Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By acid drop
Jer je složila facu kakvu sam opisala na prethodnoj stranici. :P
Edit: Mislim, nisam se uplašila. Ali mi nije bilo svejedno. :lol:
Sretale smo se par meseci po javnom prevozu i razmenjivale poglede.
Mislim da je time htela da kaže da "raskidamo". :lol:
Korisnikov avatar
By gnossienne
Ah, pa dobro, "opasnost" je tad već bila izašla iz busa :P
Korisnikov avatar
By boo_radley
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2446760#p2446760]gnossienne napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2446743#p2446743]acid drop napisao:[/url]
Ja sam suptilnija.
Znaš da si lezbejka kada u busu buljiš devojkama u poprsje.
Slika
:lol:
:lol:

Ja obavezno mrko gledam muškarce kad primetim da nepristojno zure u ženska poprsja, kako ih samo nije sramota! A mislim da je sasvim u redu kad ja to radim. :kesa:
Korisnikov avatar
By gnossienne
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2446831#p2446831]boo_radley napisao:[/url]

Ja obavezno mrko gledam muškarce kad primetim da nepristojno zure u ženska poprsja, kako ih samo nije sramota! A mislim da je sasvim u redu kad ja to radim. :kesa:
Ajoj meni je hit kako mene uhvate kad gledam u grudi. Mislim, najgore je meni to što su meni privlačne jako male grudi, onda kada se tek naziru ispod garderobe i dubok dekolte mi je totalni turn off, a onda uđem u bus i tako bude ponekad tu neka u nekom kiču i užasu od majice sa predubokim dekolteom i sa velikim grudima i znate ono kad vam se ipak bar nakratko zadrži pažnja na nečemu što vam se ne sviđa i onda pogledam u lice i naiđem na izraz koji odaje da raspoznaje kako ja gledam u to kao da mi se sviđa :doh:
Korisnikov avatar
By acid drop
Meni privlače pažnju sise među koje može upasti maslina. :giggle:

Ali ja sam veoma pažljiva. Glava je fiksirana, kao ne gledam, ali oči šetaju levo-desno, gore-dole. :waldorf:
Korisnikov avatar
By gnossienne
Pa i ja sam jako pažljiva kad mi se nešto sviđa, sve krajičkom oka i brzim pogledima ako hoću da prođem nezapaženo, a ovako uopšte ne vodim računa pa ispadne da stvarno buljim :drama: A stvarno su ljudi u stanju staviti svakakav kič na sebe :drama: šta ja tu mogu.
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
acid drop napisao:Meni privlače pažnju sise među koje može upasti maslina. :giggle:

Ali ja sam veoma pažljiva. Glava je fiksirana, kao ne gledam, ali oči šetaju levo-desno, gore-dole. :waldorf:
Slika
Korisnikov avatar
By gnossienne
:lol: Je l' ono acid skoro spominjala kako joj se igra Super Mario?
Korisnikov avatar
By acid drop
:smeh:

Ne rukuje se tako sisama! :neto:
Uhvatiš ih celom šakom, mesiš i ponavljaš "Jagodinka Simonović, Jagodinka Simonović" :yes:
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2446836#p2446836]gnossienne napisao:[/url]Ajoj meni je hit kako mene uhvate kad gledam u grudi. Mislim, najgore je meni to što su meni privlačne jako male grudi, onda kada se tek naziru ispod garderobe i dubok dekolte mi je totalni turn off, a onda uđem u bus i tako bude ponekad tu neka u nekom kiču i užasu od majice sa predubokim dekolteom i sa velikim grudima i znate ono kad vam se ipak bar nakratko zadrži pažnja na nečemu što vam se ne sviđa i onda pogledam u lice i naiđem na izraz koji odaje da raspoznaje kako ja gledam u to kao da mi se sviđa :doh:
Upravo si me opisala... :pionir:

Zato, kada gledam, a nemam neke naocare sa tamnim staklom - radim otprilike kao i Acidna.. :D
Mada, nekada me zaista nije briga da li ce neka devojka/zena da primeti ili ne.. :nesiguran:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!