Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By stefan19
:lol: Pa nece Denika, nisam ja neki bolesnik da uletim u vagon i pocnem da drpam tipove po kuri.

Ja to radim istanchano i sa stilom:
Dok u tami podzemne zeleznice na platformi cekam dolazeci voz, zatamnjene naocare maskiraju mi pohlepni um. Voz tutnji dok ulazi u stanicu, a meni debele kite tutnje kroz um. Koju li cu prvu zgrabiti... Kome cu se prvom naguziti.
I kad udjem u taj vagon pohlepe i stanem izmedju dva strejt frajera sa burmama, ostali putnici se guraju da udju u vagon, terajuci me da pridjem sto blize mojim zrtvama. Kad namestim utegnutu guzu na tvrdu metu, onda cekam da voz krene da se trucka. Naravno, ja nista ne radim. Nisam ja kriv sto je voz pun i sto se trucka pa moram jadan da se nasadjujem na neciju budzu. Naravno, iako su strejt, pritisak moje prelepe oble, misicave guzice im uvek izazove erekciju i onda se i oni uzive. Cak stavise, neretko se sami prse ne bi li mi sto bolje uvalili.

Dakle, ja ih samo navedem, oni ostalo rade... Tako da ne mogu da dobijem pesnicu :D
Korisnikov avatar
By *deni*
Ok,sad mi je sve kristalno jasno,sve si lepo opisao,imam samo malu primedbu na izbor jedne reci u gornjem izlaganju- pohlepa- mislim da je neadekvatna u datom kontekstu,zameni je,stavi umesto nje rec - pohota,vise pasuje. Cmok
Korisnikov avatar
By *deni*
Meni je pohlepa odmah zasmetala u tekstu,jer se ona vise vezuje za nezajazljivu potrebu i zelju za materijalnim dobrima,a ne za potrebu da se trljaju kurcevi u guzvi i tami metroa.
Korisnikov avatar
By *deni*
Stefi,ukljucujem se u forumski program preko mobitela,imam problem da udjem na youtube,pa pronadji tamo numeru " Ide,ide voz" grupe "Zabranjeno voce",mislim da ce ti se svideti,imajuci u vidu ovu tvoju novootkrivenu strast i pasiju.
Korisnikov avatar
By stefan19
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2387545#p2387545]Orlando the Lady napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2387537#p2387537]*deni* napisao:[/url]Meni je pohlepa odmah zasmetala u tekstu,jer se ona vise vezuje za nezajazljivu potrebu i zelju za materijalnim dobrima,a ne za potrebu da se trljaju kurcevi u guzvi i tami metroa.
a meni je zasmetalo ono HELP, PLEASE
nije mi jasno zbog cega mu je potrebna pomoc
Pa Orlandito, HELP je tema jer trazim savet kako da se odviknem od frotting-a :D
A ujedno pitam ima li ko slicnih iskustava...
By Sixto
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2387481#p2387481]stefan19 napisao:[/url]
Estetika kao karakteristika se ne moze nekome osporavati, a u isto vreme imati istu vrlo diskutabilnu.

Ko o cemu, kurva o postenju.
A vec si zaboravila da si se prva smejala slikama na mojoj fotki gde me bothways poredi sa Dzejem?
Bas, kurva o postenju...
Ko te jebe kad si na celoj fotki video Dzeja. Al to je tvoja manjkavost, ne moja!

Za Indjiju nemam komentar da uzvratim jer britkost iz prvobitnog posta neshvacena jos uvek visi u vazduhu pa ni nema sta da se odgovori! :lol:
Korisnikov avatar
By *deni*
To je i meni bilo cudno,a onda sam video da on pita masu za misljenje da li je to sto radi u redu. Ako nije,vjerojatno ce u tome prepoznati problem koji treba resiti,posetom neuropsihijatoru,ili barem izbegavanjem metroa u vreme kad se lako napaljivi japiji voze u njemu.
Korisnikov avatar
By stefan19
Hahaha, ma salim se Denika. Naravno da mi ne smeta da se drpam sa strancima. To Help me je samo trademark. Ne bi imalo smisla da JA postavim temu bez HELP ME trademarka ;)
Korisnikov avatar
By stefan19
A vec si zaboravila da si se prva smejala slikama na mojoj fotki gde me bothways poredi sa Dzejem?
Bas, kurva o postenju...
Ko te jebe kad si na celoj fotki video Dzeja. Al to je tvoja manjkavost, ne moja!

Za Indjiju nemam komentar da uzvratim jer britkost iz prvobitnog posta neshvacena jos uvek visi u vazduhu pa ni nema sta da se odgovori! :lol:[/quote]

:lol:
Ali najveca provala je sto ti ne kontas da mene cisto zabole moj debeli, neobrezani, polunabrekli palamar za to ko me poredji sa Dzejem (ili sa bilo kim for that matter).
Odgovoram na tvoje tetkurdacha ponasanje sa kikotanjem jer obozavam da iritiram tetke na forumu i da otvaram glupe teme i da se ZAJEBAVAM. A to sto se ti palis i nasedas na moje provokacije, ko te jebe. Hahaha, kao da meni puca kurac za tvoje misljenje. O Boze... I o kakvoj britkosti iz prethodnog posta pricas? Ti stvarno mislis da ja analiziram tvoje postove i razmisljam na sta ti aludiras kad me "prozivas". :smeh: :lol: :krezavi:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ma znam ja da tebi ne smeta,ne samo da ti ne smeta,vec ti izuzetno prija, nego sam pomislio da mozda imas moralnu dilemu da li je to u redu, ili mozda spada u red velicine nekog od devijantnih seksualnih ponasanja...Znas..
Korisnikov avatar
By *deni*
Cudi me kako se niko ne javlja da kaze: "Aha, zbog ovakvih tema ce nas homofobi jos vise mrzeti kad procitaju da praktikujemo voznje metroom radi trljanja na kvarno u guzvi o kurceve slucajnih putnika".
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2387691#p2387691]Sixto napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2387686#p2387686]*deni* napisao:[/url]Sto bi rekla Zivka Matic u seriji " Ljubav na seoski nacin" kad joj je muz predlagao put u Pariz: "A sta da radim u tom Parizu ?"
Kako sta, pa po jahtama da se vozas i drndas! :lol:
:lol: Meni je dosta i kad vidim facu Zivke Matic,krenem odmah da se smejem.
Korisnikov avatar
By *deni*
Ne znam,ali Rene i Stefi spadaju u red velicine onih za koje je realno zakljuciti da su interesantni bogatim keshama koje iznajmljuju muskarce za seks. A Rene i Stefi vole lovu,tako da je ,sve u svemu,prostitucija zamisliva,ako ne i sasvim izvesna u ovom slucaju.
By Sixto
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2387707#p2387707]*deni* napisao:[/url]Ne znam,ali Rene i Stefi spadaju u red velicine onih za koje je realno zakljuciti da su interesantni bogatim keshama koje iznajmljuju muskarce za seks. A Rene i Stefi vole lovu,tako da je ,sve u svemu,prostitucija zamisliva,ako ne i sasvim izvesna u ovom slucaju.
Ne sumnjam u njihove sposobnosti i apetite. Doduse nekad je prostitucija izvor ne luksuznog zivota, vec hleba i vode na stolu.

Forum jos iscekuje isrcpan report sa jahting ture po Mediteranu! :lol:
Korisnikov avatar
By Sunce
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2387346#p2387346]Ulix napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2387273#p2387273]Null napisao:[/url]AH, da. zaista su takva iskustva jedinstvena i neponovljiva, uglavnom ne mogu ni da izdržim pa ga malo vadim, uzbuđuje me mogućnost da me neko vidi kako ga gladim...
ali niko me još nije video :(((Ć
voleo bih da se jebem s vozačem autobusa dok vozi. da mu sedim u krilu i da se prcamo i onda da svršimo po volanu koji bih kasnije olizao sa prstiju nakon što sve to razmaže u toku vožnje, ali da ima malo onog mašinskog ulja na rukama
možda sam malo omašio temu :nesiguran:
VOLIM TE!
I ja! :love: Oba posta su predivna.

Veceras sam bio zgnjecen nekom decom - oko 18-22 godina. U Beogradu je toliko toplo da ne pamtim znojavije drustvo. Uzasno. A slatka neka deca.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!