Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
Ja se samo užasavam ponavljanja istih, ili jednoobraznih šala, a na koju pojavu naš svet ima užasnu naviku. Valjda je to u sklopu potrebe čoveka za sigurnošću i njegovog straha od promena, pa se to preslikava i na humor.
Okej, taj, ili takav fazon smo čuli, daj nešto novo, drugačije. Ali, ne, nego sve isto. Kao u ' Kursadžijama '. Jeftine šale obavezno sa seksualnim aluzijama, na koje se tobož stidljivo kikoću one debele administrativne radnice u državnim firmama, pa im sve brekću crveni obrazi i gronici od zacenjenosti. :bljak:
By Sixto
Meni je granica tamo gde su ometeni u razvoju i osobe sa invaliditetom... sve ostalo moze.
Korisnikov avatar
By Pauceti
dok se ne doticne necije licne nesrece vec samo stereoptipa ok je
Korisnikov avatar
By hlaefdige
evo, od kako sam imala smrtni slicaj u porodici, svejedno i ja pokusavamo da nadjemo granicu. nismo jos.
Korisnikov avatar
By Tungi
Pa dobro sad, nije da ne volim crni humor, ali oko nekih stvari se ne treba zezati, niti im se smejati.
Mom dečku recimo smeta bilo kakvo citiranje filma 'Lepa selo lepo gore', iako ne znam šta je tu njemu potresno. To je ipak fikcija, je l, za razliku od ovog stvarnog slučaja koji se zbio pre dve-tri godine i koji je za mene potresniji od bilo kakvog filma ili Rambove pesme o Cici koja nije mogla da legne, nego sela.
Korisnikov avatar
By *deni*
:lol:
Aha, sad uzvraćaš loptu. K'o ona romantiĆna pisma što su u henrijevsko doba putovala danima među ljubavnicima i verenicima na konju. :andjelak:
Korisnikov avatar
By Madonna
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2605635#p2605635]*deni* napisao:[/url]Ja se samo užasavam ponavljanja istih, ili jednoobraznih šala, a na koju pojavu naš svet ima užasnu naviku. Valjda je to u sklopu potrebe čoveka za sigurnošću i njegovog straha od promena, pa se to preslikava i na humor.
Okej, taj, ili takav fazon smo čuli, daj nešto novo, drugačije. Ali, ne, nego sve isto.
:up:

a ovo je posebno primetno na tviteru, ako ste u delu (tj pratite se) sa ljudima sa ovih prostora :randomrant:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2605758#p2605758]MDNA napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2605635#p2605635]*deni* napisao:[/url]Ja se samo užasavam ponavljanja istih, ili jednoobraznih šala, a na koju pojavu naš svet ima užasnu naviku. Valjda je to u sklopu potrebe čoveka za sigurnošću i njegovog straha od promena, pa se to preslikava i na humor.
Okej, taj, ili takav fazon smo čuli, daj nešto novo, drugačije. Ali, ne, nego sve isto.
:up:

a ovo je posebno primetno na tviteru, ako ste u delu (tj pratite se) sa ljudima sa ovih prostora :randomrant:
HVALA VAM KURVE MOJE
kekekeke
i ostalo ponižavajuće

a što se tiče crnog humora, slažem se sa Emakovim, bas blue i hlaefdige
+ Dž.B. Šoom koji je rekao nešto, tipa da dobra šala može da nasmeje i ljude na sahrani.
Tako da je više do kvaliteta šale, nego sadržaja. Razume se da osoba koja nije inteligentna i dovitljiva ne može da proizvede dobru šalu, već samo uvredu.
Korisnikov avatar
By Dirrty
If you take a deeper look you'll find the information
I'm only just a figment of controlled imagination
Korisnikov avatar
By Mars
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2605749#p2605749]Tungi napisao:[/url]Mom dečku recimo smeta bilo kakvo citiranje filma 'Lepa selo lepo gore', iako ne znam šta je tu njemu potresno.
Meni je scenario za LSLG pre svega vulgaran i doživim razne nivoe transfera blama kad se ljudi u izražavanju koriste replikama iz njega-ništa potresnog vezano za ovu temu tu nema.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2605749#p2605749]Tungi napisao:[/url]To je ipak fikcija, je l, za razliku od ovog stvarnog slučaja koji se zbio pre dve-tri godine i koji je za mene potresniji od bilo kakvog filma ili Rambove pesme o Cici koja nije mogla da legne, nego sela.
Cicin slučaj je takođe stvaran: sa 17 godina je otišla u rat za slobodu svog naroda i tamo poginula.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2605756#p2605756]Galadriel napisao:[/url]A meni je ona 'I can count to potato.' smešna do suza.
And lil bitch she can only counts to firetruck!

I meni, onoliko.
Korisnikov avatar
By Galadriel
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2605861#p2605861]Mars napisao:
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2605749#p2605749]Tungi napisao:[/url]To je ipak fikcija, je l, za razliku od ovog stvarnog slučaja koji se zbio pre dve-tri godine i koji je za mene potresniji od bilo kakvog filma ili Rambove pesme o Cici koja nije mogla da legne, nego sela.
Cicin slučaj je takođe stvaran: sa 17 godina je otišla u rat za slobodu svog naroda i tamo poginula.
Drugarica jedna što mi je pogin'la u četi, pošla je s nama iz Beograda.
Cica se zvala, jedna lepa mlada devojka.
Ona je imala ranac na sebi kad je pošla, ja sam rekla:
"Cico molim te ranac taj nemoj da nosiš, što će ti taj ranac?".
Ona je ponela, ona je mislila da mi idemo tamo, devojka mlada i tako to.
Ponela garderobu, papuče, cipele, šminku i tako to šta ti ja znam.
Ja kažem "Ostevi to Cico, to ti neće trebati".
I ona kad smo bili prva njena borba na frontu, ona taj ranac nije-ona ne moze da legne
mi puzimo ja sam sva od krvi, od blata a ona nije mogla da legne nego sela,
to je njena prva borba bila.

Gde je Cica zapravo krenula? :rumtea:
Korisnikov avatar
By Mars
"Ljubinka, sine, ide tata u rat"

Još jedna rečenica od koje se zgrozim dok se drugi smeju.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Postoje individualne granice.
Trudim se da me ljudski smisao za humor ne vredja, iako neke stvari sa kojima se zezaju smatram za povredjujuce. Ipak, suzdrzim se od komentara i zvocanja. Ali ocekujem i da se drugi suzdrze od komentara za viceve koji su meni smesni.
Korisnikov avatar
By *deni*
Wilma je sama po sebi granični slučaj crnoga humora. O siiii
Korisnikov avatar
By IriS
volim crni humor od detinjstva.
sećam se da sam i kao klinka sa uživanjem pričala viceve odraslima, na koje su se oni grozili, a meni je bila zabavna njihova reakcija :shrug:

sad baš razmišljam...kod mene nema granica za isti. ok, može da mi se svidi ili ne svidi način kako se sve to interpretira, ali ne mogu nad time da se zgražavam, jbg, moj mozak valjda ne ume da osudjuje humor bilo kakve vrste.
Korisnikov avatar
By mOwbid
odlično mogu proceniti kod koga koliko mogu otići.
Korisnikov avatar
By mOwbid
dayyyyyyyyyyqw2aqccccccc-90jhu hjk999zuhzzzztdfrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrvtfc-,)b volaysssssssss2111111111111111111111111111111111111111111

a ovo vam je Alaska napisala, molim lepo.
Korisnikov avatar
By .:Q:.
pa u načelu je granica u humoru loš humor, a pojedinačno je pojedinačno...samo što crni humor ima veći ulog

i da, crni humor je koristan
By Aven
Anulirala bih onu tezu da se granica povlači ovisno o temi koja je bolna za neku osobu i ostavila bih samo da sve ovisi o osobama.

Primjerice, živjela sam s osobom kojoj je amputirana desna noga, obožava crni humor i voli se šaliti na vlastiti račun.

Ja bih u zajedničkom društvu provalila nešto tipa:

Znate zašto je X uvijek loše volje? Zato jer svaki dan ustaje na lijevu nogu.

Svi bi se nasmijali. :bush:

Kad bismo bile malo kratke s lovom rekla bih joj da ode prositi na ulicu. I tako...:'D

Nekad mi je pasao isključivo crni humor. Proteklih par godina baš i ne. Vjerujem da je to povezano s tim što bivam manje infantilna, a više osjetljiva na tuđe životne tragedije i slabe točke. U tom smislu se mogu smijati zajedno s njima (ako su otvoreni i sami za taj tip šale, kao moja X), a ne njima (iza leđa).
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
nemam granicu.

i ovako je ceo moj život crni humor pa bolje da na sve gledam kao da je smešno nego kao da je crno :awesome:
By barni
[quote="[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtop ... 5#p2605645]Pauceti"][/url]dok se ne doticne necije licne nesrece vec samo stereoptipa ok je[/quote]

Tako nekako
Jedna slepa osoba sa kojom radim bas koristi crni humor za rusenje stereotipa o slepim osobama i radi do fantasticno, uvek se nasmejemo
I tim svojim crnjacima postize da nekako svi vide stvarne potrebe slepih ljudi koje se nekako kriju iza nekog sazaljenja koje se ima prema njima od vecine ljudi
Te stvarne potrebe su tehnicke, pristupi onome sto imaju drugi ljudi, prilagoditi i njima pristupe svemu sto koristi ostatak drustva
Recimo,
Oni takodje idu u muzej i imaju svoj dozivljaj postavke, potpuno jedinstven dodirom.Samo im treba prilagoditi da ga iskuse.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!