Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2719933#p2719933]Anton Pavlovič napisao:[/url]Покушавам да се сунчам, али ми не иде. Ништа, остаћу ноблес бео. :lepeza:
Ovo me potseti da niko nije zadovoljan sa onim sto je ,,dobio''. ja brzo potamnim a nee volim to. Omiljeno leto mi je bilo kada sam bio bolestan i nisam smeo da izadjem ni malo iz kuce tokom dana... bio sam mi tako lep tada :leviathan:
milidecilitar napisao: Ovo me potseti da niko nije zadovoljan sa onim sto je ,,dobio''. ja brzo potamnim a nee volim to. Omiljeno leto mi je bilo kada sam bio bolestan i nisam smeo da izadjem ni malo iz kuce tokom dana... bio sam mi tako lep tada :leviathan:
Ја брзо изгорим, ма, планем ко петровска лила, а то што се прими, ако се шта прими послије опекотина другог степена, то се скине након пар туширања. :D А да нешто лудујем за тамним теном, па и не баш. Ово је више било да не будем баш толики кремси :D Иначе, волим те са тако болешљивим изгледом, романтичарски блиједе. Одмах замислим како сe бринем о њима, кувам им супице, храним, намјештам јастук... Ех, доћи ће ми главе тај мој рибљи алтруизам. :zacepi:
Иначе, волим те са тако болешљивим изгледом, романтичарски блиједе. Одмах замислим како сe бринем о њима, кувам им супице, храним, намјештам јастук...
Ja volim muskarce bledog tena ali bolesljive neee. :) :nono:

Jedem... :facepalm:
A to je više onako figurativno, nije da sad biram tuberkulozne. :lol: Uvijek sam želio negdje da imam za nijansu tamniji ten, samo da preskočim ono: "Što si tako blijed? Provjeri da nisi malokrvan." A kad god uradim krvnu sliku, ko kakav punokrvi drvosječa. :D Eh, šta sve moramo istrpjeti mi noblesi. :lepeza:

Inače, gledam šta ću i kako ću, da li se vratiti na spavanje, pošto su me komarci, lajavi kerovi, pjevaljke iz nekog lokala ('bem ti "Belu ciganku" na repeat :kletva: ) urnisali, vrućina obaška, ili završavati poslove, pa odraditi neku podnevnu dremku....
Korisnikov avatar
By Anton Pavlovič
Sad si me baš utješio. :lol: Ono, uvijek je bilo da mogu svima pomoći, sem samome sebi. Biće da je onda do raka, ova ribica mi sve pokvari, ah...

edit: Prostirem veš.
Riba je najemotivnija to svakako, ali realan okrutni svijet ju urnise. U masti moze sve, spasila je svijet, ali u praksi - malo teze. Ako se bavi nekim humanim zanimanjem tad joj je lakse.
Korisnikov avatar
By Anton Pavlovič
Računa li se dežurno rame za plakanje svoga okruženja, savjetnik, psiholog i psihoterapeut? Pro bono, a kako bi drugačije :lol:
Korisnikov avatar
By zozefin st
citam postove na temi ''starke''
:)

i gledam spot od nicki minaj
:cul:
treba mi smajli koji grabi ovaj smajli
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2720076#p2720076]alexandermagic napisao:[/url]Prosli zivoti su fragmenti iz zivota nasih predaka koje dozivljavamo svojim. Zivot koji imamo na Zemlji je samo jedan.
Koliko god bio jungovac, nekako mi se čini da je arhetip (slobodno iščitavanje prve rečenice) ipak samo jedna epizoda u serijalu koji se zove Život. A šuška se i da je smrt neprovjerena glasina. :D

----------------

Idem do Maksija.
Korisnikov avatar
By zozefin st
sad sam gledala neki girl/girl video i iznervirala sam se..........
Korisnikov avatar
By zozefin st
spremam veceru

i pijem gorku kafu- da bih izdrzala...
  • 1
  • 458
  • 459
  • 460
  • 461
  • 462
  • 540
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!