Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By V25
Već je vidim na krovu FPN-a!
Korisnikov avatar
By Mars
Ne bi ta znala na krovu da razlikuje antenu od beloglavog supa!
Korisnikov avatar
By sing&dunum
A, znaci, Nena Antena :pokazuje: :smeh: je ta cuvena Modelsica koja je postala poslanica. :eureka:

ont

Divna je! :radosnice:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Jeste, to je ona. S tim što sam pogrešio, mislio sam da je u naprednjacima, kad ono kod Velje :lol:
Korisnikov avatar
By *deni*
Tako će i Dirrty jednog dana imati svoj debi u skupštini.. :sweet:

Svima je jasno, a i njoj je jasno da je svima jasno da nju zabole pica i za antene i za ostale probleme u državi, zainteresovana je samo za poslaničku platu, nje se dokopala i na tome joj svaka čast. :fancyklap:
By Speculum Columbae
Generalno, ima nečeg vrlo opčinjavajućeg u posmatranju ljudi kako iz ovog ili onog razloga u grupama napadaju jednu osobu, okupljeni oko jedne ideje (VAU, VIDI JE GLUPA KURVA, KAKO SME, HEHEH), ili ono - grupa ljudi odluči da kazni ubicu, ali to čini tako morbidno maštovito da prevaziđe po zverstvu i samog ubicu; zanimljivo mi je zapravo to srpsko gubljenje granice (i to skoro uvek oko trivijalnih stvari i pojava). To dosta govori koliko je hrišćanski mentalitet* u Srbalja snažan i dubok.

* hrišćanski mentalitet - moralizacija, dramatizacija, plus još obilje mehanizama odbrane koji skrivaju iste, granična i prekogranična mizoginija, generalni život na relaciji Marko-Polo...(prim. forum.)
Korisnikov avatar
By hulk
Sasvim je očekivano da će se udružiti baš oko teme na kojoj očekuju najmanji broj osoba sa čijim mišljenjem će se sukobiti, a onda kreće takmičenje ko će više. Očekivano zato što su ljudi uglavnom kukavice.

Međutim, meni su najzanimljiviji oni koji sve to samo posmatraju i ćute iako im je apsolutno jasno da je to neadekvatna agresija prema određenom objektu.
To se često viđa u različitim situacijama, ova tema je sitnica.
Korisnikov avatar
By sing&dunum
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2483736#p2483736]Dante napisao:[/url]Generalno, ima nečeg vrlo opčinjavajućeg u posmatranju ljudi kako iz ovog ili onog razloga u grupama napadaju jednu osobu, okupljeni oko jedne ideje (VAU, VIDI JE GLUPA KURVA, KAKO SME), ili ono - grupa ljudi odluči da kazni ubicu, ali to čini tako morbidno maštovito da prevaziđe po zverstvu i samog ubicu; zanimljivo mi je zapravo to srpsko gubljenje granice (i to skoro uvek oko trivijalnih stvari i pojava). To dosta govori koliko je hrišćanski mentalitet u Srbalja snažan i dubok.
Bio bih spreman da potpisem sve sto si napisao, osim zapazanja da je pitanje clanova "skupstinskog tima" - nosioca ustavotvorne i zakonodavne vlasti u Republici - trivijalno. :)

Sto se mene licno tice, vise me ne srdi, vec uveseljava povremena pojava politickih pionira ove vrste. Mada, zlo je realno vece uz konstataciju da ima i takvih sa dugogodisnjim politickim stazom, ciji se kraj politicke karijere i angazmana uopste ne nazire... :shrug:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2483736#p2483736]Dante napisao:[/url]Generalno, ima nečeg vrlo opčinjavajućeg u posmatranju ljudi kako iz ovog ili onog razloga u grupama napadaju jednu osobu, okupljeni oko jedne ideje (VAU, VIDI JE GLUPA KURVA, KAKO SME, HEHEH), ili ono - grupa ljudi odluči da kazni ubicu, ali to čini tako morbidno maštovito da prevaziđe po zverstvu i samog ubicu; zanimljivo mi je zapravo to srpsko gubljenje granice (i to skoro uvek oko trivijalnih stvari i pojava). To dosta govori koliko je hrišćanski mentalitet* u Srbalja snažan i dubok.

* hrišćanski mentalitet - moralizacija, dramatizacija, plus još obilje mehanizama odbrane koji skrivaju iste, granična i prekogranična mizoginija, generalni život na relaciji Marko-Polo...(prim. forum.)
pa dobro, onda probaj da je odbranis i videces da je nemoguce.

ont: NENA ANTENA URODILA PLODOM! Malo pre mi bio neki deda na vratima da potpisem peticiju za skidanje bazne stanice mobilne telefonije iz komsiluka jer je FATALNO po zdravlje!!! I jos mi reko da sam neobavesten kad sam mu reko da nije stetno :/
Korisnikov avatar
By blenta
znaci u hebenoj danskoj mi je stiglo na mejl od pacijenata da kad se vrnem svratim na to i to mesto blizu doma svoga da potpisem peticiju

odgovorio sam da su zaludni i kako ih nije stid
da se oni bave tako menial glupostima kao sto su trafo stan'ce i zracenje
kad su deca gladna a oteto nam kosovo
i ima toliko bitnijih stvari :paradastyle:
a mladi nezaposleni
Korisnikov avatar
By Anhedonie
jesus, steta sto te stvari stvarno nisu fatalne :sigh:
Korisnikov avatar
By Mars
Sto. Svi lepo siđu u podrum i nema problema.
Provereno.
By space_oddity
Ne mislim da ona naročito odudara od ostalih članova parlamenta po raznim kriterijumima osim po tome što je "bivša 'modelsica'", što čini njen rad u skupštini naročito uzbudljivim, jer osnažuje ideju da su manekenke glupe tuke.

Panem et circences.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
^ meni nije to vec sto je usla u parlament preko picke (ili cega god) i to je abnormalno ocigledno. ili kad kaze "Naravno da sam ponosna na svoj dosadašnji rad. Retko ko ima priliku da sa 30 godina postane poslanik..." opalio bio joj samar da je pored mene. na stranu sto je apsolutno nepravda da ovakva glupaca prima pare iz budzeta, ona se jos i sepuri time, dok, npr., moj decko koji je zavrsio fakultet vec godinu dana ne moze da nadje posao u struci vec radi usrane poslove da bi opstao u bgu, a on nije jedini slucaj, ima ih koliko hoces. i onda dodje jedna ovakva glupacica da soli pamet i brine se za stetnost antena.

daleko od toga da je jedini retard u skupstini, isto vazi za sve
Korisnikov avatar
By Madonna
au jebote drti pa jel ima neko tebi da nije jebozovan :lol:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Imam dobro oko, vidim ja da je muškarčina na osnovu samo jedne fotke :krezavi:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!