Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Šta da izvolimo? Da napravimo redaljku na tebi dok si ti navodno sretno zaljubljen u svog druga ili dok otvaraš teme takvog naslova čisto da bi napravio kontrast onoj drugoj temi? Koristiš li kakve narkotike i ukoliko je odgovor potvrdan koje točno? Smatraš li da su usne sa tvog avatara (tvoje, pretpostavljam) stvorene za trljanje glavića (plural) o njih? :)

Eto, ja sam izvolio postavit' ti par pitanja, na koja naravno očekujem iscrpan odgovor.Pozzz, he he he.
Korisnikov avatar
By Nicodemus
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2415594#p2415594]alexandermagic napisao:[/url]Šta da izvolimo? Da napravimo redaljku na tebi dok si ti navodno sretno zaljubljen u svog druga ili dok otvaraš teme takvog naslova čisto da bi napravio kontrast onoj drugoj temi? Koristiš li kakve narkotike i ukoliko je odgovor potvrdan koje točno? Smatraš li da su usne sa tvog avatara (tvoje, pretpostavljam) stvorene za trljanje glavića (plural) o njih? :)

Eto, ja sam izvolio postavit' ti par pitanja, na koja naravno očekujem iscrpan odgovor.Pozzz, he he he.
:roflmao:

Joooj, nemoj tako, ima ovde osjetljive djece. Forum je i adolescentsko savjetovalište, k'o Institut za tetku i dete.
Korisnikov avatar
By Madonna
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2415594#p2415594]alexandermagic napisao:[/url]Šta da izvolimo? Da napravimo redaljku na tebi dok si ti navodno sretno zaljubljen u svog druga ili dok otvaraš teme takvog naslova čisto da bi napravio kontrast onoj drugoj temi? Koristiš li kakve narkotike i ukoliko je odgovor potvrdan koje točno? Smatraš li da su usne sa tvog avatara (tvoje, pretpostavljam) stvorene za trljanje glavića (plural) o njih? :)

:pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By gossip
msm da je ova tema odgovor na "nesrecno zaljubljen u druga" temu xD

edit: tj da nam stavi do znanja da je moguce biti i srecno zaljubljen u druga xD
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2415594#p2415594]alexandermagic napisao:[/url]Šta da izvolimo? Da napravimo redaljku na tebi dok si ti navodno sretno zaljubljen u svog druga ili dok otvaraš teme takvog naslova čisto da bi napravio kontrast onoj drugoj temi? Koristiš li kakve narkotike i ukoliko je odgovor potvrdan koje točno? Smatraš li da su usne sa tvog avatara (tvoje, pretpostavljam) stvorene za trljanje glavića (plural) o njih? :)

post godineeeeee !!!!!!!!!
Korisnikov avatar
By Madonna
ovde je sve loše lejtli
mnogo loše
Korisnikov avatar
By Alejandro
Maločas mi se drug požalio/pohvalio kako je upoznao nekoga s kim se druži, a povremeno to druženje ume i da pridobije neku potpuno novu dimenziju značenja i to sve par dana pred četvorogodišnjicu sa svojim, dotad zadovoljavajućim partnerom. :seronjo:
Ukratko, moglo bi se slobodno reći da je srećno zaljubljen u svog druga, ali ne znam da li je autor teme ciljao baš na ovakav kontekst.
Korisnikov avatar
By Mage

:pucaodsmeha: Brilliant! :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!