Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Saška Karana...

Ne znam, ja sam Rialdu gledao dok je radila vesti VoA. U rangu mi je Ivane Bojić Zarić što se zabavnog potencijala tiče.
Korisnikov avatar
By Mars
Gay test: koliko je žutih leptirića na slici?
Korisnikov avatar
By *deni*
Sačuvaj Bože ! Ta slika sa leptirićima je od pre barem 7 godina i bukvalno su joj nacrtali telo, veze nema sa njenom građom, Savka je sva temeljna i sve masnija, što se i videlo u nastupu sinoćke. Ali, uvek sam je voleo, jer blama nema. :redaljka:
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2521496#p2521496]Tungi napisao:[/url]:lol:

Nego.. Pade mi na pamet danas ova pevačica, pa se setih i tebe i koliko je bila popularna 90 -tih, i kasetu sam negde imao, ne znam ni otkud :lol: Šta li se desilo s njom?

Bila popularna jednu sezonu 1994/1995., toliko je valjda trajao budžet za dobru autorsku ekipu kompozitora i stihoklepaca i reklamu. Posle je snimala sve ružnije pesme i niko više nije hteo da je sluša. :njuska:
Korisnikov avatar
By Mars
Ruzniju od ove mi je tesko da zamislim.
Korisnikov avatar
By *deni*
Mima Haos ti je ružna ? Pa istina da nije neka klasična lepotica bila, sad je verovatno još i manje, ali imala je visinu i zgodnoću, pa je uz tu silnu veštačku kosu, šminku i dobre pesme uspela da se uvali narodu kao seks bomba.
Podatak koji će možda nekog interesirati je da su i ona i Jovana Tipšin startovale iste godine ( 1994. ) potpomognute istim sponzorom. Svi su polagali veće nade u Mimu, jerbo je bila daleko lepša od Jovane, ali godine koje su usledile su pokazale da je Tipšinova ipak ostvarila veći uspeh od Mime Haos, koja se zove kršteno Kristina Rozić. Prvo se predstavljala samo kao Mima, a onda je sama sebi prišila i ono Haos. :njuska: Navodno, jer je izazivala haos gde god da se zatekla.
Korisnikov avatar
By antibiotic
a onda je dosla vanesa plavi haos pa joj je i ta titula bila oduzeta
Korisnikov avatar
By *deni*
Aha, sad vidim. Istina i Bog da mi ni na kraj pameti nije bilo da bi tu odista lepu numeru, koja se i danas smatra za evergrin, mogao da svrstaš u red ružnih numera.
:ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Mars
Još u dečijem horu "Kolibri".

Ali, da - Drakche ima poentu jer su Vanesu zaista redovno najavljivali kao HAOS.

Meni je uvek ličila na ženku majmuna, tj majmunicu.
Korisnikov avatar
By *deni*
Tačno. Svaka čast njezinom ocu, Stevici Šokčiću, što nije žalio truda i poniženja da ćericu progura, sa grbače da je skine. Ali, ruku na srce, Vanesa se pokazala kao veliki radnik, ume da zabavi narod, ne zabušava na tezgama, pa je i danas vrlo tražena.
Korisnikov avatar
By Mars
Drugarica moje drugarice pa njena drugarica je imala sestru koja je htela da se bavi pevanjem...i vrlo brižljivo istražila tadašnje tržište kako ne bi došlo upravo do ovakvih konflikata - i smislila je sebi estradno ime: GABI ŠIK. Kaže, toga nije bilo.
Korisnikov avatar
By *deni*
Ne znam kad je ta tvoja Gabi Šik planirala da se lansira, ali u Vanesino vreme nije bilo dublova i ponovljenih kadrova. Kad ti državna produkcija odobri snimanje spota o njenom trošku i dodeli ekipu, ima da igraš kako ti mangupi iz marketinga tadašnjeg RTB-a kažu. Jednom te snime, posle izmontiraju i to ti je što ti je.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2521727#p2521727]antibiotic napisao:[/url]"haos" mora da je to bio neki 90's thing.

elem, iskopao sam video od pre neku godinu gde peva - budi malo musko, sa nekim pozerevackim bendom za svadbe (DM sat, Draganin hobi je da sakuplja zaostavstine iz devedesetih)

Pa tu se tačno vidi da nije kapacitet za neku lepoticu. :njuska:
By alibandu
Gledao sinoc..Oba Filipa su dobra! :D A lepe su i one devojke Daria,Stanija i ona manekenka sto lici na neku Spanjolku... ha ha :D
Korisnikov avatar
By Tungi
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2521722#p2521722]*deni* napisao:[/url]Tačno. Svaka čast njezinom ocu, Stevici Šokčiću, što nije žalio truda i poniženja da ćericu progura, sa grbače da je skine. Ali, ruku na srce, Vanesa se pokazala kao veliki radnik, ume da zabavi narod, ne zabušava na tezgama, pa je i danas vrlo tražena.
I tih priča se sećam, kad se okupe na nekom poselu, a Vanesu u backstage-u oblači tata :lol:
Korisnikov avatar
By *deni*
Tata Stevica je imao osećaj za estradu i kreirao je ćerkin imidž. U početku, kad se pojavila, imala je najveći umetak na celoj estradi. :yes:
Posle ga je skinula, valjda joj je smetao.
Korisnikov avatar
By Mars
A pr sluzba RTV Pink kaze "Nije Era rekao da je tu bilo seksa, oni su bili u PLATONSKOJ vezi"
Korisnikov avatar
By *deni*
Ma super, samo ne znam kakve su to zajedničke teme i interesovanja koja u platonsku vezu spajaju devojčicu u drugom polugođu osmog razreda i jednu matoru drtinu, kao što je Era Ojdanić.
By neobavesten
ne pratim ovaj tip emisija pa ne citam ni postove na ovoj temi
ali dopao mi se naslov Farma 2013. - '' Prvo stižu učesnici, pa stoka ''
jel to zato da bi ih razlikovali?
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!