Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Nikodim
...već dugo traje - to narod voli. Voli, voli. Zašto da ne uvozimo kokain, pa delimo narodu? To bi bilo baš lepo, mnogi bi to voleli. Pa devedeset odsto građana Srbije bi se drogiralo kad bi im ponudili. Što država onda ne bi delila drogu? To se ja pitam. Zašto? Zašto onda država uopšte uvozi mamografe, to, da se ljudi pregledaju, da se leče, zašto uopšte država vodi računa o fizičkom zdravlju svojih građana. Šta će nama to? Zašto? Narod ne voli da se bode iglama, ne volimo da idemo kod zubara, bilo kuda gde boli - da idemo da nas pregledaju, da nas muče. Čekaj, onda znači postoji neka svest, postoji neka ideja šta hoćemo, šta želimo ovom društvu. Želimo da ono bude zdravo, napredno, prosperitetno. Želimo da ovde ekonomija napreduje. Ali samo idioti mogu da misle da ekonomija može da napreduje bez kulture, jer, ljudi misle da je kultura ona apstraktna slika u galeriji. Kultura je, međutim, nešto mnogo veće. To znači ne biti obrazovan pa ne znati šta je značaj kulture u jednom društvu i da ekonomija ne može da napreduje ukoliko ljudi koji tu ekonomiju uspostvaljaju ne podižu sve - od radnika do službenika - na neki kulturni nivo. Kako oni misle da u firmama, preduzećima, ljudi imaju kreativne ideje, da uopšte razmišljaju na drugačiji način, da umeju da komuniciraju između sebe, da donose odluke ukoliko ne čitaju knjige, na primer, ukoliko nemaju neke senzore, čula... Razvijanje čula u vezi je sa konzumacijom umetnosti, kulture. A da ne govorimo o kulturi govora, ponašanja, odnosa prema drugim ljudima. Sve je to kultura. Tolerancija - to je kultura.

Mirjana Karanović
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Nije hit danasnjeg dana, ali posluzice.

Opisujem ja Jenny neku ribu, pricam, pricam i kazem : Deblja je od mene.

Kad ce Jenny sva u neverici: Deblja od tebe????????? Sa sve ovakvom facom. :shok:

:doh:

Vadila se posle, ali njena faca je sve rekla, zato ce veceras da placa pice... :evilkiss:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Zwezdica

Nije hit danasnjeg dana, ali posluzice.

Opisujem ja Jenny neku ribu, pricam, pricam i kazem : Deblja je od mene.

Kad ce Jenny sva u neverici: Deblja od tebe????????? Sa sve ovakvom facom. :shok:

:doh:

Vadila se posle, ali njena faca je sve rekla, zato ce veceras da placa pice... :evilkiss:
Ahahaha :)

odlična fora :D
Korisnikov avatar
By Nikodim
Od pre par dana, ali tek sam je sada čuo:

"Ako izjavim da ne volim, da mrzim, svoju svekrvu, da li to znači da sve svekrve grada Beograda treba da me tuže? Ja sam žrtveno jagnje, koje nema ništa..."
Maja Ni(š)kolić
By commando
Originally posted by BellyButton

Moja drugarica poznata po svojim divnim tumachenjima lingvistichkih pravila (narochito semantike):
"Ja sam provalila zasto se kaze da se devojka UDALA...... DALA se UDU...." :smeh:
hahahahahaha.....

:lol: :lol:
Korisnikov avatar
By Elena
Danas na poslu smo imali neki šatro bitan skup. Dečku koji je nov i totalno pogubljen je zapalo zaduženje da sačeka suprugu odsutnog šefa tj. da je locira u masi od 350 ljudi i sprovede do njenog mesta u nekakvoj svečanoj sali. Lik naravno nema pojma kako dotična izgleda pa se moja žena našla pametna da mu objasni dok se išlo ka mestu dešavanja.

Razgovor teče ovako :

- Kako je moguće da ne znaš kako mu žena izgleda? Zar je nikad nisi video?
- Pa nisam. Jel' je ima na Fejsu da vidim sliku?
- Nema je na Fejsu a nemamo ni komp pri ruci da gledaš slike. A jel' znaš barem ko mu je bila švalerka?
- Načuo sam nešto. Da nije M...?
- Aham. E pa pazi sad, žena mu u faci izgleda maltene isto kao i švalerka a nju znaš. Ima i sličnu frizuru samo što nije smeđa nego crna. I ne nosi naočare.
- Znači žena mu ima crnu kosu i ne nosi naočare.
- I za razliku od M... je debela kao krava.
- Dobro, znači debela, ima crnu kosu i ne nosi naočare. A takvih sigurno ima barem desetak. Ja ću nju promašiti!
- Jesi gledao onaj domaći film "Leptirica"?
- Da, što?
- E pa ti startuj one koje odgovaraju opisu koji sam ti dala pa kad progovore traži onu što ima zube kao ženska iz tog filma.
- Ne razumem.
- Žena mu bre ima zube kao cigansku tarabu! Isto ovako kao ja! :lol: :lol:
By Speculum Columbae
Знам да сам вероватно јадан, али:

Шарлот: Веза треба да буде таква да партнери једно другом могу све да говоре.
Саманта: Изразито се не слажем. Све везе које ја знам, засноване су на лажима и неистинама које оба партнера прихватају. Нпр. Џејмс и ја...ја се правим да он нема минијатурни пенис, а он се прави да не примећује да се нисмо јебали три недеље.
Кери: Треба да се заспослиш у Уједињеним нацијама...
Korisnikov avatar
By Nikodim
Nije rečeno danas, ali je izjava... :)

D. M. Palma:

„...nisam mogao da se složim da je normalno da čoveka iz unutrašnjosti, čiji sin studira u Beogradu, taj sin ga pozove i kaže: tata, našao sam ljubav svog života sa kojom ću da dočekam starost. Tata sav srećan pozove rođake, komšije i sin mu umesto snahe dovede zeta. To nije normalno, nisam ja to zaključio, to su sve crkve rekle.“
By Glasnik
Ulazi ćale: Ženo, upravo sam došao Mercedesom!

Odgovara keva: I ja sad treba da padnem u nesvest?!

:smeh:

:love:
Korisnikov avatar
By KiWi
Zove me drugarica

- Šta oćeš da ti kupim za rođendan?
- Ma samo dođi i donesi mi jedan sveži poljubac.
- El to neki parfem?
- Da, to je parfem. Moj omiljeni (ironično).
- Izvinite, da li imate parfem "Sveži poljubac"?

:eya: ladno je bila u parfimeriji i pita me šta hoću kao da je otišla po bakaluk :d
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Drug iz pirota :love: zali se kako su mu devojke glupe

"do sad josh nisam imao ni jedno devojche koje moz normalno da razmishlja
msm deluju normalno
na prvi pogled

teka me ova prechuka"

:love:
Korisnikov avatar
By maka
Originally posted by KiWi

Zove me drugarica

- El to neki parfem?

:eya: ladno je bila u parfimeriji i pita me šta hoću kao da je otišla po bakaluk :d

super!
Korisnikov avatar
By emo_haos_
Originally posted by Dante

Знам да сам вероватно јадан, али:

Шарлот: Веза треба да буде таква да партнери једно другом могу све да говоре.
Саманта: Изразито се не слажем. Све везе које ја знам, засноване су на лажима и неистинама које оба партнера прихватају. Нпр. Џејмс и ја...ја се правим да он нема минијатурни пенис, а он се прави да не примећује да се нисмо јебали три недеље.
Кери: Треба да се заспослиш у Уједињеним нацијама...
Originally posted by Anhedonie

ja bi tela svaki dan
decko mi je umoran

salim se, nemam decka :FOREVERALONE:
:lol:
By Glasnik
Na zadnjim vratima autobusa stala žena i čeka da vozač otvori vrata na stanici. Autobus stao, otvorio prednja vrata, izašao neki čovek i krene autobus, kad ta žena odpozadi povika: ''Majstore, pa ima izlaz!''

Skrene autobus na raskrsnici, stane, otvori ''majstor'' zadnja vrata i kaže kondukterka: ''Pa hoćete li izaći?!'', a ova gospođa se s kraja prodere: ''E SAD NEĆU!''

Ovo mi je ulepšalo jutro... :lol:

Srpski inat par excellence. :D
Korisnikov avatar
By blenta
ot

josh: i just saw a japi (ne znam kako se speluje)
leonarda:whats that?
josh: uhm, thats hipster with money
Korisnikov avatar
By SnakeCharmer
Pricam sa koleginicom o njenom putu u Cirih.

Ja: A cijim ste avionom isli?
Ona: Onim LUFTWAFFE, bas su im odlicni avioni i usluga...

Mislila je na Lufthansa :curka:
By loreenche
[18:46] <Zen> ako je FB uradjen u PHPu i ima dinamicke stranice
[18:46] <Zen> sta zakljucujemo? :S
[18:48] <nickNS> nista
[18:48] <nickNS> !glas 2
[18:48] <GayTopia> Tvoj glas za Andrea - Haide Opa se usvaja nickNS!
[18:48] <GayTopia> Ovim glasom, Andrea - Haide Opa napreduje na listi. Penje se na 1. mesto!
:rotflmao:
Korisnikov avatar
By disaster blue
^ peder :lol:

haide opa, opa, opa, opa :smeh:
volem ja britney ali nekako andrea mi je vise sehi
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
...priča o narodima nemačke, priča meni Burgenlanđanin...

"Da, da, da. Švabe. Ali nemoj govoriti Švabo! Tako najčešće u Balkanu, valjda, označavaju sve ljude iz nemačkog govrnog područja... A žena Švabe se zove Švapička..."
"Ovaj, misliš Švabica?"
"Ma, ne! Švapička!"

Ko ga je zajebao, da mi je znati... :giggle:
By alexandermagic
Originally posted by KiWi

Zove me drugarica

- El to neki parfem?

KiWi...
Korisnikov avatar
By smaug
Nego sta je!
Fora na kub!

Edit: To je u stvari Zoranova fora? Ne? Ja se vise ne secam...ima li toga u originalnom tekstu predstave? Uostalom svaka predstava je originalni tekst...Zoranov.
Sti gledala njega kao Ibija?
  • 1
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 161
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!