Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Sunce
"Totalno ste me izmuzli, momci!"

Slika

Originally posted by Mars

Veruj mi da sam i ja malopre morao do treće strane ponuđenih slika da odem kako bih probrao šta da stavim ovde... :smeh:
Originally posted by Sunce

:radosnice: Mars : A znas da su prekinuli seriju kad je Milosevic pao s vlasti? Pao Sloba, pala Luz Maria.
Ne znam za taj detalj.

I te proklete demokratkske promene (ili bolje: "promene")....samo zlo od njih, vidiš...

E, taj...

Samo što ga ja ne znam iz ove serije...nego je epoha neka bila....pre stotinak godina...pa je sav bio onako, težak retro, uvek uredan počešljan, uštirkan, sako, košulja, prsluk...Pa kad pogleda pravo U MENE iz televizora onako onim razrogim okicama...ja se pogubim...
Korisnikov avatar
By Mars
Ja vidite ne znam ni osnovne elemente zapleta, ali verujem da cu svakako da uživam u tom spektakularnom kraju, prema tome... :)

Inače iz tog perioda je i ono kada je legendarni Milan D. Špiček u svoju emisiju popodne na 202-jci doveo dve studentkinje španskog jezika, Pa je jedna bila "Kasandra" a druga prevodilac. Sat vremena najozbiljnijeg mogućeg razgovora ("Kako vam se dopada u Beogradu....Kako se sećate uloge Kasandre....Da li ste verovali koliko ste popularni ovde u Srbiji...?", uključenja sluašalaca...) a za to vreme se ispred Radio Beograda skuplja masa da je vidi.

:lol:
Korisnikov avatar
By Mars
A oni nisu znali da će tamo da se nađu? Nisu imali unapred dogovor nego...osetili?

Al kao da ovo i nije baš sam kraj?
By wilmott
Ne, nisam mislio na to. Eto, i zaboravio sam vec.
Mislio sam kad Nazira i Miro odlete na jednorogu.
Korisnikov avatar
By Mars
Opa. Hm...

Ipak mislim da je ovo najveći vrisak bio. Malo samo dinamičnija radnja da je bila i da umireš od smeha sa svakom epizodom koji je tu vrtoglavi tok radnje (serija počinje tako što je hvataju da krade voće iz nekog dvorišta, a do kraja je bogata naslednica kao po onom obrascu...)

''
Korisnikov avatar
By blabla54380
decko, manjka ti jedno 220 epizoda da bi mogao da osetis ono sto mi osetimo svaki put kad pogledamo zadnju epizodu :smeh:
Korisnikov avatar
By Mars
Kad bih ja odgledao 220 epozoda, na kraju ne bih osećao NIŠTA, a ne samo poslednju epizodu.
By wilmott
Eeee, da, Rosa Salvahe. Prvi put kad se prikazivala je nisam gledao, drugi put jesam. Ali sad da umrem, ne mogu da se setim o cemu se radi. Jedino uvodne spice pomalo.
Korisnikov avatar
By Mars
Ja se sećam da je išla na 3K...i da su nagrađivali ljude koji su 1) odgledali sve epozode i 2) nisu videli ni jednu, a takođe su izabrali i njenu dvojnicu (mada ne onako spektakularno kao Kasandru na Tašu)...

A radnja...ona s ulice, sva šarmantna i neposredna pa im unosi haos u život...onim zlicama sestrama negativan, onom brkatom pozitivan.

:)
Korisnikov avatar
By Mars
Ja pročitao iz Libana, pa se čudim...
By wilmott
Uh, obnovio sam znanje iz velikog broja serija koje sam pratio.

Ali ovo mi je apsolutni love ikada. Paola i Paolina Braco.
http://www.youtube.com/watch?v=np2-vFT- ... re=related

I Rubi, ta je pogazila sve Televisine obrasce. Prvo - glavna junakinja je zla. E, sad, prica tece kako tece, da ne prepricavam, ali je kraj totalni hit: za sva njena zlodela stize je pravedna bozja kazna - amputiraju joj nogu! To jos ni u jednoj seriji nisam video.
http://www.youtube.com/watch?v=SOyBktEd7Bc

E, da uvodna spica je entrada, poslednja epizoda ultimo capitulo.
By wilmott
Sad sam se setio, apsolutno najbolja scena ikada - kada lik ode na vodopad i na ivici vodopada umre od tuge. Moram da nadjem to na YT.

edit: Nema. :shok:
Korisnikov avatar
By CareBear
Originally posted by KgCS3

U 120-toj epizodi izraste joj noga.
Ovaj deo lici na Spidermana (Lizard). Mogli bi da uvedu neki lik, gataru recimo, koja moze da otvori put ka drugim dimenzijama, pa da naprave multiverse u seriji. Koliko to mogucnosti otvara... Za pocetak bi lik u 1023. epizodi, posto se oporavi od amnezije, moga da shvati da je sam sebi otac.
Korisnikov avatar
By AngraMaina

SPANSKE SERIJE!

Kratak siže:
U početku Gabrijela živi u štali, nema jednu nogu, gluva je, slepa, nepismena i siromašna. Nema za hranu pa mora da jede šljunak. Posle 100 epizoda Gabrijela i vidi i čuje. U 120-toj epizodi izraste joj noga. U 150-toj epizodi postaje direktor banke. U 250-toj epizodi dobija napad slepog creva, svi muskarci u seriji plaču. U 300-toj epizodi saznaje da ima oca, brata, majku, očuha, jetvru i svekrvu, i da su svi oni veoma bogati te je samim tim i ona bogata naslednica. Svi muskarci u seriji plaču. U 312-toj epizodi saznaje da joj je otac sam sebi brat blizanac a da joj je majka umrla čim se rodila. Svi plaču, naročito se u tome ističu muški likovi. Dve epizode kasnije banka koju vodi bankrotira, svi je mrze, ona plače, svi u seriji plaču. Plače i režiser i scenarista i koscenarista. Ta epopeja traje cirka 20 epizoda. U 340 epizodi vraća se do štale u kojoj se rodila i tamo joj gatara kaže da ce imati sreće u životu. Plače Gabrijela, plače gatara, plaču svi muskarci u seriji, plače moja baba koja prati tu seriju, plačem i ja jer je Gabrijelu konačno krenulo. Na kraju, posle 500 epizoda proročanstvo se ispuni, moja baba počinje da prati drugu špansku seriju u kojoj, na početku, Lusinda živi u štali, nema jednu nogu, gluva je i slepa...
:lol: :lol:

meni je, sasvim neopravdano, za oko zapeo o clone, valjda zato sto je bio tako neopterecen inteligencijom (klon, ne original). upozoravam da je video koji sledi toliko cheesy da se ne preporucuje onima koji nemaju staz od barem 100 epizoda telenovela

''
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Originally posted by Leon Walras

Sad sam se setio, apsolutno najbolja scena ikada - kada lik ode na vodopad i na ivici vodopada umre od tuge. Moram da nadjem to na YT.

edit: Nema. :shok:
u, je. nesto kao serlok holms i dr mortimer, samo u telenovela izdanju :rumtea: nadam se da posle ozivi?
By Kragi
Originally posted by CareBear

U 120-toj epizodi izraste joj noga.
Ovaj deo lici na Spidermana (Lizard). Mogli bi da uvedu neki lik, gataru recimo, koja moze da otvori put ka drugim dimenzijama, pa da naprave multiverse u seriji. Koliko to mogucnosti otvara... Za pocetak bi lik u 1023. epizodi, posto se oporavi od amnezije, moga da shvati da je sam sebi otac.

:smeh: :smeh: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By Mars
Spremite papirne maramice....Pesma "Kasandra" od Šabana Bajramovića...

Циганка те стара чувала
ко си шта си није ни знала
гајила те као ружу
живела си ти у циркус
људи су те волели.

Касандра, Касандра,
лепотице ти без мана,
Касандра, Касандра,
увек сунцем обасјана.

У знаку си рибе рођена
и за љубав ти си створена
гледа карте стара баба
па Касандри каже сада:
"некога ћеш волети".

Касандра, Касандра,
лепотице ти без мана,
Касандра, Касандра,
увек сунцем обасјана.

Када те је мајка родила
она те је благословила
да не будеш никад тужна
увек лепа као ружа
да те људи воле сви.

Касандра, Касандра,
лепотице ти без мана,
Касандра, Касандра,
увек сунцем обасјана.
Korisnikov avatar
By Mia123
Originally posted by Mars

Spremite papirne maramice....Pesma "Kasandra" od Šabana Bajramovića...

Циганка те стара чувала
ко си шта си није ни знала
гајила те као ружу
живела си ти у циркус
људи су те волели.

Касандра, Касандра,
лепотице ти без мана,
Касандра, Касандра,
увек сунцем обасјана.

У знаку си рибе рођена
и за љубав ти си створена
гледа карте стара баба
па Касандри каже сада:
"некога ћеш волети".

Касандра, Касандра,
лепотице ти без мана,
Касандра, Касандра,
увек сунцем обасјана.

Када те је мајка родила
она те је благословила
да не будеш никад тужна
увек лепа као ружа
да те људи воле сви.

Касандра, Касандра,
лепотице ти без мана,
Касандра, Касандра,
увек сунцем обасјана.
:smeh:

Meni je u secanju ipak ostalo kako su nasi ljudi nosili peticiju venecuelanskoj ambasadi da se Kasandra pusti iz zavora jer nije ona bila ta koja je ubila Ignjacija. :lol:
Korisnikov avatar
By Mars
E da. Sećam se da sam tada mislio da cu da poludim od očaja.
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by Mia123

:smeh:

Meni je u secanju ipak ostalo kako su nasi ljudi nosili peticiju venecuelanskoj ambasadi da se Kasandra pusti iz zavora jer nije ona bila ta koja je ubila Ignjacija. :lol:
Please tell me you're joking.
By Dragonite
Potpuno neopravdano ste zaboravili Marimar :D

''
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!