Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By sort_of_me
Da i ja postavim neku temu radi reda... :tumble: (nadam se da sam u dobru kategoriju)

Ovog puta nam stize "zanimljiva" sprava iz japana... Sta sve nece izmisliti... :doh: Ali najbolja je mogucnost memorisanja necijeg nacina ljubljenja... Eto resenje za sve veze na daljinu, ili u slucaju nostalgije za nekim bivsim/bivsoj... :lol: :lol:

-----------------------------------

"Japanci su kreirali aparat koji prenosi poljupce na daljinu. U laboratoriju Kajimo studenti su pri Fakultetu elektrokomunikacija napravili aparat koji replicira jezik i njegove pokrete. - Ako svoj jezik oko sprave okrećete na jednu stranu, ista sprava na drugom kraju sveta okrećaće se na tu stranu. Partner će osetiti svaki pokret vašeg jezika - objasnio je jedan od “mozgova” pronalaska Nobuhiro Takahaši. Pokreti se prenose motorikom koju reguliše kompjuter. Ipak, mnogo još treba raditi na ovom pronalasku. - Poljubac uključuje ukus, pljuvačku, način disanja i vlažnost jezika. Ako uspemo da oživimo sve te karakteristike, stvorićemo moćan aparat - rekao je istraživač."
''
Izvor: Kurir
Korisnikov avatar
By *deni*
U jeb`o ih otac, šta sve ti Japanci neće smisliti, samo da uzmu pare.
:sweet:
Korisnikov avatar
By Azdaja
mogao je onda napraviti i neki jezik, umesto cevcice...:lol:
Korisnikov avatar
By Azdaja
sl x kad budem pila nesto na cevcicu ima da je muljam po ustima dok se ne raspadne...hahahahhahahahahahahah :drama:

edit. SLAMCICU :smeh:

draki :jumpfuck: :lol: + :love: :D
Korisnikov avatar
By sort_of_me
Ne mora da zapamti, to je samo kao dodatna opcija... Zamisljeno je da bude u realnom vremenu preko interneta... Ko da se dopisujes sa nekim na forumu, tako mozes i da se ljubis... :D :D

Jos kad bi mogli i feromoni i hemija u pljuvacki da se prenesu, pa da mozes "virtualno ispipati" da li je partner genetski kompatibilan, dosta bi skratili muke upoznavanja... Ono.. izljubis iz svoje fotelje pola foruma, pa ces valjda nabosti nekog/neku... :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By Darling
Ups, nekako mi je promakao ovaj deo:
"Ako svoj jezik oko sprave okrećete na jednu stranu, ista sprava na drugom kraju sveta okrećaće se na tu stranu"

Mi sto mrzimo da nam neko vrti jezik samo u krug smo posebno odusevljeni aparatom :lol: A, gore-dole-plice-dublje? Maaa :odbij:
Korisnikov avatar
By Elena
Mene bi bilo strah da probam :lol:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
e mogli bi da tako naprave nesto za pusenje kurca. cyber sex bi dobio sasvim novu dimenziju :wow:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
znaci na korak smo od toga da nam tehnologija omoguci karanje preko kompa

neki ljudi stvarno nece morati da izlaze sa gajbe :tuc:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!