Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

By Ulix
pijem kafu, perem veš i slušam radio beograd 2. prvi slobodan dan posle skoro tri meseca. neću uraditi apsolutno ništa što podrazumeva aktivaciju viših moždanih funkcija. :D
Korisnikov avatar
By Kiborg
Gledam i uživam.
Prilično je dobro.
Bolje no što sam očekivao.
Nadam se da neće da useru.
By Aven
Upravo sam izvela malu operaciju na TV-monitoru. :D

Naime, došao mi je sa popravka (kvar s USB utorom) i kad sam ga upalila, zvuk nije htio izlaziti na TV, nego samo kad bih ukopčala zvučnike na ulaz za slušalice. Mučila sam se sinoć s postavkama, resetirala ga na tvorničke postavke - ništa.

Opet sam ga mislila odnijeti na servis, kad li vidim ovaj savjet na netu za isti problem:

The problem lies with the jack you plugged the headphones into. There are two points of contact inside that are touching each other. Take a matchstick and try to put it in between the two points of contact in the headphone jack you used.

Budući da nisam imala šibice, uzela sam štapić za uši i polagano vrtila u utoru za slušalice. Naravno, odrezala sam dio s vatom. :D I proradio je zvuk na TV-u! :yay:
Korisnikov avatar
By Hys.
@aven

dobar savet :)!

gledam(o) bron broen 3. sezonu.
Korisnikov avatar
By Macan86
slušam rumunski death metal i svaki put kad lik odpeva morminsk(groblje) i amurit(smrt) ja se smejem kao idiot jer jesam nezreli idiot kome je to smešno.
Korisnikov avatar
By Hys.
gledam you me and the apo i smrzavam se, kao i svih ovih dana u ovo doba. Ne znam zasto sam konstantno izmedju 5 i 8 pm najezena.
Korisnikov avatar
By Macan86
listam forum jer ne znam čime da se zanimam
Korisnikov avatar
By mOwbid
ručam konačno. pa ću da sredim stan, dolaze dolaze mi gosti :eya.
By Kragi
Izgubih vece na citanju i diskusiji u jednoj grupi na fb vezanoj za (zdravu) ishranu. Aj fruterijance, ili kako se vec zovu, cu da svarim nekako ali da me ubedjujes da moze da se nista ne jede i ne oseti glad ... mis'im. i jos si se bavis triatlonom. :roll: hraneci se 'suncem'.
da, da, da evo verujem ti.
Korisnikov avatar
By Macan86
skidam star wars the force awakens...ona kofa kokica mora uz nešto da se pojede
Korisnikov avatar
By Macan86
pravim sendviče od čokolade i plazme i to žderem tako dok gledam najgdniji dokimentarac ikad
Korisnikov avatar
By gossip
dopisujem se sa buducim deckom
  • 1
  • 483
  • 484
  • 485
  • 486
  • 487
  • 540
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!