Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

U kineskoj radnji u centru Čuruga, u blizini osnovne škole i crkve, na polici na kojoj se prodaju igračke među plišanim medama na prodaju su ponuđeni i vibratori raznih boja i gabarita.U okviru redovne ponude, među policama sa dečjim igračkama poređani vibratori mogu da se kupe za svega 1.000 dinara. Plus dve baterije. Tu su naravno i detalji o upotrebi na engleskom jeziku.

Kako se uverio reporter Radija 021, u ovu prodavnicu ulaze svi, od majki sa malom decom do starijih ljudi. Sve kutije su zapakovane, sem jednog primerka koji je do pola izvadjen kako bi se bolje uočio.
- Povela sam sina od pet godina da odaberemo igračku za drugaricu koja slavi rođendan. Dok sam pretraživala policu s plišanim medama, on je dohvatio duguljastu kutiju i rekao da neće ništa drugo osim toga. Kad sam videla da se radi o vibratoru, umalo se nisam šlogirala! Jedva sam mu to čudo iščupala iz ruku, a dete je plačući izašlo iz radnje. Zaista ne znam šta takve stvari rade u prodavnici u koju ulaze deca i stari ljudi - kazala je ogorčena Čuružanka.

Prodavačica B. P. s ponosom je istakla da je upravo ona zaslužna za to što su se vibratori pojavili među Čuružanima. - Kad mogu da se prodaju u Žablju, što ne bi mogli i ovde. Nismo ništa gori od njih. Gazdarica je na moje insistiranje donela nekoliko komada. Zasad imamo samo ove od 25 centimetara, ali ako prodaja bude dobro išla, nabavićemo i one "jače". Ljudi se interesuju, ali glume kao da ih ne zanima ili da je to nešto gadno. Da vidite samo kako razgledaju kad su sami u prodavnici - otkriva prodavačica dok pokazuje osnovni model.
Ova izuzetno posećena prodavnica u Čurugu nalazi se na sto metara od osnovne škole, na 50 metara od budućeg Memorijalnog muzeja i na 100 metara od crkve.
http://www.021.rs/Novi-Sad/Vesti/Curug- ... atori.html" target="_blank
Korisnikov avatar
By sing&dunum
A, mali se dohvatio, da kupi dildatj il' da mre. :smeh:
Nije to šala, moguće da će ova preduzimljiva i pomalo šaljiva prodavačica najebati od ad hoc sazvane inkvizicije u toj primitivnoj zabiti. :yes:
Ismevaju ih po štampi, a Čuružani to ne vole, pa je za očekivati da se ostrve na prodavačicu koja je inicirala uvođenje vibratora u asortiman prodaje.
U tom slučaju joj predlažem da optuži obližnju crkvu kao predlagača ovog paklenog plana skovanog radi zarade. Naime, kao što se i očekivalo, mnogi Čuružani su se zainteresovali za vibratore i znatiželjno ih razgledali. Isto tako se očekivalo da će mnoge od njih odmah po raspaljivanju niskih strasti u prodavnici preplaviti samoprekor i stid zbog grešnih misli, pa će direktno iz radnje pohitati u obližnju crkvu da kupe najveću sveću i pomole se Bogu za oprost. I eto povećanja prometa u crkvenoj radnjici. :yes:
Korisnikov avatar
By nsc
normalno kad je sveca jeftinija od vibratora :sudija: , a ima i veci izbor dimenzija :pervert:
Korisnikov avatar
By blenta
meni je najdeo texta
geopozicioniranje u odnosu na moralne tornje u selu
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2442163#p2442163]*deni* napisao:[/url]
- Povela sam sina od pet godina da odaberemo igračku za drugaricu koja slavi rođendan. Dok sam pretraživala policu s plišanim medama, on je dohvatio duguljastu kutiju i rekao da neće ništa drugo osim toga. Kad sam videla da se radi o vibratoru, umalo se nisam šlogirala! Jedva sam mu to čudo iščupala iz ruku, a dete je plačući izašlo iz radnje.
http://www.021.rs/Novi-Sad/Vesti/Curug- ... atori.html" target="_blank
:lol: :lol:
Korisnikov avatar
By Pipin
Meni na kurčev živac ide to njihovo turanje dece u sve i svašta. Sisalo je sisu, a sad treba kao da se šokira od nje. Dete ko dete, za njega je taj vibrator bio samo jedna od igračaka u nizu za koju ne zna tačno šta je. Big deal! Sutra će tražiti da se ukinu lutke za devojčice, jer mogu loše uticati na dečake i njihovu buduću muževnost.
Oni stvarno misle da njih klinci kući nikad nisu videli kroz ključaonicu šta rade u krevetu?
By angelbelow
Neverovatno..staviti vibratore medju igracke... Ako ih vec prodajes onda ih stavi u neki drugi deo radnje.
Korisnikov avatar
By bern
hoće neko pozvati DVERI, MOLIM VAS? kakvo kvaranje bogougodnosti najnevinijih u očima Njegovim! i sve krivi oni što jedu... pse, mačke, djecu! uz nudle!

srPenda mode off
Čurug
21.09.2012.
Uklonjeni neprimereni artikli.
Nakon vesti da se u lokalnoj prodavnici nadomak crkve i škole, zajedno sa igračkama i ostalom robom, kupcima na prodaju nude i seksualna pomogala u vidu vibratora, navedeni prodajni objekat su u četvrtak obišli predsednik opštine Čurug i lokalni paroh Grozdan Gajšanski. Utvrđeno je da se predmetna seksualna pomagala zaista nalaze u objektu i da se na prodaju nude na neprimerenom mestu, pokraj igračaka za decu uzrasta od 7 do 14 godina, kao i da se jedan uzorak nalazi u poluraspakovanom stanju i da se lako uočava.
Lokalni paroh Gajšanski je na licu mesta osveštao prodajno mesto, a vlasniku radnje je naloženo da u najkraćem roku ukloni , kako je rečeno, sramotne predmete sa pulta na kojem obitavaju igračke za decu. Razlog za intervenciju crkve je u tome što se događaj dovodi u vezu sa delovanjem jedne sekte.
Za vibratore je, kako saznajemo, posle ove intervencije vlasti i crkve, nađeno novo, diskretnije mesto u istom prodajnom objektu.
Takođe je naloženo i da se uzorci ne vade iz ambalaže da ne bi izazivali zgroženost i sablazan.
Korisnikov avatar
By Pipin
Plastični kurac izaziva sablazan? Sutra će tražiti da se sklone i oni medvedići, jer su to plišane zveri. Možda se neka Čuružanka uplaši od međeda. Dok bude tražila kurac međ rafovima.
Korisnikov avatar
By Pipin
Ma mislio sam generalno, uzeo sam samo tvoj izraz sablazan. Ne vidim šta tu ima toliko šokirajuće, pa da odmah decu naguravaju ispred sebe. Kao, briga za decu, a oči im se iskolače na kurac pa makar i plastični.
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2447301#p2447301]Pipin napisao:[/url]Ma mislio sam generalno, uzeo sam samo tvoj izraz sablazan. Ne vidim šta tu ima toliko šokirajuće, pa da odmah decu naguravaju ispred sebe. Kao, briga za decu, a oči im se iskolače na kurac pa makar i plastični.
Ma, ne samo za decu, zabrinuti su oni i za stare ljude. I oni moraju da se zaštite od sablazni. :lol: Svima bi oni zabranili pristup vibratorima, osim sebi. :krezavi:
By Sixto
Ajao... strasno... dildac moze i dete da vidi... iju... postace serijski ubica! Ma fak of....
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!