Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

By Aven
Spremila se prije sat vremena u krevet i ne mogu zaspati.

Provjereno najbolji lijek za insomniu: učenje.

Pa da vidimo, mikice, koliko ćeš izdržati.
By OpetMacak86
Gledam neki posrani dokumetarac o tome ksko se deca razvijaju i slusam kako neka "ekspertkinja" trabunja o tome kako decake cim prohodaju treba voditi na igraliste da se sto pre socializuju ali devojcice treba sto vise drzati kuci da bi naucile da se vezuju za kucu...rado bih mako to sranje,al dalinac je na drugom kraju sobe al Rubi mi lezi na ramenu,konacno je zaspala i ne bih opet da je ljuljuskam i da joj pevam jedno dva sata,em me ruka vise boli em mi se grlo osusilo...em ce neko iz komsiluka da pomisli da sam se negde zaglavio ako opet krenem da pevam xD
By Aven
Raspremila kutiju s 20kg knjiga. Kičma mi se slomila dok sam to dovukla do stana po stepenicama.

Sad pod tuš i nadam se da ću zaspati do pola jedan. :molise:
Korisnikov avatar
By gossip
trudim se da ne razlupam modem
Korisnikov avatar
By Mars
^ ti baš voliš tviter

OT: pristižu slike sa svadbe (havaji). gledam.
By OpetMacak86
Sedim,gledam neku deciju emisiju i razmisljam o tome kako necu da imam decu sve dok ne budem naucio da zivim bez spavanja...budan sam od pola sest a nisam mogo da zaspim do tri jer sto sam umorniji to mi je teze da zaspim
By Aven
Fascinantan mi je. Neovisno o parama kojih ima ko blata, ne odustaje od te frizure koja samo čeka neku pticu da sleti i snese jaje i jedno-te-iste majice s V-izrezom. Dosljedan čovjek. :D

* * *

Došla kući, sređujem račune.
By OpetMacak86
Jedem plasticnu krusku...onako izgledala lepo,socno sva zuta ja je zagrizo a ona ima neki ukus uzmedju mokrog sundjera i mineralne vode...a ne mirise...a meni se jos culo mirusa pojacalo danas,mogu komotno da njuskam exploziv po areodromima a kamo li tek aromu kruske da je bar malo ima
Korisnikov avatar
By mOwbid
Stigla u serbiju i sela da ostavim kakk.
By OpetMacak86
Sedim(lezim)sa ugasenim svetlom i razmisljam o tome kako ovoj sobi fale zavese,lepe,debele zavese,u nekoj lepoj,tamnijoj boji...ili jos bolje draperije...kad vec nema roletne,necim mora da se pokrije ovo pakleno,ulicno svetlo koje mi udara pravo u mozak
Korisnikov avatar
By Srklet
volio bih da mogu reći kako se pitam 'what was he thinking' ali kako znam što je mislio, preostaje mi tek da budem pomalo melankoličan dok se gorko smijem trešu of it all.
Korisnikov avatar
By Mars
Gledam staru seriju na YT, pravim pauzu na pola (12 epizoda ukupno).
By OpetMacak86
Razmisljam da li je normalno da dete od 9 god ne moze da isprati radnju crtaca (aksteriks i obelix) od sat vremena i preprica kao celinu...ja sam u tim godinama mogao...ustvari mogao sam to i sa 6...ali ja nisam normalan,tako da ne mogu da uporedim i nisam siguran da li ovaj mali ima problem da odrzi paznju ili je to ustvari normalo za te godine
Provalio sam da samo prepricava scene ali ne ume da ih poveze u nesto sa radnjom...
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
mislim da bi trebalo da moze ali ima mali zilion faktora
kao sto si naveo mozda ima problema sa paznjom, ok je ako ne ume da odvoji bitno od nebitnog za prepricavanje
uostalom to se vezba
je l mozes otprilike da ocenis da li je dete razumelo glavnu radnju, mozda je samo problem u tome da sroci pricu i onda prepricava pojedinacne scene

ono sto ti svakako mozes da uradis je da prodiskutujes malo sa detetom
onako analiticki, tipa zasto mislis da je taj i taj uradio to i to
mozda da ti svoje misljenje iskazes na najprostiji moguci nacin i slicno
vodeci racuna da se dete bas ne smori, naravno
Korisnikov avatar
By Mars
Procjenjujem da li će cocacola da reši problem, ili ću ipak morati da povraćam.
  • 1
  • 473
  • 474
  • 475
  • 476
  • 477
  • 540
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!