Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Koji su to ljudi sa kojima ste imali neki sukob, ne pricate sa njima, uvredili su vas ili vi njih, zaboravili su na vas ili vi na njih, razocarali vas ili vi njih?
Mrzite ih, oni vas, besni ste, oni su..

Zapisi ih sve koji su ti prosli kroz glavu.

Bi li sada pustili poruku tim ljudima?

Zdravo

Zasto ne bi ste to uradili?
Strah vas je da vam nece odgovoriti?
Nije zasluzio vas?
Sta?

Napisi na drugi papir odgovor.
Procitaj i stavi u fioku.

Temu sam onako otvorio, naglas razmisljam pa reko da cujete i vi moje misli dok ne proradi ova telepatija.
Takvih ljudi koji su bezobrazni,bilo ih je malo, npr jedan lik me je uvek smatrao debilom i podmuklo me je kinjio pokusavao sam da mu objasnim da mi smeta takav odnos sa njim,a onda sam ga odjebao jer sam prerastao takve ljude,ne mogu da se druzim sa takvim ljudima koji shvataju da je sve takmicenje i da vole da kinje druge,ne bih mogao da mu ponovo kazem cao jer ne zelim ja kada sa nekim zavrsim,zavrsio sam.Ko sto kaze srklet proslost je prosla sada je bitno dobro da uradimo da bi imali bolje sutra
@Zvonki

Rekao si kakav je on navodeci to kao razlog.
A sta osecas na samu pomisao da mu posaljes Zdravo?

Recimo ne jedes boraniju jer je takva i takva ili zato sto te tera na proliv, povracanje..nesto izaziva kod tebe i na samu pomisao da je stavis u usta.
Nista be osecam uopste nsiam razmisljao o tome,ali realno nekada pomislim "Sta li sada rade ti ljudi?" ne mozes da izbrises ljude iz zivota ili ta neka losa iskustva sa njima,film Eternal Sunshine of the Spotless Mind je lepo to objasnio,ljudi odlaze iz nasih zivota onda kada umru tada su izbrisani nema ih
Korisnikov avatar
By Anhedonie
naravno da cu da zaboravljam ljude, sigurno necu nekoga kome sam ubaciovao kosku iz pasulja u casu sa vodom za vreme rucka u vrticu da pamtim :roll: ljudi dodju a mnogi i prodju.

a na pomisao da posaljem zdravo, ne osecam nista, ravnodusan sam i nezainteresovan za tako nesto.

a ni sa kim nisam u svadji da namerno ne pricam
By barni
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2671082#p2671082]Anhedonie napisao:[/url]naravno da cu da zaboravljam ljude, sigurno necu nekoga kome sam ubaciovao kosku iz pasulja u casu sa vodom za vreme rucka u vrticu da pamtim :roll: ljudi dodju a mnogi i prodju.

a na pomisao da posaljem zdravo, ne osecam nista, ravnodusan sam i nezainteresovan za tako nesto.

a ni sa kim nisam u svadji da namerno ne pricam
:lol:

Idi pisi deda mrazu covece, ceka tvoje pismo :)
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2671083#p2671083]barni napisao:[/url]@Zvonki

A sto ljudi placu onda kad im umre neko ako on vise ne postoji?
Jesu li to neka dijagnoza,
Plakati za nepostojecim osobom je isto sto i izmisliti lik-drugara i voziti se sa njim autobusom.
Ne placemo mi za osobm koje vise nema vec za nekim starim vremenima koje smo proveli sa starom osobm,pojam da nekohga vise nema je ljudima veoma neshvatljiv,bar meni je to neshvatljivo,evo npr moj otac je umro 2005 i ja i dalje osecam veliku prazninu u mojoj kuci,i dalje ne shvatam da ga nema znam da ga nema ali to "kao da ga nikada nije bilo" mi je van domasaja,to bi bilo isto i sa osobm sa kojom nemam vise kontakt, ne bih plakao za tom osobom ali taj drugar sa njim sam proveo veci deo zivota moram priznati i dalje se secam nekih trenutaka ako ne i svih
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2671066#p2671066]Zvonki napisao:[/url] npr jedan lik me je uvek smatrao debilom i podmuklo me je kinjio
uh ovo bi voleo da vidim :D

ot: pa mogu da se setim samo za dve osobe koje sam 'precrtao' iz zivota,
a obe su bile povezane sa poslovnim projektima, cak me je i njihovo prisustvo na fejsu cinilo 'pasivno agresivnim' pa sam ih skinuo sa liste frendova.
Vreme je proslo i sada se cak i pozdravljamo kada se negde slucajno vidimo,
ali sada nemam nikakvu volju za druzenjem, ravno mi je, kao da smo odvek bili samo poznanici.
Korisnikov avatar
By Macan86
hmmm,ja umem da budem dosta popustljiv kad mi je neoko dovoljno drag,ali i to ima svoje granice i kad mi neko jednom pređe tu granicu ja više nemogu,pa nebitno koliko da mi nestaje.
A jesam posebna vtrsta gadova koji ne zaboravljaju čak ni kad oproste.
Korisnikov avatar
By Madonna
Iskljuciv sam i kad iskljucim, ne mislim vise o iskljucenima, npr. jedan lik mi je 3god bio blizak drug, iskljucio sam ga i pomislio na njega tek nakon godinu i po dana, i to slucajno, naletevsi na neku zajednicku fotku. bilo mi je strasno kako sam ga lako i brzo zaboravio. Iskljucite je, iskljucite

Osim ako mi nisu nikad bili bitni onda mi je svejedno, ne remete mi nista odlazenjem dolazenjem.. Jer ja ne ucestvujem

Bottom line - nemam strpljenja ni za najrodjenije a ne za tamo neke kad-tad se ispostavi homofobicne maliciozne mizogine tupave ogranicene povrsne rasisticke neiskrene labilne lako zaljubljive i najbitnije - zamenljive osobe
By Speculum Columbae
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2671127#p2671127]MDNA napisao:[/url]homofobicne maliciozne mizogine tupave ogranicene povrsne rasisticke neiskrene labilne lako zaljubljive i najbitnije - zamenljive osobe

ovo je više-manje skup doslovno svih muških osoba (partner excluded) koje su se našle u mojoj blizini u poslednjih 5 godina, i to na više kontinenata.

dodao bih i neobrazovane, ALI NATE KAKO...
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2671116#p2671116]antibiotic napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2671066#p2671066]Zvonki napisao:[/url] npr jedan lik me je uvek smatrao debilom i podmuklo me je kinjio
uh ovo bi voleo da vidim :D

ot: pa mogu da se setim samo za dve osobe koje sam 'precrtao' iz zivota,
a obe su bile povezane sa poslovnim projektima, cak me je i njihovo prisustvo na fejsu cinilo 'pasivno agresivnim' pa sam ih skinuo sa liste frendova.
Vreme je proslo i sada se cak i pozdravljamo kada se negde slucajno vidimo,
ali sada nemam nikakvu volju za druzenjem, ravno mi je, kao da smo odvek bili samo poznanici.
Pa mozda ti se zelja ispuni i onda ces biti srecan,sve takvi dogadjaji su u meni izgradili nesigurnu osobu nazalost
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!