanje... pa se sve ugnoji na ovom forumu. U Hrvatskoj npr. su svi forumi propali otprilike u isto vrijeme kada je scena procvjetala, kada se pederska interakcija prelila preko bunkeriranih gej žurki na čitav grad, na sva javna mjesta, na festivale, na parkove, na str8 kafiće, etc. Svaki pokušaj da neki novi forum zaživi je propao, jer za njega objektivno nije bilo potrebe.
Korisnikov avatar
By blenta
jeeeste, u cro nema dobrih gej foruma jer je toliko zanimljivo u gradu :roll:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ne znam po kom osnovu zamerate bilo kome što nije pročitao Pravilnik. Niko nije dužan da čita propise, ali nepoznavanje propisa škodi. Zar redovito sankcionisanje Popeye-a nije dovoljan dokaz za to ? On se redovno upućuje na izdržavanje kazne banovanja u prosečnom trajanju od po mesečak dana po banu, znači - Pravilnik se primenjuje, to bi trebalo da vam je bitno, a ne da li ga on čita, ili ne. On ne mora da ga čita, niko ne mora da ga čita, ako to ne želi.
Korisnikov avatar
By Laerem
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2561953#p2561953]blenta napisao:[/url]jeeeste, u cro nema dobrih gej foruma jer je toliko zanimljivo u gradu :roll:
Pa vise-manje da. Nestala je potreba za tim oblikom komunikacije kad su se masovke outanih, normalnih pedera pocele nalaziti redovito na razlicitim mjestima. Ključna riječ - redovito, svaki vikend. Bilo je pokusaja da se uskrsne nešto, npr. sa zagreb-pride.com forumom, ali nije upalilo, unatoč najboljim namjerama. Tako da su danas daleko veće šanse da ćeš upoznati nekog normalnog van cyber svijeta dok do prije nekih 6 godina to baš i nije bio slučaj.

Ali ono, whatever. Ashes to ashes.
Korisnikov avatar
By blenta
da
jer je scena u cro najpederskija od svih pederskih scena na planetu
jer ne vidim nesto da je u drugim drzavama zamrla gej sajber scena

pre ce biti da nesto tu drugo ne stima
jer ne bi vas masa hrvata dolazila na srpski gej forum
a na rvacki bas necete jer je tamo suvise uzbudljivo vikendom
:lolusha:
kada rekoh - u mom javljanju na forumu je sva poenta da imaju šta da pročitaju oni koji žele, oni koji razumno i ili iz želje da saznaju i ili nauče nešto pročitaju moje postove. - tu sam samo ponovio ono što sam davno, davno rekao. anonimni čitaoci, koji iz raznoraznih razloga čitaju ovaj forum (podsećam, uvek je neuporedivo više gostiju i neregistrovanih nego korisnika) su mi znatno više bitniji od naročito flejmaških i trolovskih korisnika. znam da ovaj forum čitaju mnogi ljudi koji iz puke znatiželje o gejevima, gej pojedincima i gej životima žele da oforme stav i izvagaju ga. moj cilj je mojim pristupajućim i nastupajućim tj. komunikaciono početnim uljudnim ali principijelnim i dostojanstvenim primerom pridobiti srca i umove ljudi koji su, samo, bezazleno znatiželjni i žele da prošire znanja.
moj cilj je takođe mojim primerom pokazati drugoj grupi gostiju tj. antigejima koji iz zlih namera špijuniraju ovaj forum da ima gejeva koji su dubokosvesna, dubokomisleća, fer, neustrašivo i dosledno dostojanstvena i principijelna ljudska bića koja odbijaju da se povinuju antigejnom teroru.

možda je ovo moj idealizam i možda sam ja zanesen tim, ali smatram da vredi uložiti i taj napor.

neuljudne, arogantne, odvratne i mizerne jedinke (neka se prepoznaju) unutar gej sveta će neiznenađujuće izvrnuti to da su ono iznad moje deluzije i tipično rugati mi se. kabare-koju-je-dlaku-zorica-brunclik-počešljala-na-koju-stranu i sl. .... mentalne profuknjače (neka se prepoznaju) će takođe mene nazivati ludim, to je tipično i očekivano. problem je što se beskrajno ponavljaju s tim uvredama i provociranjem mene po celom forumu i što me uhode po forumu. to mora da PRESTANE! kao što rekoh, slobodno u trashu, trachu, zez. i opu., đubretu..... možete kolikogod hoćete let's lynch vel boya teme otvarati i lagati na mene, vređati, srati i kenjati, ali NE možete u ozbiljnijim potforumima, NE možete u ozbiljnijim temama a pogotovo NE možete ovaj flejm nametati meni po celom forumu meni u lice niti za mojim postovima po celom forumu!
toliko.

@KoA, impresivno baratanje latinskim :smeh: samo računaš li ozbiljno da su te tutkumčići razumeli.... :lol:

i moram reći da najnoviji laeremov off ovde na žalost izgleda da has some grounds.....
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2561990#p2561990]Srklet napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2561965#p2561965]Torry napisao:[/url] kakav li je hrvatski :alien:
rupa kretena s najvecima medju njima kao moderatorima. i to je inace razlog propasti gay.hr foruma. plus fejs, naravno ^^

ovo sada sto su izmenjali, nista mi jasno nije

ne pratim clanove, niti znam ko je ko, samo sam par puta citala teme o filmovima, iskrena da budem :) sada ni to ne mogu da nadjem a da se ne registrujem...pih...
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Forumski pravilnik? Sta je to? :blentavi:

(iliti, nisam :D )
By avgust
dzaba pravilnik uvijek ce biti mogucnosti da se na uvijen nacin vrijedja zaobilazeci kaznu.
sto je meni sto puta jadnije. kukavicki. ljigavo.

ont. nisam niti cu jer
- priistojno se ponasam uopsteno, pa i na forumu
- bas ce da me plase opomene i banovanja na bilo kakvom forumu
By barni
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2561923#p2561923]Laerem napisao:[/url]Btw. cisto offtopic - znak srpske društvene zaostalosti je upravo to što ovakvi forumi toliko znače i izazivaju toliko mnogo strasti, sujete i ranjenih ega. To je sve zato što ne postoji neki širi, javni, socijalni život, neka normalna scena, nekakvo institucionalizirano druženje, minglanje... pa se sve ugnoji na ovom forumu. .....

a ja sam primetio da najgore ponasanje i osobine(koje si pobrojao) ispoljavaju upravo oni forumasi koji su na kakvoj takvojsceni a najmanje oni koji se ovde nazivaju ormarusama. tj. nisu deo scene.

nesto ipak ne stima u tvom zakljucku, na stranu sto si to svoje zapazanje dodelio zaostaloj Srbiji...to mi je nekako i ocekivano od tebe, kad gadjas sekirom uvek i promasis metu.

....

citao sam pravilnik jednom kada me Iris banovala...mladost ludost :D
Korisnikov avatar
By blenta
pa da,
zato sto ormaruse ni nemaju licnost
no plug in za konformiranje sredini
kako bi se sto bolje utopili u neprimetnost i prosek
Korisnikov avatar
By blenta
pa sto barni
sto tako?
cc, nije ti taj post u hriscanskom duhu
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!