Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Macan86
razmišljam dal da skuvam kafu i popijem je kući ili da odem do grada da ubijem i sladoled i kafu...
Korisnikov avatar
By Macan86
hhhhm to nije loša ideja :) mada sladoled je ipak sladoled ;)
Korisnikov avatar
By HPLC
čekam da prođe 15 minuta, pa da skinem hidratantnu masku.
čitam po forumu, šta ko gde kad kako
razmišljam šta da jedem om nom nom nom
Korisnikov avatar
By spliff
pravim kolacice
one specijalne
:)
By Kragi
Gledam, planiram kako sutra da skoknem do Kg-a i budem tamo bar dan, a istovremeno to uskladim sa obavezama.
Korisnikov avatar
By Madonna
očekujem od interneta da me zabavi :cekam:

but it's not happening :sigh:
Korisnikov avatar
By gossip
udisem isparenja od hemikalija i pitam se kada ce da krenu halucinacije
Korisnikov avatar
By Hellas
Ovo :kopanos: samo sa ufetom, vadim tozla
Korisnikov avatar
By Hys.
Crvenim forum. Danas osećam nešto jako nekarakteristično - dosadu.

Rado bih tračarila, al em nemam sa kim, em nemam o čemu :sigh:
Korisnikov avatar
By Blady
ucim, pijem kafu, ucim, pauza. ucim.
Korisnikov avatar
By Hys.
Ne usuđujem se da uđem u kuhinju - tek što smo došle iz supermarketa i izgleda nam je crko frižider. Izgleda neće moći scout da ga namesti.

:cut:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
jebote evo treći put danas pričam sama sa sobom naglas jer ne skontam da mi se prekinuo poziv ili da sam prekinula poziv ili da je neko prekinuo poziv pa jao bre fffffffffrkćem evo
Korisnikov avatar
By Hys.
ajme madoslavka.

Ako pricas i komuniciras 30 odsto kako na forumu pises, bilo bi vrlo zabavno posmatrat dijalog izmedju mene i tebe.

Trust me, it would be funny.

:lol:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
pa malo sam stidljiva uživo u početku, sem ako je neko stidljiviji od mene, onda se raspričam da ne bi nastala neprijatna tišina i uglavnom ispričam tako sve svoje debilnosti i blamove. a ovako inače pričam isto kao što pišem, uz dodatne ekspresije, samo eto dok se malo opustim :lol:

no primetila sam da previše psujem u poslednje vreme ovde, mislim da uživo ne psujem toliko. a možda i samo mislim, jer uživo te psovke nekako utopim u ceo govor pa mi ne odskaču kao ovde kad pročitam
Korisnikov avatar
By Hys.
Ja nisam stidljiva, ali ume da me mrzi da pricam, i cesto mi je zanimljivije da slusam. Ali podsticem, postavljam pitanja itd.

Sve zavisi od druge, trece il koje god osobe da je tu :)

To me seti na onu tvoju temu (mada znam da nisi na to mislila, nego kako bi mi sebe gledali sa strane) - imam utisak da nije bas ujednacen prvi utisak recimo forumasa kad me upoznaju - kako se ponasam.

Neki kazu da sam delovala strogo, neki heartwarming ... bem ga.

Elem, zamisljam da brzo i ekspresivno pricas, ja em ne pricam brzo em maltene uopste ne gestikuliram. I psujem. Mnogo. Daleko vise nego recimo ti u svojim postovima. Ne vadim proverbial kurac iz usta.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
ja umesto psovki uglavnom koristim: ja ne mogu da verujem, ovo nije istina, pa da li je ovo realno, gospode blagi bože, aj zamisli molim te. i tako te fraze kojima pokušavam da opišem događaj za koji mi ni psovke nisu dovoljne. mada psujem i uživo nije da ne psujem

uglavnom da, pričam dosta brzo i ekspresivno. jako često krenem da se smejem na pola priče kad treba da kažem panč lajn, pa onda ljudi čekaju dok završim sama sa sobom da nastavim da pričam njima, hvatam se za glavu, menjam raspoloženja u skladu sa tokom priče (mislim ne bukvalno nego tako odglumim mahinalno), non stop maltene mrdam rukama, pogotovo onako u znaku čuđenja praćeno tim frazama gore, e da i tad kad krenem da se smejem onda se udarim rukom po nozi ili pljesnem rukama. da ne odugovlačim sad.

verujem da bi bilo zanimljivo posmatrati me sa osobom koja se suprotno ponaša ukoliko bi ona uspela da izdrži moje ponašanje duže od dva minuta :lol:
Korisnikov avatar
By Hys.
Oh izdrzala bih ja.

You would get a McGonagall stare though :lol:

No, rado bih te upoznala, svakako :)

OT

Sedim gola na peskiru i pitam se sto mi je ovoliko vruce vec :-/
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Pa hteo sam da spavam, a onda sam došao na forum da serem o smrti, nauci i postojanju duše, elem, nihilizam ćao zdravo nikolija nikolizam? wat
Korisnikov avatar
By bern
Preslusavam album 'i never learn' od lykke li.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
evo bio majstor da pogleda frižider i nešto se mršti da to teško može da se popravi i razmatra sad sa drugim da li da pokušaju ili ne jer im je trošak to ako ne uspeju i onako im face :shrug: - :shrug:
a ja pored kao :sweet: platiću vam ja benzin i ako ne popravite :sweet: TREP TREP :sweet: i oni kao ajde dobro pokušaćemo misle se u sebi daj nosi što pre da se sklonimo viš da nije normalna.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
well, možda ih je to uz moj pogled navelo na to da MORAJU DA POKUŠAJU AKO IM JE ŽIVOT MIO :lol:
  • 1
  • 370
  • 371
  • 372
  • 373
  • 374
  • 540
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!