- 28 Mar 2012, 01:57
Neki dan se slucajno sretoh sa bivshim jebachem na chatu, i tako smo se super ispricali kao da se znamo sto godina. Realno, druzili smo se samo par puta u njegovom stanu u periodu od mesec dana (i to pre dve godine). I bas nam je seks bio gotiva.
Kad smo se ponovo sreli na netu, pricali smo o svemu tako opushteno, iskreno.
E sad sledi pitanje: Izmedju ostalog, poverio mi se i da voli da mu se pushi i da "napushava".
Nekako smo ubrzo i zavrsili razgovor jer sam morao da idem, a ja nisam stigao da ga pitam sta mu tachno znachi to napushavanje...
Dakle, sta je napushavanje? Ja sam to skontao kao kad nekom vicesh pogrdne rechi dok ga rokash... Tipa "Sta je kuchkice? Uzivas dok ti ovaj masivni parizer razvaljuje vilichni zglob? Da da... Zini i rastegni to usko grlce kuchkice, i BEZ DA MI POVRATISH NA KITU, JESI CHUO BRE!!!
Ovaj scenario mi je bash nekako bljak, mada mi je to proshlo kroz glavu.
Da li vi volite da napushavate ili da vas partner napushava?
Ja ne volim da me niko napushava a ni da napushavam. Dodushe volim kad mi debeli parizer napushava gubicu, al bez verbalnih gadosti, no o tome u drugoj temi...
Dakle, da cujem vas.
Kad smo se ponovo sreli na netu, pricali smo o svemu tako opushteno, iskreno.
E sad sledi pitanje: Izmedju ostalog, poverio mi se i da voli da mu se pushi i da "napushava".
Nekako smo ubrzo i zavrsili razgovor jer sam morao da idem, a ja nisam stigao da ga pitam sta mu tachno znachi to napushavanje...
Dakle, sta je napushavanje? Ja sam to skontao kao kad nekom vicesh pogrdne rechi dok ga rokash... Tipa "Sta je kuchkice? Uzivas dok ti ovaj masivni parizer razvaljuje vilichni zglob? Da da... Zini i rastegni to usko grlce kuchkice, i BEZ DA MI POVRATISH NA KITU, JESI CHUO BRE!!!
Ovaj scenario mi je bash nekako bljak, mada mi je to proshlo kroz glavu.
Da li vi volite da napushavate ili da vas partner napushava?
Ja ne volim da me niko napushava a ni da napushavam. Dodushe volim kad mi debeli parizer napushava gubicu, al bez verbalnih gadosti, no o tome u drugoj temi...
Dakle, da cujem vas.