Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

By barni
Kako sam zavoleo/la...
Bilo sta, bilo koga...

Recimo jesti pasulj, muziku, knjigu...neki jezik, hobi, sportsku disciplinu, zivotinju, biljku, decka, devojku, komsiju...
Opisemo taj momenat, situaciju.
Sta se zapravo desilo, prethodilo tome...Volim to i to, toga i toga, tu i tu...

Neko rece da mu dosadno pa evo teme :)
Korisnikov avatar
By Zvonki
Ok ajde ovo me privuklo,kakao sam zavoleo strip Dilan Dog
Kao mali nisam znao za strip i secam se da sam pravio figurice od plastelina i crtao svasta imao sam tri godine a vec sam pravio robota iz granzorta od plastelina ili bese Voltron... jednom me sestra vodila kod njene najbolje ortakinje i tada sam video Dilan Doga bese epizoda "Dzungla na Asfaltu" i tada sam otkrio taj strip i ujedno strip kao devetu umetnost,kasnije sam od nekog cige kupovao Eks Horror ispred moje osnovne skole i gutao sam tog Americkog Drakulu,pomalo me plasio ali sam imao herca da ga iskopiram u mojoj verziji(steta sto sam izgubio taj strip :( ),kasnieje sam saznao za americke stripove medjutim dok sam odrastao cela ta herojska drama me smorila,hteo sam da saznam jos vise o stripu.Pa je dosao Asteriks i onda sam zavoleo Valerijana stripoteka kupljenja i saznanje da postoji Valerijan i da mi strasno dopada francusko belgijska skola stripa,eto tako sam zavoleo strip i koaj skolu stripa volim da pratim
By Sixto
Slika

Otisao 2005. na jedno ok letovanje... kako sam izasao da sacekam s grupom bus ispred zgrade aerodroma s pogledom na nov terminal koji se tad pravio bilo mi je jasno da to nece biti obicno letovanje... Naredni dani su me raspametili... i ne popusta me osecaj svaki put kad odem.
Ako kojim slucajem budem ziveo u Evropi do kraja zivota uvek cu mu se vracati...
Korisnikov avatar
By Macan86
iskreno,nema neke spektakularne priče o tome kako sam nešto zavoleo...to kod mene nekako ide spontano...osim kad su ljudi u pitanju...nekako sam oko ljudi previše zatvoren...nisam hladan,samo mi treba vremena da se opustim dovoljno da bih se za nekog vezao,a gubim brzo interesovanje i za druženej a kamo li za nešto drugo ako naiđem na nekog ko ispred sebe drži zid...
By barni
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2668886#p2668886]Zvonki napisao:[/url]Ok ajde ovo me privuklo,kakao sam zavoleo strip Dilan Dog
Kao mali nisam znao za strip i secam se da sam pravio figurice od plastelina i crtao svasta imao sam tri godine a vec sam pravio robota iz granzorta od plastelina ili bese Voltron... jednom me sestra vodila kod njene najbolje ortakinje i tada sam video Dilan Doga bese epizoda "Dzungla na Asfaltu" i tada sam otkrio taj strip i ujedno strip kao devetu umetnost,kasnije sam od nekog cige kupovao Eks Horror ispred moje osnovne skole i gutao sam tog Americkog Drakulu,pomalo me plasio ali sam imao herca da ga iskopiram u mojoj verziji(steta sto sam izgubio taj strip :( ),kasnieje sam saznao za americke stripove medjutim dok sam odrastao cela ta herojska drama me smorila,hteo sam da saznam jos vise o stripu.Pa je dosao Asteriks i onda sam zavoleo Valerijana stripoteka kupljenja i saznanje da postoji Valerijan i da mi strasno dopada francusko belgijska skola stripa,eto tako sam zavoleo strip i koaj skolu stripa volim da pratim
Sjajno :)
By barni
Vodu,
Imao sam oko 4-5 godina, ujak me je vodio na kanal.
U vodi bih mu se okacio oko vrata i bio na ledjima dok bi on plivao.
On je tada imao dvatesetak godina i sa drustvom je isao na kupanje.
Kroz to njihovo prskanje u vodi i zezanje sam nekako zavoleo vodu i zeleo da sto pre i ja sve to mogu, pa mastao da budem delfin, nekako mi je voda izgledala kaoda daje vecu slobodu od zemlje.
Kasnije sam krenuo trenirati plivanje i vodu poceo gledati kao svoj drugi dom.
I jos nisam izasao iz vode a da nisam oponasao plivanje delfina.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!