Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

PROBLEM PRAVNA DRŽAVA I KORUPCIJA
Merkel očitala lekciju Hrvatskoj u noći ulaska

http://www.tportal.hr/vijesti/svijet/27 ... Paging,P:2" target="_blank

predstavlja se kao Vragolasti:
Smeće švapsko oće nama djelit lekcije? Da nema nas balkaniše menšena uljuđena evropa bi i dalje jela umjesto sa beštekom,rukama i to u mraku pod svjećama pa još da nemaju kravate da im odvoji glavu od ghuzhice gurali bi si hranu u stražnjicu. Da nema nas balkanskih plemena(kako nas obično nazivaju) uljuđena evropa još bi se potpisivala palčevima a ne penkalama, u jela bi si stavljali cimet umjesto vegete , da nema nas balkanaca nikad ne bi ni čuli za cepelin a kamo li da bi poletjeli avionom ,da nema nas balkanaca nebi se mogli hvalit biljarom i još koječime ...eee uljuđena evropo nabijem i vas i Merkelicu... kud se ona kreće miču se ogledala da se slučajno od njene lezbijske face ne raspucaju i donese ne 7 nego 700 godina nesreće njemačkom narodu !
Ne laži i ne seri! ja to NISAM! ja se nikad ne bih nazvao vragolasti. niti bih tako što napisao!

moj problem s Merkelicom je ionako prilično dijametralno suprotan od onog naškrabanog iznad. problem koji ja opažam je što se Merkelica previše upušta u etničke balkanske gluposti i staje pristrasno na jednu od strana i što ne mari ili preslabo mari za ljudska prava gej Balkanaca i istočnoeuropljana, a ne ono što naškraba ona budalica iznad.......
Korisnikov avatar
By *deni*
Čestitamo, Vel, proboj na hrvatsku javnu scenu. :fancyklap:
Korisnikov avatar
By 2kune
pa sad... komparativna stilska analiza obaju tekstova jasno pokazuje... ah, uh, eh, ih... :drama:
Korisnikov avatar
By *deni*
Zašto sam ja lažljiva dosada ? Ja sam samo čestitao proboj, ništa nisam izjavljivao.
Korisnikov avatar
By *deni*
Da, da, proboj se desio istog dana kad je Hrvatska ušla u EU i mislim da to nije slučajno. :velaevropejka: :redaljka: :fist: :federi:
Vela iskoristila ushićenje i euforiju da se na talasu tog meteža politički i aktivistički uvuče u virtuelnu Evropu na mala vrata, ako je to ikako moguće. :kolo: :eu:
Korisnikov avatar
By Stripi
Do duše, Velji se iz Amerke nije teško probit na evropsku medijsku scenu.
Korisnikov avatar
By *deni*
:klap: :shunkica: :klap:
To, Vela, samo veselo, ljuljaj, ljuljaj ! :shunkica: :dude: :balerina: :kolo:
Ojcaojcaojcaca - CA !

Korisnikov avatar
By *deni*
Nije to moja mama, otkud takva pomisao ? Ja tako tebe, Vela, zamišljam na predstojećem forumskom žuru, baš u takvom kostimu i u takvom plesnom zanosu. :shunkica: :balerina:
Korisnikov avatar
By 2kune
Da, ali bit će ga teško razlikovati od Denikine mame. :kosa:
dobro si primetio.
tipičan ofucan flejm i perverzne laži onih koji misle da su kul s tim je ono što je ova tema. debilno igralište onih koji iz raznoraznih i bogapitajkojih ličnih i osobnih razloga ne podnose mene pa od pasjaluka u njima više ne znaju kuda udaraju i šta još da smisle. eto nečijeg poimanja zezanja i opuštencije.....
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2566869#p2566869]Vel boy napisao:[/url]dobro si primetio.
tipičan ofucan flejm i perverzne laži onih koji misle da su kul s tim je ono što je ova tema. debilno igralište onih koji iz raznoraznih i bogapitajkojih ličnih i osobnih razloga ne podnose mene pa od pasjaluka u njima više ne znaju kuda udaraju i šta još da smisle. eto nečijeg poimanja zezanja i opuštencije.....
aha,pa vidim,sta da kazem...
sljam ovog foruma,sramota za gej populaciju,vrse verbalno nasilje na jednom od njih ...
nek to istresu negdje drugo,gdje ih neko stvarno ugrozava.
To nisu gej osobe,to su pederi.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!