Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Sta je uzrok ove moje fantazije?

1) Bujica testosterona koja me tera da istresem seme gde god stignem.
5
42%
2) Cista zelja za eksperimentisanjem.
2
17%
3) Crna magija koji mu baca staromodna africka koleginica iz Etiopije.
5
42%
Sine, nemo' da stavljaš hahahhahahahahahaa....... ( pa još sa uzastopno ispisanim slovom h ), kad postoje adekvatni smajliji - ( :lol: , :smeh: , :krezavi: itd. )
Nisu ti smajliji ovde da bi se s njima igrao bilijar, već da se koriste u diskusijama.
Zbog auditorijuma i estetike diskusije treba koristiti smajlije, a ne pisati hahahhahahahahahaa....... .
:ozbiljan:
Korisnikov avatar
By stefan19
Ijao ludi ste ljudi i zene, na smeh me navodite...
Elem Dirrty, da odgovorim na tvoje pitanje -- vec duze vreme i razmisljam da snimim neki video obezglavljeni kad sam u akciji. Ako se to dogodi, bicete blagovremeno obavesteni ;)
A sto se tice seksualne energije... Ako mi se tip dopada, ako postoji hemija, seks je nista manje do izvanredan! Nebitno da li sam totalni aktivac ili pasivac. Volim obe uloge.
Kad sam aktivan, iskljucivo sam aktivan: ljubim, mazim mu lice, dok ulazim u njega, pa malo spoljnjom stranom shake mu prelazim preko usta, tucam u raznim pozama i volim da to bude vatreno, energicno i da potraje. Znam kako volim da budem tretiran kad sam ja pasivan, pa onda i kao aktivan najbolje dajem partneru. Jednostavno obozavam to celo iskustvo, dodir tela, dodir glatke guze pod mojim rukama, njegovo telo ispod mene... Najvise me smaraju tipovi koji se kao zec isprazne za tri minuta doggy style i to je to :S
Nadam se da nisam bio suvise slikovit ;)
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2509513#p2509513]*deni* napisao:[/url]Sine, nemo' da stavljaš hahahhahahahahahaa....... ( pa još sa uzastopno ispisanim slovom h ), kad postoje adekvatni smajliji - ( :lol: , :smeh: , :krezavi: itd. )
Nisu ti smajliji ovde da bi se s njima igrao bilijar, već da se koriste u diskusijama.
Zbog auditorijuma i estetike diskusije treba koristiti smajlije, a ne pisati hahahhahahahahahaa....... .
:ozbiljan:

:krezavi: itd.
Korisnikov avatar
By acid drop
I ja sam str8 curious, ali mi se u poslednje vreme čini... da je to samo faza. :radosnice:
Korisnikov avatar
By stefan19
Ijao sta mi se desilo zaboravio sam da vam ispričam lol. Bas sam kuckao drugu sad pa da ne prevodim, valjda razumete...

So i went to see my new doc last month and he did a full sports Exam on me. I'm 80% sure he is gay or bi at least and he really turns me on. So what happened is after he looked and checked me out, he was gonna take my blood pressure. And as he put my hand right into his lower stomach area, my heart started pounding and my Bp went up. So he said your Bp is really really high have u had much coffee today? and I said yeah but I'm also nervous about the exam. So he said I won't put u on Bp meds based on one high readin but want u to come back and get rechecked when you come next week to pic up ur blood work. So next week I come and the same scenario lol. A nurse takes my Bp and is like 120/75. And I was all happy, but then he comes back in to recheck and says "oh it's really high again" so HE OUT ME ON BP MEDS!!! Hahaha. He says "these are mild come to be rechecked in a month".
Haha boze
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!