Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

NAPUSHAVANJE

1) Napushavanje je moj svet. Seks nije seks dok mu ne zavitlam kozni kaish oko gushe i teram da mi lize cokule kao kerche. Ja imam totalnu kontrolu!
Nema glasova
0%
2) Obozavam da decku iznapushavam gubicu dok cvili i moli za milost kao mala jeftina kuchkica.
2
12%
3) Napushavao sam ranije i OK mi je ako to pali decka, ali meni nije nesto posebno.
2
12%
4) Obozavam da mi frajer iznapushava njushku da bridi narednih tri sata, dok se valjam ispred njega kao ponizna sestrica i molim za milost...
2
12%
5) Kad je pravi momenat, volim da me decko iznapushava, ali naravno, umereno.
8
47%
6) Ne, ogavno mi je to napushavanje. Niko mene nece "disrespect-ovati" a kamoli udariti.
3
18%
Korisnikov avatar
By stefan19
Neki dan se slucajno sretoh sa bivshim jebachem na chatu, i tako smo se super ispricali kao da se znamo sto godina. Realno, druzili smo se samo par puta u njegovom stanu u periodu od mesec dana (i to pre dve godine). I bas nam je seks bio gotiva.
Kad smo se ponovo sreli na netu, pricali smo o svemu tako opushteno, iskreno.
E sad sledi pitanje: Izmedju ostalog, poverio mi se i da voli da mu se pushi i da "napushava".
Nekako smo ubrzo i zavrsili razgovor jer sam morao da idem, a ja nisam stigao da ga pitam sta mu tachno znachi to napushavanje...
Dakle, sta je napushavanje? Ja sam to skontao kao kad nekom vicesh pogrdne rechi dok ga rokash... Tipa "Sta je kuchkice? Uzivas dok ti ovaj masivni parizer razvaljuje vilichni zglob? Da da... Zini i rastegni to usko grlce kuchkice, i BEZ DA MI POVRATISH NA KITU, JESI CHUO BRE!!!
Ovaj scenario mi je bash nekako bljak, mada mi je to proshlo kroz glavu.

Da li vi volite da napushavate ili da vas partner napushava?

Ja ne volim da me niko napushava a ni da napushavam. Dodushe volim kad mi debeli parizer napushava gubicu, al bez verbalnih gadosti, no o tome u drugoj temi...

Dakle, da cujem vas.
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Paaaa... Stefi, još u školi su nas učili da se nikad ne pitamo šta je pisac hteo da kaže, nego šta je rekao...

A taj tvoj ili je rekao da voli da psuje i jebe kevu dok bilo šta radi tom nekom, ili je rekao da voli da jebe u usta.

A ja? Ma ja sve volim... :kosa:
Korisnikov avatar
By stefan19
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2366369#p2366369]Synesthesia napisao:[/url]Paaaa... Stefi, još u školi su nas učili da se nikad ne pitamo šta je pisac hteo da kaže, nego šta je rekao...

A taj tvoj ili je rekao da voli da psuje i jebe kevu dok bilo šta radi tom nekom, ili je rekao da voli da jebe u usta.

A ja? Ma ja sve volim... :kosa:
Jao, znam synthy... No ja glupan umesto da odmah pitam o kakvom napushavanju pricha, ja nastavio da trtljam o nebitnim stvarima. Necu da opet upadnem u zamku kao sa bivshim kad mi se poverio da ima leather fetish, pa sam nosao kozne cokule, kurchevo prstenje i gas maske ne bi li ga doveo do vrhunca :awesome:

P.S. Nisi glasovao :p
Korisnikov avatar
By Srklet
i jako lijepo od njega sto je prekinuo razgovor. :)
ja nemam uvijek tu naviku pa nastanu razni komunikacijski problemi i "provokativni" topici na forumu. ^^
Korisnikov avatar
By *deni*
Valjda je definicija tog seksualnog napušavanja kad ti gospodin, ili gospođica, ili gospođa stoji iznad glave i određenim tempom ti nabija u usta prirodno, ili umetno spolovilo.
Tako nekako ja razumem i doživljavam - napušavanje.
:yes:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Iz iskustva kapiram da je to kada ti ga neko nabija u grlo tako brzo i duboko da ne možeš da dođeš do vazduha i skroz se ubalaviš...

Glasao za opciju 5. Obožavam deepthroat, ali sopstvenim tempom.
Korisnikov avatar
By nsc
najzad neko ko zna o cemu prica
pa gde si ti Drti, znas koliko si nam nedostajao
By alexandermagic
Stef, opet ti je bilo dosadno, pa si poželio da otvaranjem i ove teme glumiš idiota, mada to nisi? Ne?

---

Neka moj odgovor bude kombinacija prve i druge opcije.
Korisnikov avatar
By stefan19
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2366415#p2366415]Dirrty napisao:[/url]Iz iskustva kapiram da je to kada ti ga neko nabija u grlo tako brzo i duboko da ne možeš da dođeš do vazduha i skroz se ubalaviš...

Glasao za opciju 5. Obožavam deepthroat, ali sopstvenim tempom.
:lol: To Drti ;)

Svidja mi se tvoja analogija "napushavanja". Poslacu mu email i pitacu ga sta je time mislio pa cu vam javiti.
A tebe zamisljam kako grcash deepthroat i jako me to asocira na "Gag the Fag" ako si gledao... :D
Korisnikov avatar
By Misfit
^ ja sam se razočarao što u tekstu nema kuglagera. :sigh:

Slika
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Ja obozavam Stefanove opise u kojima se pominju kobaje, parizeri, palamari, salame...
Korisnikov avatar
By stefan19
Zanimljivo... Opcija 5 za sad vodi...
Cudi me da nema SnM forumasha. Da je Big Bad Bear ovde, sigurno bi za opciju 1 glasovao.
Korisnikov avatar
By stefan19
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2368018#p2368018]deran napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2366367#p2366367]stefan19 napisao:[/url] "Sta je kuchkice? Uzivas dok ti ovaj masivni parizer razvaljuje vilichni zglob? Da da... Zini i rastegni to usko grlce kuchkice, i BEZ DA MI POVRATISH NA KITU, JESI CHUO BRE!!!

ovde bi završio svaki sex,a palo smejanje do suza... :smeh:
Iju derane... Smejanje do suza sa parizerom u ustima. Palo bi i povracanje na kitu onda sigurno :awesome:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Super mi je inache ta sezonalnost vas dvojice. Tako odete na dva-tri meseca, onda jedno pola meseca samo na forumu vrvi, kurcevi, parizeri, razvaljivanje, orgije, arapi, kuckice, gubice jahte i ostalo, istresete se i onda vas ponovo nema. :lol:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Samo da mi je da budem u kozi slucajnog prolaznika kada nabasa kada ti dignes 20 ovakvih tema. :lol:
By ~ Le Saint X ~
Nemoj tako
ja sam bio cak godinu OFF pre ovog povratka pre 10ak dana
:)

ah,mico mico...moramo da svratimo do Vijene da te ubacimo u faZon
:mazi:
Korisnikov avatar
By stefan19
:lol: True.
Forum zna biti so much fun, pogotovo kad se pojavis na nedelju, dve da se ismejesh i ubijesh dosadu, a ujedno iziritirash tetke kojima je ovaj forum osnovni smisao zivota :smeh:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!