Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By gossip
Ulazim u pet shop/veterinarsku apoteku,kupujem pesak za mace i slucajno napomenem kako se prekvalifikujem za veterinarskog tehnicara...

"hocete da radite kod nas i istovremeno da se prekvalifikujete?"

i posle neka mi neko kaze da nema posla...
Korisnikov avatar
By gossip
u okviru praxe po prvi put vakcinisao kucu :)

sledece je vadjenje krvi,psihicki se pripremam za to
Korisnikov avatar
By elizevin
Nasla sam dom predivnom i predobrom macku koji je od leta ispred moje zgrade, jos sa polomljenom i krivo zaraslom sapicom. Sad ima svoje krilo i veliku porodicu :love:
Korisnikov avatar
By gossip
Naucio sam macka da kad mu bacim lopticu,uzvrati je nazad.
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Pogan jezik sa srpskim akcentom!
Kome šija upravlja bez glave... frizura mu se dodeljuje dekretom!

Korisnikov avatar
By AndrieExilia
Jedna lepa devojka je danas u tramvaju buljila u mene. Kad kazem buljila mislim intezivno gledala u mene jedno 5 stanica. I ja pogledam u nju, i ona ima izraz lica kao da bi rekla nesto, ali ne kaze. :D
Prilicno sam sigurna da je gay, pa ako nekom srecom nabasa na ovaj post, nek' se javi, da se gledamo xD :D
Korisnikov avatar
By voodoo
obradovao sam prijateljicu koja je u bolnici, na lezanju, sa jogurtom u casi, i dve pogacice sa cvarcima...o tim pogacicama se ispredaju legende.srecan sam jer sam je obradovao
Korisnikov avatar
By Urbana_Seljanka
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2807538#p2807538]AndrieExilia napisao:[/url]Jedna lepa devojka je danas u tramvaju buljila u mene. Kad kazem buljila mislim intezivno gledala u mene jedno 5 stanica. I ja pogledam u nju, i ona ima izraz lica kao da bi rekla nesto, ali ne kaze. :D
Prilicno sam sigurna da je gay, pa ako nekom srecom nabasa na ovaj post, nek' se javi, da se gledamo xD :D
Bez komentara.
Korisnikov avatar
By voodoo
druzenje, druzenje, druzenje...onda sreo par starih poznanika, dragih ljudi, ma sve je bilo u savrsenom, onako, atmosfera je super :cheer:
Korisnikov avatar
By heksagon123
Urbana, jesi nahranila dijete?, ako nisi _ IDI, IDI . :lol:

.......................................................................
na temu: Dan mi je ispunila kolegica koja se nespretno našla u presmiješnoj situaciji. Toliko.
Korisnikov avatar
By voodoo
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2807655#p2807655]Urbana_Seljanka napisao:[/url]
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2807649#p2807649]voodoo napisao:[/url]
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2807632#p2807632]Urbana_Seljanka napisao:[/url]Slika
molim za pomoc-kako gifove ubacujes ovde?hvala
Kliknes na img iznad prozora di pises... potom ubacis link izmedju.
Nakon toga posalji. :waldorf:
hvala!uspelo je!cmok :shmi:
Korisnikov avatar
By gossip
jucerasnji dan

Vracam se iz prodavnice,cackam telefon(kao i uvek),cujem neki govor ispred sebe,podignem glavu i vidim dva decka 20ak godina kako se setaju i drze za ruke,cim su videli da sam ih primetio odmah su prestali da se drze. Medjutim ja sam im se samo nasmejao,klimnuo glavom i usao u zgradu. Njih dvojica su nastavila da se drze i otisli dalje niz ulicu.
Korisnikov avatar
By AndrieExilia
Dala sam dugo planirani otkaz. ^^
E dosta je bilo zajebavanja mene. :)
Korisnikov avatar
By gossip
Ono kada ti mama pokloni stetoskop koji je ona koristila kao sestra na VMA. :love: :legacy:
Korisnikov avatar
By elizevin
pukla nam guma na kolima
pa smo isli na glasanje (prvo na njegovo, pa na moje glasacko mesto)
pa smo zakasnili na polanskog u sava centru pola sata
pa smo imali vrlo lepo vece sa prijateljima
pa smo izgubili veru u covecanstvo (videti rezultate izbora)
Korisnikov avatar
By voodoo
setnja po hladnoci, kraca doduse, ali ipak setnja, provetrio sam dupe, usedeo sam se zadnjih dana...
ponovno i ponovno gledanje ispocetka serije Seinfeld, koju , ako niste zapazili, obozavam!!!
druzenje sa mojim dragim ukućanima.
i sve je to bilo obavijeno dimom fasta 100s, elem, kako drugacije? :cigareta:
Korisnikov avatar
By heksagon123
Ma više jučer ali dobro...pročitala sam nešto i nasmijala se. Kaže:otprilike, što je za vas ljubav ili sreća ... Smijeh,radost i razgovor prije seksa, za vrijeme seksa i poslije seksa...idealna zabava - gola sedeljka sa prijateljima :D ...
Korisnikov avatar
By gossip
Saznanje da mi je dalja rodjaka bila monahinja i da je odbegla iz manastira da bi opstila sa muskarcima. :lol:
By Sixto
Prvi dan na novom poslu. I slayed!
  • 1
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!