- 01 Okt 2009, 21:49
ne. ona nije kvalitetna u poslu kojim se bavi.
druga je problematika, koliko mi je to vazno.
ne znam da ti objasnim zasto je to tako.
poticem iz ne-urbane familije Mirkovica, ogranka Vucenovog, sina Mirkovog i unuka Dobrete Mrvosevog.
nemam skenirano. a ni skener mi ne radi. grb mozes naci u knjizi "Rodoslov porodice Mirkovic".
neko drugi neka te pita kakve to ima veze sa bilo cim.
p.s. cesto moram ovo da napomenem - ni u jednom momentu nisam bila sakrasticna.
Originally posted by RACABGne. ne upustam se toliko u rad pevaljki turbo folka. komentarisem ono sto sam videla ovde.
da li mislis da ces biti manje vredna ako kazes da je neka pevaljka turbo folka kvalitetna u bilo kom segmentu posla kojim se bavi.
ne. ona nije kvalitetna u poslu kojim se bavi.
Originally posted by RACABGne. mislim da bi me vise ljudi volelo, kada bih hvalila neke od njih. ili bi im bar bilo lakse da me podnesu.
smatras li da ce te ljudi manje voleti i ceniti ako neku od njih pohvalis za nesto.
druga je problematika, koliko mi je to vazno.
Originally posted by RACABGe to je meni malo komplikovano da objasnim. desava mi se i kada se nadjem pred nekim ko je provalio fazon koji mi je jako glup. ili kada mi neko postavlja niz retardiranih pitanja. u svakom slucaju, u situacijama kada mi se cini da neko, u mojim okvirima, pravi kompletnog idiota od sebe u mojim ocima, iz nekog razloga, ja osetim blam. eto.
od cega te je tacno sramota pokusaj da mi objasnis.
ne znam da ti objasnim zasto je to tako.
Originally posted by RACABGnisam proistekla od urbane fele. otac i majka su mi rodjeni u sremu. tada se to zvalo "postena inteligencija".
i poslednje pitanje gde su ti rodjeni roditelji i od koje si urbane fele proistekla .
poticem iz ne-urbane familije Mirkovica, ogranka Vucenovog, sina Mirkovog i unuka Dobrete Mrvosevog.
nemam skenirano. a ni skener mi ne radi. grb mozes naci u knjizi "Rodoslov porodice Mirkovic".
Originally posted by RACABGkomplekse lecim alkoholom i seksom. imam kompleks jer imam veliki nos i jer nosim 43. ni jedno nema veze sa tim sto je ova riba sto peva kreten. osim sto i ona ima veliki nos.
kompleksi se lece na drugi nacin jer je ovo j degutantno !
Originally posted by RACABGdobro.
ja sam od ove fele cukaricke http://img529.imageshack.us/i/krstenic.jpg/
posto nije ok da pitam a da se ne predstavim
neko drugi neka te pita kakve to ima veze sa bilo cim.
p.s. cesto moram ovo da napomenem - ni u jednom momentu nisam bila sakrasticna.