Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
Originally posted by FireGox
Originally posted by Mystica_lady

I naravno KLASICNA muzika...(Mocart, Betoven,Cajkovski,Rahmanjinov....etc..)
Moj si čovek :)

Meni je uvek žao kada vidim da ljudi imaju budžet za ovakva sranja, a talentovani ljudi koji stvaraju prave stvari nemaju mogućnosti da sve to realizuju...

:nokti: Sta ces? Bitno je da se po spotovima vrte guzice,picke, sise,kurcevi..i ostali polni organi! ( :lol: ala sam sad lupila!! Ali neka, necu da menjam, moze i tako.. :lol: )
A to sto je text ..Ma koji text!!? Par, i to extreme glupih reci , se vrti u krug, i muzika..Pardon "MUZIKA" je totalno sranje!! Ne razumem KAKO to neko moze da slusa!! :alikako: i da voli?? Eto i pitanja: KAKO NEKO MOZE DA VOLI te,te "narodnjake".. Ma! Nisu to ni narodnjaci...Ne zelim da vredjam recimo Tomu Zdrackovica-covek cije su narodne pesme skroz ok..(i niko nemoze da mi kaze da ,kad se napije da ne slusa Tomu :evilgreen: )

zapravo ja ni ne znam kako se zove ta "muzika" ? Eh :nokti: "sav taj Pink" ...

A onaj spot sa GOVECETOM ..Tu eto makar lepo vidis sise guzice i ostalo, spot je "duplo golo" , eto jednog spota da se neko skine go, a ne tu svi su kao nesto do pola, ovo-ono femkaju se, a samo sto im sisurdace nisu ispale!! :bljak: :povraca:
Ova Govedina je makar stavila u soj spot ribe koje lizu sise, to je izgleda bilo "hrabro od nje"..otkud znam?
Lepe su devojke, i fino za oko, pustis recimo neku drugu pesmu, tv -MUTE, i gledas :lol: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja:
Korisnikov avatar
By ultraviolet
hhahahahahahah a kako sam videla naslov znala sam da je ovaj klip postavljen :D :D :D

konjkokoškretencar!
Korisnikov avatar
By castor
Originally posted by Mystica_lady

zapravo ja ni ne znam kako se zove ta "muzika" ?.
ja cuo novi izraz:

underground folk
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!