Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Čime prekraćujete vreme na WC šolji?

Čitam novine
23
18%
Dopisujem se mobilnim
25
20%
Rešavam ukrštene reči
4
3%
Lakiram nokte
1
1%
Čačkam nos
10
8%
Razmišljam o prolaznosti života
17
13%
Pravim spisak namirnica za nabavku na pijaci
2
2%
Šaram po zidovima
1
1%
Drugo...
43
34%
Korisnikov avatar
By gossip
u 99% slucajeva se ne zadrzavam toliko dugo da bi mi trebalo nesto za ubijanje vremena
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Igram igrice/citam vesti na telefonu i onda se zadrzim deset puta duze nego sto bih se inace zadrzala. :ozbiljan:

Sva sreca pa ne radim to cesto.
Korisnikov avatar
By acid drop
i ja spadam u ovu grupu koja se ne zadržava dugo.

ne dopada mi se ova tema. :ozbiljan:
svashta neshto ...

U poslednje vreme se zabavljam iskljuchivo laptopom ... volim da startujem neke simulacije u Matlab-u, .... volim da chitam struchne knjige (pdf), .... chesto pretrazhujem baze podataka plocha i CD-ova ... pretrazhujem Gay Serbia forum .....

Jedini problem je shto mi je laptop bajat, pa se baterija isprazni za pola sata .... inache bi verovatno provodio pola dana na sholji ....
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2665487#p2665487]Mindphaser napisao:[/url]svashta neshto ...

U poslednje vreme se zabavljam iskljuchivo laptopom ... volim da startujem neke simulacije u Matlab-u, .... volim da chitam struchne knjige (pdf), .... chesto pretrazhujem baze podataka plocha i CD-ova ... pretrazhujem Gay Serbia forum .....

Jedini problem je shto mi je laptop bajat, pa se baterija isprazni za pola sata .... inache bi verovatno provodio pola dana na sholji ....
Shooljevi incomiiiingggggg
Korisnikov avatar
By Mars
Sećam se svoje zgroženosti kad sam po nekim kućama u WC-u pored šolje viđao stalak sa novinama i magazinima i shvatio šta to ljudi rade.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
naslov teme je kontradiktoran, sigurno neces prekratiti vreme tako sto ces raditi nesto drugo sto ce oduzeti vise vremena.
Korisnikov avatar
By bern
nema se tu mnogo vremena.
Korisnikov avatar
By Horcrux
Nista od navedenog. Ne mogu sebe da zamislim da radim bilo sta od navedenog dok izlucujem. Uglavnom se ne zadrzavam toliko dugo da bih se bavio bilo kakvim aktivnostima. Smatram da je wc solja predvidjena za iskljucivo jednu stvar, a ne za multimedijalni set i zabavu. Ne mogu da razumem ljude koji mogu da sede na wc solji i citaju novine, uzas.
Korisnikov avatar
By bern
that was so anal of you.
Korisnikov avatar
By Blady
toliko brzo serem
da dok pisam citam novine
Ja sam par puta bezuspesno pokusavala da ucim dok vrsim nuzdu, ali posto je u tom trenutku nemoguce usredsrediti se na intelektualni rad, odustala sam od te ideje, pa umesto toga ponekad ponesem mobilni i odslusam neku pesmu za to vreme. :lol:
Korisnikov avatar
By Blady
Generalno ne prekracujem ni sa cim.
Bezo kenjam i ne stignem da nesto citam, eventualno kada pisam, gledam etiketu od proizvoda i to citam..

A malopre sam se bas lepo iskenjala i sada uzivam dok mislim o tome..
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!