Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Marvin
Kolaži iz Wiesbadena
Biljana Willimon | 12.10.2009

Tu, nedavno, zaključim da mi telefon ne radi. Obrnem broj Wiesbadenske centrale, da prijavim kvar, a lik me upita – zašto sam zvala. Kažem momku, da mi je telefon - pokvaren. A, šta mu je, pita on? Kad bih znala gospodine, ne bih zvala vas, već bih se sama pobrinula da otklonim smetnje. U redu, reče on, a kako ste zaključili da vam je telefon u kvaru? Pa, jednostavno (odgovorih na ovo inventivno pitanje) htela sam da pozovem prijateljicu i zaključila da nema šanse da je dobijem. A, da li ste sigurni da vam telefon ne radi, nastavi on sa propitivanjem? Izbrojim do deset (da se smirim), pa još do osam (za svaki slučaj) i kažem momku - jesam, sigurna sam! A, kako, upita on? Pa, nema onog tu-tu, tu-tu… kapirate, pitam sad ja njega? Aha, kaže on, a jeste li sigurni da je baš kvar u pitanju? Poprilično, rekoh mu mirno i zamolih da moju primedbu prosledi nekom stručnom licu. Pa, ja sam stručan, reče mi kočoperno, zar ne shvatate da pokušavam da vam pomognem? Dečko, rekoh mu (najnežnije što sam umela i mogla), ne treba pomoć meni, već mom telefonu, on je u kvaru… Shvatam (reče konačno), recite mi broj… Izrecitovah, naravno, broj pokvarenog telefona, našta dečko samouvereno reče - pozvaće vas neko na ovaj broj, da vam kaže kada će kvar biti otklonjen. Izvinjavam se, rekoh mu, a kako mislite da me dobijete kad mi linija ne radi? Ah, da… uzdahnu on. I taman da izusti još nešto pametno, skratih priču i rekoh - biće lakše i vama i meni, da podnesem molbu i uvedem novi broj. Ne zbog ozbiljnosti kvara na mojoj liniji, već zbog ozbiljnosti - ovog razgovora.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

:smeh: :smeh: :smeh:

Ja sam tako pokušao da prijavim da mi ton ide dve sekunde ispred slike na Eurosportu.
Prvo sam morao da joj objašnjavam zašto mi to smeta, prosto je bila zabezeknuta... "pa to je samo sekund" :zid: Ja onda lepo objasnim da gledam tenis. Njoj i dalje nije jasno... Onda sam joj objašavao da je kod prenosa tenisa bitno da se slika uskladi sa tonom, nije to fudbal.
OK, to je (nepoverljivo) prihvatila.
Krenula su rešenja: da isključim pa uključim resiver (već jesam) ok, onda da ga isključim iz struje (?!?!)... kad ni to nije upalilo, da instaliramo sve od početka.. i to smo obavili... i dalje kasni "e, pa onda ne znam, strpite se, možda se izravna"
Korisnikov avatar
By Berserker
"e, pa onda ne znam, strpite se, možda se izravna"
OVIM REČIMA? :pucaodsmeha:

Pa tako ne sme tehnička podrška da razgovara sa korisnikom...

NE ne znam,
VEĆ "izvinite, ja nemam tu informaciju/ne mogu Vam pomoći"...

Koja je kablovska majke ti u pitanju?
Korisnikov avatar
By Marvin
Sad da li je baš rekla ne znam, ili nemam tu informaciju ne sećam se, bilo je pre pola godine.
Mada, oni jako retko izgovaraju rečenice poput "nemam tu informaciju" :lol:
Digi je u pitanju.
I definitivno nemaju one knjižice sa odgovorima pa ne pričaju kao roboti. Što je osveženje (dok ti ne zatreba pomoć a oni veze sa vezom nemaju). Pazi ti ta rešenja: isključi pa uključi- neće tako? e onda isključu iz zida... očekivao sam da će sledeći predlog da joj bude da zovnem Elektrovojvodinu da isključe pa uključe ceo okrug :zid:
Korisnikov avatar
By Berserker
Originally posted by Marvin
Pazi ti ta rešenja: isključi pa uključi- neće tako? e onda isključu iz zida...
Pa mnogi uređaji se resetuju vađenjem kabla iz zida...
ALI, pošto je u pitanju kablovska i program, mislim da je kašnjenje nastalo na prenosnom putu...
Korisnikov avatar
By Rei
Kad sam jednom zvao tehnichku podrshku zbog problema sa netom, chovek me pita koji modem imam, i na odgovor 'huawei' on uzvrati pitanjem 'onaj rozo-beli?' Rek'o, da ...

Sutradan sam opet imao problem i opet zvao, drugi operater, isto pitanje, kazhem 'huawei', a sa druge strane tishina... Nekoliko sekundi prodje, pa ja dodam 'onaj rozo-beli' chisto ako se chovek zbunio, na shta sam dobio onako bash drzak odgovor 'gospodine, molim vas, uozbiljite se!'. E da je video kako mi je faca bila ozbiljna posle toga :indijanac:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by Rei
Kad sam jednom zvao tehnichku podrshku zbog problema sa netom, chovek me pita koji modem imam, i na odgovor 'huawei' on uzvrati pitanjem 'onaj rozo-beli?' Rek'o, da ...

Sutradan sam opet imao problem i opet zvao, drugi operater, isto pitanje, kazhem 'huawei', a sa druge strane tishina... Nekoliko sekundi prodje, pa ja dodam 'onaj rozo-beli' chisto ako se chovek zbunio, na shta sam dobio onako bash drzak odgovor 'gospodine, molim vas, uozbiljite se!'. E da je video kako mi je faca bila ozbiljna posle toga :indijanac:
:smeh:
Korisnikov avatar
By m..
ja zvala danas sbb, trebalo mi uputstvo da okacim neki sajt sto sam radila na domen koji je hostovan kod njih, covek bio strpljiv, rekao mi koji paket imam, koja su mi ogranicenja, poslao posle podatke za ftp na mail (iako ih je ranije slao vec, nego mi se nije dalo da kopam shefu po inboxu), za ostalo sam se snasla i okacila sama svoj 2. sajt u zivotu (prvi sam kacila davne 2000.). jbt opusteno radi. sad treba da uradim jos jedan, i to neki template koji ce posle da koristi neko brdo ljudi. jel sam pisala nekad da sam zaposlena kao arhitekta u arhitektonskom birou? :lol: sefa zabole sto ne znam da muknem na php-u, kaze da cu se snaci. valjda hocu, ako necu drmnucu html, pa nek se muce posle ti web dizajneri tamo.

kad sam zvala od kuce iste te iz sbb-a da mi objasne kako da umrezim 2 desktopa i laptop gajbi preko switcha (jbg dao mi ortak switch, nije mi se davao kesh za router) i onda sharujem kablovsku modem konekciju, rekli mi da ne moze. onda sam pocimala nekog ortaka koji radi neki IT za gradsku biblioteku, i on mi covek lepo objasnio kako da podesim ip adrese i subnet maskove i ostala govna, i te kako moze i radi ko podmazano. jedini bedak sa switchom je to da kad ti server (dakle keva) kunta, ne mosh na net.

btw, kad se o kasnjenju kablovskog signala tice, ja imam sbb-ov d3 u sobi, kasni mi komplet i zvuk i slika neke 2 sekunde. nije da me nesto brine, al kontam kad gledas neki fusbal ili slicno, prvo cujes komsije kako urlaju pa vidis go, malo kvari zabavu.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!