Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By stefan19
Ijuuuu, sta se desilo veceras, ovo moram da vam ispricam...

Otisao ja predvece na plivanje i djakuzi da se malo opustim. Raspakujem se, presvucem, namestim peshkir i bucnem se u djakuzi.
Posle 5 minuta dolazi predrkano seksi crnac. Visok, zgodan, str8 acting, FULL! Staje ispred saune na minut, a onda ulazi. Brishe zamagljeno staklo iznutra i gleda pravo u mene. Iako sam se napravio nevinashce, znao sam tacno sta zeli po pogledu. Seda i gleda kroz staklo. Posle par minuta izlazi opet napolje i seda naspram mene, a crnachki bajonet mu pulsira ispod shortsa, hipnotishuci me. Ne skidam pozudan pogled.
Vraca se nazad u saunu i mashe rukom da dodjem. Ja se i dalje pravim blesav. Seda tacno da mogu da ga vidim kroz staklo. Odjednom se neki treci lik pojavio i otvara vrata, i kako je otvorio, vidim crnca raspechenog sa podignutim shortsom i kitom do kolena kako nabrekla stoji.
OMG~~~ Chuka mi iskache iz grudi ali ne zelim i dalje da udjem. Posle nekog vremena je izasao iz saune i otisao da se presvuche. Ubrzo sam i ja izasao, medjutim prvo sto vidim je on kako stoji iza zida i greshno gleda nekog sto se tushira i drka.
Odjednom mi cela situacija postala bljak, te se okrenuh i odoh i ja pod tush. Kad sam zavrshio, on isto bio gotov. Nisam rekao ni rech, samo sam otishao...

Poenta teme je -- Who needs the str8 friend's cock when you can have a big black fuck!
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Ne znam da li da se smejem koliko je situacija smotana, ili da placem sto si propustio zivotnu priliku :lol: :rida: :lol: :rida:
By sncbgd
LEONSEXO napisao: gde je to bilo?
koja sauna??
De Vil napisao: Prvi post pa baš ovde gde se pominju crnci i bajoneti... :lol:
:odlicno: :D :lol: :smeh:
Korisnikov avatar
By stefan19
Ha ha, nisam bern, majke mi :lol:
Enivejs, nisam se vracao danas u jebarnik...
Korisnikov avatar
By Dirrty
Što ne uđe na kratko da ga makar osetiš pod rukom?!
Korisnikov avatar
By stefan19
Haha :lol:
Nisam hteo jer cesto dolazim u tu teretanu i to sa deckom. Zamisli crnac se pojavi opet i pred deckom me pita "let's do it again". hahaha ne dao bog :D
Korisnikov avatar
By helsinki
Kad si sve ovo sanjao?Nocas ili preksinoc?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!