U suštini, ja stvarno ne znam gde sam se ovde uopšte, pa još opsednuto, bavio tvojim zrelim godinama, osim što sam te, onako usput i s nogu, spomenuo kao jednog od retkih korisnika koji su ovde stariji od mene.
Sve to u kontekstu priče o kandidatima za papu Foruma.

I ako iko pokazuje bilo kakav ejdžizam ovde, onda si to ti. Ja ne vidim ništa ružno i problematično u proteku godina, to je jedna sasvim prirodna stvar o kojoj se sasvim legitimno može razgovarati. Suludo je tu temu proglašavati za tabu i cenzurisati je, jer se na taj način pokušava cenzurisati sama priroda, što je nemoguće.
Jednostavno ti neću dozvoliti da od toga praviš tabu zbog sopstvenih neuroza i straha od četrdesete, koja ti je na pragu. Uostalom, to su najbolje godine za jednu osobu. Pa, čuvena spikerka ( sada u penziji ), Danka Novović, je nedavno rekla : '' Čini mi se da sam se najbolje osećala i najbolje izgledala u svojoj 40-oj godini ! ''.
Tada si na vrhuncu zrelosti. Ima li lepšeg komplimenta i miline za jednu četrdesetogodišnjakinju, nego kad joj neki dvadesetogodišnjak sa simpatijama kaže da je dobra milfača ? To je sjajno. Treba uživati u svakom životnom dobu.