Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Waldorf
slonovi su jedini sisari koji ne mogu da skaču (u bilo kom obliku).

takođe, poslednjih godina se sve veći broj slonova rađa bez klova, a razlog je što su oni sa najvećim i najlepšim kljovama godinama ubijani i lovljeni, pa mu ova genetska mutacija dođe kao neka mešavina između prirodnog razvijenog odbrambenog mehanizma i posledica toga što su oni bez kljova živeli u miru.
Korisnikov avatar
By smaug
Izinjavam se za tamo.
Dakle - crvene i bele kamelije u onom kontekstu.
Francuska, 19. vek i kurtizane.
Marguerite Gautier (iz Dame s kamelijama, A. Dime, sina) je 25 dana u mesecu nosila belu kameliju a 5 dana crvenu, da pokaze da nije available.
Korisnikov avatar
By deran
od 25000 gena,samo pet utiće/određuje rasu... (ovo sam ĆINI MI SE ćuo... :lol: )
By loreenche
Ovo za 5 petaka subota i nedjelja je čisti bulšit. Ponavlja se u avgustu sljedeće godine (da, bio sam dokon).
Buva moze da skoci u dalj 350 duzina svog tela, kao kada bi covek preskocio duzinu fudbalskog terena.

Noj ima vece oci od mozga.

Aralsko more (centralna Azija) bilo je 4. najveca slatkovodna povrsina na svetu. Njegova povrsina je 2000. godine prepolovljena zbog skretanja vodotoka dve najvece pritoke. Od 2003. godine Aralsko more je izgubilo oko 75% svoje nekadasnje povrsine i 90% svoje nekadasnje zapremine.

Mrav moze da podigne 50 puta vecu tezinu od svoje i da vuce 30 puta vise od svoje tezine, a uvek padaju na desnu stranu kada se otruju.

Otisci prstiju koala i ljudi su toliko slicni da ih je tesko razlikovati, cak i pod mikroskopom.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
da li ste znali da ova nedoumica oko zveri i zvera u pisanoj formi imase nedostatak obiljezenih akcenata? Meni njihova identifikacija ne ide bas najbolje, ali cini mi se da u zenskom rodu rijec zver ima dugosilazni akcenat na e - dakle ta zvEeer (kao "rep" u smislu dijela tijela...) dok se u muskom rodu naglasava kratkouzlaznim - zvEr (kao rep u smislu muzickog pravca). Pretpostavljam da je to jedan od onih slucajeva kad su na razlicitim dijelovima teritorije ova dva nacina toliko ustaljeni da je najlakse bilo uzeti oba kao ispravna.
Sara na kravi je jedinstvena kao otisak prstiju, ne postoje dve krave sa istom sarom
Kikiriki je jedan od sastojaka dinamita
Nase oci su od rodjenja uvek istih dimenzija, ali nos i usi ne prestaju da rastu
Za jedan kg meda pcele moraju da posete 4 miliona cvetova i predju put cetiri puta duzi od zemljinog obima
Svinje ne mogu da se znoje
macka svoju vilicu ne moze da pomera na stranu
Korisnikov avatar
By Herald
Dabrov analni sekret

U sastojcima je naveden kao "Castoreum". Konzumiramo ga preko poslastica sa ukusom vanile. Kastoreum je tečnost koja se nalazi neposredno blizu dabrovog anusa, a široko se upotrebljava kao zamena za ekstrakt vanile.
Islamski učenjaci smatraju da se hermafroditi rađaju jer je žena začela spavajući sa muškarcem tijekom mjesečnog ciklusa.
Isto tako, oralni seks nije zabranjen, ali samo između muža i žene, kad supruga ima mjesečni ciklus, a on ima potrebu.

Eto, u moru nebitnih informacija da vam dodam i ove dvE. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Herald
Smrdimo jer bakterije ispustaju gasove prilikom konzumacije jedinjenja iz znoja.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 15
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!