Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Mislim da ih je od mene najvise dobila Hys. :)
Da, redovno odgovaram na poruke pripita.
Korisnikov avatar
By Berserker
Ja jedva da se sećam da sam bio pripit, kamoli da li sam kuckao SMSove :mostly_trezan: :lol:
Korisnikov avatar
By Azdaja
da i da

+ pisem poruke cak i U imenik :blenta:

savet - kad vas vec onako fino udari alkohol u glavu, a slova po displeju pocnu da lete...zazmurite na jedno oko i kuckajte :lol:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Bio je jedan skoro upucen zeni od, verujem, preko 43 godine: ,,Kkko te nije sramot da se ponasas tako! Znaci sledc pt bez poruka ili smsova."

:wow:

A inace je jedna moja drugarica skoro u brzini poslala poruku namenjenu meni na broj veoma slican mome. I onda joj je taj lik vratio poruku u stilu: ,,Ja nisam kucka (ona tako zove mene, prim.), ali hocu da pijem sa kafu sa tobom, moze." Jos je ona mislila da je ja zajebavam posle druge poruke, jos nepismenije od prve.
Korisnikov avatar
By KiWi
Retko se napijam jer kada se otreznim zaboravim šta sam radio, a osećaj je užasan ... i onda saznam samo deo onih gluposti koje sam pravio.

Pre par godina sam ortaku koji je bio u vezi poslao nešto poput "raskini sa njim, ja sam mnogo bolji za tebe" ... jer sam se potajno ložio na njega :D Ubrzo su raskinuli, ali ne zbog mene :D

Češće mi se dešava da uživo izbebećem nešto što ne bih želeo ...
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Orlando the Lady
Mislim da ih je od mene najvise dobila Hys. :)
Da, redovno odgovaram na poruke pripita.
Meni je mnogo zao sto imam starudiju koju ne odbijam da bacim u djubre (sada moram, jbg) i sto nisam mogla da sacuvam poruke koje sam dobijala ove godine...bilo je....ma za cuvati vo vjek vjekov :lol:

Jedna tvoja od pre godinu dana o slovenskoj dusi mi je u top 5 :klap: :kiss:

Nisi ti jedina, nekoliko forumasa mi je poslalo smsove u stanjima intoksiniranosti, ali moram da naglasim da su poruke bile uglavnom vrlo....raznezeno-emotivno-seksualne prirode :D Nikad nista lose!

Sem spelinga, koji bude neFeroFatan :lol:

Inace, ja sam samokontrolisana pizda, i nije mi jos ukazano da saljem smsove drugacije pravopisne sadrzine kad sam cirke :D

Umem da saljem opscene, ali to se ne mre razluciti od mene kada nisam cirke :lol: A da, mozda u cinjenici da sam vise sklona da oma' pitam "jel si budna i jel mogu da dodjem/dodjes" u tipa 3 ejem :novine: Ovaj direktni pristup je imao uglavnom plodonosne rezultate, te mozda to i nije toliko lose :lol:
Korisnikov avatar
By mitrandir
Meni je jedna takva koju sam primio jako draga,a glasi:
"Ja ram pijam volhm td"
Korisnikov avatar
By Li
Cesto saljem poruke u pripitom stanju,
a sinoc sam i zvala jednu devojku koja mi je u 4h jutros pevala nesto na telefonu... :lol:
A najbolje je bilo kada sam neku forumasicu na msn-u terala da mi sat vremena pise na satrovacki... jadna... :smeh:
Korisnikov avatar
By krpica
evo jedne : vozim se vozim biciklom jaaa i gledam oko sebe 200 na sat a onda odjednom osetim booool i u glavi mojoj nastade loooom retro retro retrovizor opalih se jaa o retrovizor kad ugledah jednu mnogo slatku maluuu i odma je vraag odneo shaaaaluuu
Korisnikov avatar
By zozefin st
redovno to radim, nemam sacuvane poruke.. uglavnom patetika...
Korisnikov avatar
By tenen
"Brte,al sam sd ubho kn majka...("Brate,ala sam se ubio kao majka")
Korisnikov avatar
By castor
Originally posted by Azdaja
zazmurite na jedno oko i kuckajte :lol:
daaaa, tako ih kucam

LM, moju sestru i dalje zovu sdko zbog poruka koje sam joj slao
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!