Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Last_minuteshahahahahahahahahah
Originally posted by DarlingTo se i meni desilo, samo sto sam ja setala "ananas"
Ne, ne treba ih to pitati, nego jasno staviti do znanja kakvu frizuru želiš, mada i pored toga pokušavaju da isteraju svojeMene je jedna frizerka tako unakazila pre dve godine, da je to bilo straaaašno, em mi je mnogo skratila kosu, em ju je istanjila, morala sam tri meseca da šetam "sicilijanski bos" friz, pošto osnova za drugu frizuru nisam imala
![]()
![]()
Originally posted by str00ja
Keva: Ajde izadji iz ove sobe, treba da obrisem pod.
Ja: Pa cekaj da zavrsim (ne secam se sta)... Idi pa ga obrisi u dnevnoj sobi.
Keva: Pa taj sam vec obrisala, sad brisem ovaj ovde, izadji.
Ja: Ma znam, pa idi i brisi ga tamo, u dnevnoj.
Keva: Pod OVE sobe da obrisem u ONOJ sobi?!
Ja: Pa da... Ovaj pod ovde brisi. Samo uzmes i odes i obrises ga tamo. U onoj sobi.
Keva: (uz ubitacan pogled) Mrsh u picku materinu.
Originally posted by bothwaysNije to ništa. Već sam kačio provale moje rodice tipa:
Drugarica i ja pricamo preko gtalk-a, nismo se culi dugo. Pita ona mene nesto, a ja joj odgovorim.
Ona ce:
"aaaa
pa, u pravu si
ma, daj ne seri"
Malo shizofreno.![]()
Originally posted by KiWi
Danas u busu 65 jedan klinac govori drugom:
- Pitao sam jednog što se razume u Farmu i on kaže da će Ekrem da pobedi. Kaže zato što je Crnogorac, Cigan, iz Amerike, musliman i priča srpski a ne crnogorski. Zato će svi da budu zadovoljni.
Originally posted by KorvinOdAmberaMislim da je ovo u literaturi poznato kao ''slovenska antiteza''.
"Joj, gdje ćemo? Haj'mo u OM! Joj nemoj molim te u OM!" (sve u dahu i brzo izgovoreno)
Originally posted by Glasnik88
Originally posted by KorvinOdAmberaMislim da je ovo u literaturi poznato kao ''slovenska antiteza''.
"Joj, gdje ćemo? Haj'mo u OM! Joj nemoj molim te u OM!" (sve u dahu i brzo izgovoreno)
![]()
Originally posted by KorvinOdAmberaSamo sam imao dobru profesorku srpskog u gimnaziji.
Originally posted by Glasnik88
![]()
Hahahah...Kralj si...
![]()
Originally posted by faxsimil
"Lepo, lepse, najlepse....jesu to neki specijalni glagoli?"![]()
Pitanje je postavila devojka koja je zavrsila uciteljski fakultet.
Originally posted by Glasnik88neka okrnjena, jadna.
![]()
Originally posted by emo_haos_Dobro ti je rekla.
(jutros, mama i ja)
- pa što i ti ne ideš sa njima da slaviš?
- ma tamo su svi manje više poženjeni...
- dvadesetpet godina nemaš dečka a sada si našla za Novu Godinu da hoćeš da se zabavljaš! ideš mi na živce!
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!