Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By vila
Kako se osecate i ponasate kada je osoba, koju tek upoznajete, prema vama cinicna, kada manipulise, kada se podsmeva, vredja vase stavove ili ponasanje?

Da li se preispitujete, povucete, uzvratite...?

Ja se najpre zbunim posto ne ocekujem tako nesto. Zatim premotavam dogadjaj u nadi da cu objasniti sebi proces. Povlacim se iz situacije sa zabezeknutim izrazom na licu.
Uglavnom, nervira me sto potrosim odrejeno vreme da se detoksikujem i vratim u zen.
Korisnikov avatar
By Zvonki
Imao sam takva slucaj jedanput,lik je bio frik ali totalni frik,prvo je pljuvao neke ljude za koje se ustanovilo da ih oboje znamo manje-vise.Kada sam mu rekao da mi se ne svidja sto ih tako pljuje on je iz mirnog tona promenio na nekulturan i nadrkan ton i pritom je mene napadao,i tako je kroz razgovor uradio tri puta.Kada sam ustanovio da ta osoba nije sredila svoje zivce onda sam ga slagao da imam neke obaveze i pobegao glavom bez obzira.Nastavili da se doipisujemo isti dan da bih mu rekao da ja nisam za takav tip komunikacije i ne zelim da se vidjam sa njim bzvz,na sta je on mene pitao" Jel su ti ovi sa gayserbia chata nesto pricali omeni? Sta su ti pricali?",nakon toga sam ga odjebao na fin nacin...
Korisnikov avatar
By gossip
budem fin do odredjene mere

a onda krenem da uzvracam paljbu
Korisnikov avatar
By IriS
1 na 1 mi se to nikad nije dogodilo. da jeste, momentalno bih otišla od te osobe, bez objašnjenja.

jednom mi se desilo u većem društvu, gde je neka dileja, ni zbog čega, napala moju jako dobru drugaricu. pošto je ova bila u šoku, a nimalo nije tupava da odgovori na tako nešto, ja sam se uključila.
onda sam dobila gomilu raznih epiteta na koje sam se slatko smejala i sve vreme joj govorila kako je u pravu, da ja sve to jesam i da sam na to ponosna :lol: mislim da je malo popizdela :lol:
ta persona nikad više od mene nije zavredila ni najobičnije zdravo u prolazu, a nije da se nismo sretale.
Korisnikov avatar
By bern
zašto bi to neko trpio?

"hmmm, baš zanimljivo" + aj zdrao.
Korisnikov avatar
By Madonna
Jebem po spisku redom a uzivo bih zube vadio
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
kako se osećam?

Slika

tako

a kako se ponašam?

pa ništa. nasmejem se pshopatski, uzvartim nešto kratko i jasno da im stavim do znanja da su jako glupi i da nemam nameru da vodim dalji razgovor sa njima i isključim se

a ako nastave onda ih pitam da li su svesni sa kakvim psihopatom pričaju i da je jedino što me sprečava da ih ubijem to što nemam pištolj a mrzi me da se iscimam ovako rukama. pa se oni povuku. i svi srećni :)
Korisnikov avatar
By Mars
Jednom se to desilo.

Nije izazvalo neku posebnu agresiju u meni. Samo sam gledao, slušao, klimao glavom i čekao da prođe pa da odem da radim nešto što volim.

(Posle se neko vreme javljao sa očigledno promenjenim stavom (idejama i predlozima), ali je onda već bilo kasno)

Ćao!

:bye:
Korisnikov avatar
By Zvonki
"Vilo, rekao bih da dosta toga ovisi i od naseg ponasanja tj. prvog utiska koji odajemo. Ljudi se nekako nesvjesno ponasaju i prilagodjavaju sukladno tome."

Pa za pocetak bi to mogao da to primenis na sebe
Korisnikov avatar
By scout_finch
nije mi se desavalo. niti ja tako tretiram ljude niti dozvoljavam mogucnost da budem tako tretirana.
Korisnikov avatar
By vila
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2624124#p2624124]alexandermagic napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2624080#p2624080]MDNA napisao:[/url]Jebem po spisku redom a uzivo bih zube vadio
Bolje nokte, bolnije je, posmatrano onako uopceno. :kafa:

---

Vilo, rekao bih da dosta toga ovisi i od naseg ponasanja tj. prvog utiska koji odajemo. Ljudi se nekako nesvjesno ponasaju i prilagodjavaju sukladno tome.

Da, cesto ljudi suptilnije naravi privuku siledzije da se ovi olaksaju za nakupljenu agresiju.

Nego kad sam pomenula komunikaciju, mislila sam i na virtualnu. Sakrivene iza monitora i subsiledzije krenu u verbalnu agresiju i ne poznajuci svog sagovornika.
Korisnikov avatar
By stefan19
Kad primetim da neko pokušava da manipuliše i glumi ludilo obično se zavši na mom dominiranju njegove bezobrazne mljackare! Istresem se bukvalno na njemu pa se onda ponizno vrati pun strahopoštovanja i problem rešen.
By alexandermagic
O da, sasvim moguce, sjajno opazanje.

Mogu odgovorit samo u svoje ime, a to je da sam i vise nego ocito vrlo prijatan u virtualnoj komunikaciji uz ispoljavanje maksimalne tolerantnosti. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Pre nekoliko meseci sam upoznao lika sticajem okolnosti, upoznavajući se sa potencijalnim sexualnim partnerom (njegov najbolji drug)... neprijatnije mi u životu nije bilo, bez ikakve sumnje. Potpuno smo različitog energetskog i misaonog sklopa da smo se posvađali nakon 15 min razgovora, što mi se ne dešava nikada. Da skratim priču, nakon nekih sat vremena sam se pozdravio sa obojicom zauvek. I tvrdim da sam manje kriv u tom incidentu - uvek sam pri prvom susretu miran, povučen i stidljiv.

Ne ulazim u otvoren konflikt sa osobama koje su mi nebitne (subjektivno i/ili objektivno) u životu, ne trošim energiju na to... uklonim sebe iz odnosa koji mi ne prija. Ne preispitujem svoje postupke u tom smislu, pratim osećaj u stomaku, da se tako izrazim. Doduše, bude mi zanimljivo da analiziram nepremostive razlike između mene i osoba koje su moja sušta suprotnost. Obično zaključim da sam ja čudak, ali mi ne smeta, naučio sam da se osećam prijatno u sopstvenoj koži.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!