Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
Moguće, Vel, moguće.. No, navođenje ta još najmanje dva forumaša te ne bi podmladilo, tako da ti to u suštini nije ni bitno. Činjenica je da si stariji i od mene, u svakom slučaju si među najstarijim korisnicima, zato imaš prednost u izboru za papu Foruma.
:pop:
Korisnikov avatar
By Vel boy
u sushtini je da si ti patoloshki opsednut mojom dobi, mojom "staroshcu", mojim godinama, mojim izgledom, mojom pamecu, mojom "blesavoshcu", mojim nikom....... :ozbiljan: nema najmanje svakog drugog posta u poslednjih dve-tri godine na ovom forumu kojeg si uputio meni ili o meni a da nisi wannabe-ejdzistichki srao gluposti, deni.

placa li te neko za to? ili si stvarno samo provokatorski nastrojen prema meni, bez stanke? ako je ono prvo, hm, zanimljivo, nekako bih razumeo, ali ako je ovo drugo, tebi stvarno treba :psiholog: (smajli -olog je samo u nedostatku onog shto ti zapravo puno vishe treba a sa sufiksom -ijatar). :ozbiljan: :hekla:
Korisnikov avatar
By *deni*
U suštini, ja stvarno ne znam gde sam se ovde uopšte, pa još opsednuto, bavio tvojim zrelim godinama, osim što sam te, onako usput i s nogu, spomenuo kao jednog od retkih korisnika koji su ovde stariji od mene.
Sve to u kontekstu priče o kandidatima za papu Foruma. :pop:
I ako iko pokazuje bilo kakav ejdžizam ovde, onda si to ti. Ja ne vidim ništa ružno i problematično u proteku godina, to je jedna sasvim prirodna stvar o kojoj se sasvim legitimno može razgovarati. Suludo je tu temu proglašavati za tabu i cenzurisati je, jer se na taj način pokušava cenzurisati sama priroda, što je nemoguće.
Jednostavno ti neću dozvoliti da od toga praviš tabu zbog sopstvenih neuroza i straha od četrdesete, koja ti je na pragu. Uostalom, to su najbolje godine za jednu osobu. Pa, čuvena spikerka ( sada u penziji ), Danka Novović, je nedavno rekla : '' Čini mi se da sam se najbolje osećala i najbolje izgledala u svojoj 40-oj godini ! ''.
Tada si na vrhuncu zrelosti. Ima li lepšeg komplimenta i miline za jednu četrdesetogodišnjakinju, nego kad joj neki dvadesetogodišnjak sa simpatijama kaže da je dobra milfača ? To je sjajno. Treba uživati u svakom životnom dobu. :yes:
Korisnikov avatar
By *deni*
:jerry:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2511988#p2511988]Sixto napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2511953#p2511953]*deni* napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2511638#p2511638]filipkum napisao:[/url]Deni! Po uticaju tako mi se cini, a po godinama ne znam, licno ne poznajem nikog ...
Po godinama sam u najužem izboru, to je tačno, na žalost, mislim da su od mene stariji samo nsc, spliff i Vel boy. :yes:
A što se uticaja tiče, trudim se da ga ostvarim kroz svoje edukativne postove i srećan sam ako je taj uticaj pozitivan i koristan.
:fancyklap:
Mislim da je Vel ipak.
I ja mislim. Baš sam gledao Velove slike u Mojoj fotki i da - ima on taj papinski izraz lica i osmejak, identičan skoro na svakoj slici. Baš ću, kad stignem, napraviti jednu do dve fotomontaže od tih slika, gde ću Vela odenuti u papinsku odoru, baš da vidim kako to izgleda kad se tako kompletira. :yes:
Neću tu montažu, naravno, distribuirati na Forumu, zbog poštovanja Pravilnika. Daleko od toga, to će biti samo za privatnu i internu upotrebu. :yes:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!