- 15 Sep 2009, 20:35
Sta ces? Bitno je da se po spotovima vrte guzice,picke, sise,kurcevi..i ostali polni organi! (
ala sam sad lupila!! Ali neka, necu da menjam, moze i tako..
)
A to sto je text ..Ma koji text!!? Par, i to extreme glupih reci , se vrti u krug, i muzika..Pardon "MUZIKA" je totalno sranje!! Ne razumem KAKO to neko moze da slusa!!
i da voli?? Eto i pitanja: KAKO NEKO MOZE DA VOLI te,te "narodnjake".. Ma! Nisu to ni narodnjaci...Ne zelim da vredjam recimo Tomu Zdrackovica-covek cije su narodne pesme skroz ok..(i niko nemoze da mi kaze da ,kad se napije da ne slusa Tomu :evilgreen: )
zapravo ja ni ne znam kako se zove ta "muzika" ? Eh
"sav taj Pink" ...
A onaj spot sa GOVECETOM ..Tu eto makar lepo vidis sise guzice i ostalo, spot je "duplo golo" , eto jednog spota da se neko skine go, a ne tu svi su kao nesto do pola, ovo-ono femkaju se, a samo sto im sisurdace nisu ispale!!
:povraca:
Ova Govedina je makar stavila u soj spot ribe koje lizu sise, to je izgleda bilo "hrabro od nje"..otkud znam?
Lepe su devojke, i fino za oko, pustis recimo neku drugu pesmu, tv -MUTE, i gledas
Originally posted by FireGoxOriginally posted by Mystica_ladyMoj si čovek
I naravno KLASICNA muzika...(Mocart, Betoven,Cajkovski,Rahmanjinov....etc..)![]()
Meni je uvek žao kada vidim da ljudi imaju budžet za ovakva sranja, a talentovani ljudi koji stvaraju prave stvari nemaju mogućnosti da sve to realizuju...

A to sto je text ..Ma koji text!!? Par, i to extreme glupih reci , se vrti u krug, i muzika..Pardon "MUZIKA" je totalno sranje!! Ne razumem KAKO to neko moze da slusa!!

zapravo ja ni ne znam kako se zove ta "muzika" ? Eh

A onaj spot sa GOVECETOM ..Tu eto makar lepo vidis sise guzice i ostalo, spot je "duplo golo" , eto jednog spota da se neko skine go, a ne tu svi su kao nesto do pola, ovo-ono femkaju se, a samo sto im sisurdace nisu ispale!!

Ova Govedina je makar stavila u soj spot ribe koje lizu sise, to je izgleda bilo "hrabro od nje"..otkud znam?
Lepe su devojke, i fino za oko, pustis recimo neku drugu pesmu, tv -MUTE, i gledas