Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Aj i mene ubaci na zadnje sedište, nećeš ni primetiti da sam tu, biće kao da si sam.

ot: gledam zvezdice.
Korisnikov avatar
By gossip
e pa hajde da isprobamo novi shower gel ^.^
Korisnikov avatar
By Macan86
čekam da ugasim cigaru pa da idem pod tuš
Korisnikov avatar
By Madonna
Pitam se kako ovoj debilcini polazi za rukom da se svakim novim postom ukopa jos dublje i predstavi kao veci moron nego sto je do tada bio
Korisnikov avatar
By elizevin
otisla mi drugarica, sledeci put moram da kupim neku ozbiljnu rakiju, nestalo nam na pola veceri :D
Korisnikov avatar
By Hys.
prosula pice po stolu, bar sam lepo ocistila sto
Korisnikov avatar
By Waldorf
čekam da proradi Panadol - probudila me glavobolja.
kapiram da deluje jer evo razmišljam aktivno kako ću da farbam čiviluk..
Korisnikov avatar
By Macan86
kuvam nešto a najradije bih da sedim napolje sad dok je lepo vreme
Korisnikov avatar
By AndrieExilia
Pijem kafu...i prinudno gledam Parove (o moj Boze, smiluj se)
By Aven
Gledam već drugi put na TV-u prilog o uzgoju tkz. koka hrvatica; prvoklasno meso, jaja i uvjeti u kojima se uzgajaju. Dobra zarada. Mamina stara kuća i zemljište u brijegovima je taman savršeno za takvo nešto. Vlasnici izgledaju smireno i zadovoljno. Jedan pilić je 14 kn. Pa eto, ako mi sve u životu propadne, bacam se na uzgoj koka hrvatica. Slika

Slika
Korisnikov avatar
By Macan86
pravim budalu od sebe,kao po običaju xD
Korisnikov avatar
By Hys.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2745148#p2745148]Aven napisao:[/url]Gledam već drugi put na TV-u prilog o uzgoju tkz. koka hrvatica; prvoklasno meso, jaja i uvjeti u kojima se uzgajaju. Dobra zarada. Mamina stara kuća i zemljište u brijegovima je taman savršeno za takvo nešto. Vlasnici izgledaju smireno i zadovoljno. Jedan pilić je 14 kn. Pa eto, ako mi sve u životu propadne, bacam se na uzgoj koka hrvatica. Slika

Slika

ali koke hrvatice .... to implicira da take postoje samo u hrvatskoj?
By Aven
Ne, implicira da su tu prvi put uzgojene. :)

Uzgoj kokoši hrvatice „dudice“ počeo je u prvoj polovici 20. stoljeća na područjima uz tok rijeke Drave. Godine 1917. Ivan Lakuš iz Podravine križao je domaću kokoš s pijetlovima pasmine leghorn, u daljnjem je uzgoju izlučivao sve jedinke s bijelim perjem, a ostavljao one s crnom, crvenom, smeđom i jarebičastom bojom perja. Konačni izgled kokoš hrvatica dobiva križanjem pasminom welsummer. Zbog događaja vezanih za Drugi svjetski rat te kasnijeg prodora hibridnih pasmina, uzgoj kokoši hrvatice bio je potpuno potisnut.

Krajem osamdesetih godina prošlog stoljeća, zahvaljujući entuzijazmu pojedinaca s područja Međimurja i Podravine, pokrenuta je akcija za revitalizaciju uzgoja kokoši hrvatice, a zahvaljujući mjerama potpore ruralnog razvoja od strane Ministarstva poljoprivrede, posljednjih godina matična populacija kokoši hrvatice u stalnom je porastu.

http://www.savjetodavna.hr/savjeti/14/4 ... -hrvatica/" target="_blank

* * *

Sređujem administrativni dio posla i usput dovodim kuću u red. Doslovno sam ko onaj njemački ovčar na gifu. Samo nemam isplažen jezik nego fiktivnu brnjicu da nekog ne ugrizem. Još samo 2 dana. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By gossip
having the gay sex talk sa koleginicom preko vibera
  • 1
  • 489
  • 490
  • 491
  • 492
  • 493
  • 540
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!