Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by WinterJao. :caselomimrukemikrvave:
za davna vremena![]()
''
Originally posted by Mars
Veruj mi da sam i ja malopre morao do treće strane ponuđenih slika da odem kako bih probrao šta da stavim ovde...![]()
Originally posted by SunceNe znam za taj detalj.
Mars : A znas da su prekinuli seriju kad je Milosevic pao s vlasti? Pao Sloba, pala Luz Maria.
I te proklete demokratkske promene (ili bolje: "promene")....samo zlo od njih, vidiš...
E, taj...
Samo što ga ja ne znam iz ove serije...nego je epoha neka bila....pre stotinak godina...pa je sav bio onako, težak retro, uvek uredan počešljan, uštirkan, sako, košulja, prsluk...Pa kad pogleda pravo U MENE iz televizora onako onim razrogim okicama...ja se pogubim...
Originally posted by shutpa mislim stvarno kako neko moze da takvo visokobudzetno remek delo mesa sa ovim sapunicama.
Originally posted by Leon Walrasa ne. ne mesaj takvo ostvarenje sa ovim smecem
Zvala se O clone, kolokvijalno Zade.
Kraj serije je spektakularan. Stvarno.
Originally posted by shutTaman posla, hteo sam da odgovorim Marsu. Samo, ne mogu da nadjem tu scenu na YT, a super je...
Originally posted by Leon Walrasa ne. ne mesaj takvo ostvarenje sa ovim smecem
Zvala se O clone, kolokvijalno Zade.
Kraj serije je spektakularan. Stvarno.
Originally posted by KgCS3Ovaj deo lici na Spidermana (Lizard). Mogli bi da uvedu neki lik, gataru recimo, koja moze da otvori put ka drugim dimenzijama, pa da naprave multiverse u seriji. Koliko to mogucnosti otvara... Za pocetak bi lik u 1023. epizodi, posto se oporavi od amnezije, moga da shvati da je sam sebi otac.
U 120-toj epizodi izraste joj noga.
Originally posted by KgCS3
SPANSKE SERIJE!
Kratak siže:
U početku Gabrijela živi u štali, nema jednu nogu, gluva je, slepa, nepismena i siromašna. Nema za hranu pa mora da jede šljunak. Posle 100 epizoda Gabrijela i vidi i čuje. U 120-toj epizodi izraste joj noga. U 150-toj epizodi postaje direktor banke. U 250-toj epizodi dobija napad slepog creva, svi muskarci u seriji plaču. U 300-toj epizodi saznaje da ima oca, brata, majku, očuha, jetvru i svekrvu, i da su svi oni veoma bogati te je samim tim i ona bogata naslednica. Svi muskarci u seriji plaču. U 312-toj epizodi saznaje da joj je otac sam sebi brat blizanac a da joj je majka umrla čim se rodila. Svi plaču, naročito se u tome ističu muški likovi. Dve epizode kasnije banka koju vodi bankrotira, svi je mrze, ona plače, svi u seriji plaču. Plače i režiser i scenarista i koscenarista. Ta epopeja traje cirka 20 epizoda. U 340 epizodi vraća se do štale u kojoj se rodila i tamo joj gatara kaže da ce imati sreće u životu. Plače Gabrijela, plače gatara, plaču svi muskarci u seriji, plače moja baba koja prati tu seriju, plačem i ja jer je Gabrijelu konačno krenulo. Na kraju, posle 500 epizoda proročanstvo se ispuni, moja baba počinje da prati drugu špansku seriju u kojoj, na početku, Lusinda živi u štali, nema jednu nogu, gluva je i slepa...
Originally posted by Leon Walrasu, je. nesto kao serlok holms i dr mortimer, samo u telenovela izdanju
Sad sam se setio, apsolutno najbolja scena ikada - kada lik ode na vodopad i na ivici vodopada umre od tuge. Moram da nadjem to na YT.
edit: Nema.![]()
Originally posted by CareBear
Originally posted by KgCS3Ovaj deo lici na Spidermana (Lizard). Mogli bi da uvedu neki lik, gataru recimo, koja moze da otvori put ka drugim dimenzijama, pa da naprave multiverse u seriji. Koliko to mogucnosti otvara... Za pocetak bi lik u 1023. epizodi, posto se oporavi od amnezije, moga da shvati da je sam sebi otac.
U 120-toj epizodi izraste joj noga.
Originally posted by Mars
Spremite papirne maramice....Pesma "Kasandra" od Šabana Bajramovića...
Циганка те стара чувала
ко си шта си није ни знала
гајила те као ружу
живела си ти у циркус
људи су те волели.
Касандра, Касандра,
лепотице ти без мана,
Касандра, Касандра,
увек сунцем обасјана.
У знаку си рибе рођена
и за љубав ти си створена
гледа карте стара баба
па Касандри каже сада:
"некога ћеш волети".
Касандра, Касандра,
лепотице ти без мана,
Касандра, Касандра,
увек сунцем обасјана.
Када те је мајка родила
она те је благословила
да не будеш никад тужна
увек лепа као ружа
да те људи воле сви.
Касандра, Касандра,
лепотице ти без мана,
Касандра, Касандра,
увек сунцем обасјана.
Originally posted by Mia123Please tell me you're joking.
![]()
Meni je u secanju ipak ostalo kako su nasi ljudi nosili peticiju venecuelanskoj ambasadi da se Kasandra pusti iz zavora jer nije ona bila ta koja je ubila Ignjacija.![]()
Originally posted by Strixhahahahahahahahahahhahha
Originally posted by Mia123Please tell me you're joking.
![]()
Meni je u secanju ipak ostalo kako su nasi ljudi nosili peticiju venecuelanskoj ambasadi da se Kasandra pusti iz zavora jer nije ona bila ta koja je ubila Ignjacija.![]()
Originally posted by Dragonitejao ja se i dan danas secam neke odvratne 'aljine koju je nosila u onom kazinu valjda.
Potpuno neopravdano ste zaboravili Marimar![]()
''
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!