Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

By Esta
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2434109#p2434109]alexandermagic napisao:[/url]
Činjenično stanje jeste da što je netko na višem stupnju i svjesniji, teže 'dolazi' do tog osEćaja i ima ga rEđe, ali ga onda više i cEni.
Upravo tako.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2433786#p2433786]stefan19 napisao:[/url]
... Kazu da su ovozemaljske ljubavi prolazne, a da je jedina prava ljubav - ljubav prema Bogu.
Ti si sjajno napisao uvodni post i sa mnogim delovima se slazem osim npr sa ovim.

Ljubav prema Bogu? Za mene je Bog covek.(to je moje misljenje).E sad o tome bih trebala napisati duzi post da bi me bolje shvatio, a mozda i ne. :)
Korisnikov avatar
By Srklet
rad mi je dosad donio najviše sreće u životu. najviše sam bio sretan kada su se ostvarile neke stvari na kojima sam mnogo radio, dao sve od sebe i postigao što sam želio.
Korisnikov avatar
By stefan19
Svi ste dali zaista zanimljive odgovore. Naravno, sreca je subjektivna i istina je negde tamo, ali jako mi se dopalo Laream-ovo izlaganje. Unikatan pogled na temu iz drugog ugla i veoma smislen odgovor.
Wow, koliko samo covek moze nauciti od forumasha samo kad malo izostavi parizer iz uvodnog posta.
Iskreno, hvala vam na odgovorima. Svaki post sam procitao i iz svakog nesto poucno izvukao
Korisnikov avatar
By stefan19
Cisto sumnjam da je iskljucivo do neurotransmitera. Mozda oni pokrecu nervni impuls ali tesko da se osecaj zadovoljstva/srece moze redukovati na jedan obican neuro-bioloski proces
Korisnikov avatar
By *Sandra*
pitanje je, dakle, sta pokrece tj sta je okidac za lucenje tog neurotransmitera... ne bih znala, jos sam mala za to :D
Korisnikov avatar
By mikeli

Novac je ono bez cega se nazalost, ne moze na ovoj planeti !

A srecu naravno da cine male stvari, samo treba da ti dodju ili da ih nadjes (sad, gde, jbg. kad budem nasao svoju, javicu) !!!
:giljotina:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!