Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By stefan19
Posto vidim da moji izrazi nisu svima poznati, evo par najcescih sinonima:

Sise -- also known as: grudi, dojke, baloni, hranilice, pupoljci, udav, ljubavna klisura, glavogush.

Picka -- also known as: pichoka, cediljka, shkoljkica, frljoka, koka, rankica, milka, zbidelj.
Korisnikov avatar
By *deni*
Meni se najvećma sviđa izraz - koka. :)
Korisnikov avatar
By stefan19
A koji ti se sinonim za sise najvise svidja, Denika?
Sad me to podsetilo, skoro smo upoznali i družili se sa jednom markantnom damom bujnog poprsja. Malo, malo pa smo ukazivali čast i poštovanje tim dinjama, roseći ih mineralnom vodom i dodirujući ih :dude: Uf

[img]Slika uklonjena zbog pretnje odmazdom i zbog diskrecije i neukusa/img]
Korisnikov avatar
By 2kune
eto... i tako nam je štefanija napokon postala muškarac... ne zbog toga što je jebala ženu vaginušu već zbog toga što je istu degradirala na koku, a čitav doživljaj na mitsko 'sad ću da te karam', pa ondak još u maniri ponajboljeg seoskog đilkoša rastrubila vijest vasceloj čaršiji... samo što joj pare nije ostavila u dekolteu... a nije si ni zaboravila istaći veličinu alatke... ma baš ono - muškarčina!
osobno, ipak mi najviše smeta dvoznačnost izraza 'ljubavna klisura'... to može baš svašta da znači onome tko podrobnije poznaje žensku anatomiju...
btw, da ne zaboravim, VD bugarski patrijarh Kiril nađen je mrtav na plaži :iskolacen:
Korisnikov avatar
By 2kune
ništa ti to ne znači... vid mene! :deda:
nu, dirni kako su mi trbušnjaci tvrdi... :sarana:
Korisnikov avatar
By *deni*
Hihihihihihi :lepeza:
Eto što si vruć.
Korisnikov avatar
By *deni*
Ova mrcina je i sama rešetala brojne koke. :hypno:
Korisnikov avatar
By 2kune
ma nije, ona je rešetala par-nepar... :pionir:
Korisnikov avatar
By Dirrty
I šta, sad hoćeš da kažeš da je pička bolja nego muška bulja... ma mrš! To se ne poredi!
Korisnikov avatar
By 2kune
a ne, samo velim da si prava muškarčina... :mirnatetko:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ne trebate se toliko 'opterećAvati ' potrebom da nekom očitavate bukvice neprestano, to suzbija lepo raspoloženje i razonodu. :cheer:
Moram da se slozim sa Denikom. Ovo je zezanje & opustencija te nema razloga za bukve i lekcije.

Nego Deni, kazi nam kakav je osecaj drzati mekanu sisurdachu u ruci? Dobre hranilice ima ta tvoja :D
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa šta ja znam, osećaj je zanimljiv na nivou platonskog šaljivog druženja, hoću reći nikakav erotski nadražaj, ni želja za rešetanjem koke se nisu javili. :nono:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!