Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Help Please - Da li sam sponzorusha?

1. Nisi sponzorusa, vec sponzorusha na kubni
4
14%
2. Nisi sponzorusa nego samo elegantno izvlacis parice od decka
8
29%
3. da, daaaaa... Jesi i treba da se stidish i goris u paklu zbog toga.
Nema glasova
0%
4. Jao stefane kakva glupa tema, ajde molim te obrisi nalog!
8
29%
6. jao stefi, neka si sponzorusa, izmuzi i za mene neki dildo ili kozne pantalonice...
8
29%
Korisnikov avatar
By Dirrty
Smatram da jesi sponzorusa, ali ne na kubni... nego samo sponzorusa... te posto te opcije nema, ne mogu ni glasOVAti...

Ali podrzavam. :up:

Jos i ako ga volis! Piiiiii... :fancyklap:
Korisnikov avatar
By stefan19
Originally posted by Clockwork Orange
Sta znaci "sponzorusha na kubNI" ??
Pa kao sponzorusha na kvadrat, ali ui ovom sluchaju na treci...
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by stefan19
Treba mi exorcism. Jao, by the way, jel ste gledali exorcisam iz Emily Rose? Sinoc sam se tako uplasio da nisam na posao smeo da odem od jebenog filma. Stao ispred vrata i gledam u hodnik, a ono nikog gore. Ja otkljucah i udjoh, pa se setih kako se vrata sama zalupishe u filmu, i gas napolje!
Nikad goreg filma, odvratno!!! :maljkovic:
Jao ja sam gledao Excorism of Emily Rose prosle godine jos...it scared the craP out of me :uplasen:
Ali mi se svideo film jako posto obozavam horore i nisam odavno gledao tako dobar film-cinjenica da je zasnovan na istinitoj prici ga cini jos interesantnijim.

Inache glasao sam za opciju da si mi nedostajao sa tvojim debilnim (iskrenim) temama :gric:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
nisam citao temu, ali mogu reci da mi je stefan zanedostajao u jednom momentu kad sam vidio jos debilniju temu od svih koje je on do sad napravio.

i da, mislim da stefan nije sponzorusa - doticne imaju veci domet od kupanja u kucnom bazenu, a stefi dalje od toga nije otisao, iako je u datom momentu imao u rukama kljuceve od auta:giggle:
Korisnikov avatar
By delfinmne
Jeste li sponzorusa da vam tetka, koja se seli u Englesku ostavi sve to? Koliko sam ja zakljucio on ide sa tim momkom dugo i vjerovatno ga nije pronasao na romeu tekstom trazim nekoga sa parama i sl. Ja bih svom decku ostavio sve to jer mi je on najvazniji.

Sad bash kreditnu karticu i kola...
Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
Originally posted by stefan19
Originally posted by Clockwork Orange
Sta znaci "sponzorusha na kubNI" ??
Pa kao sponzorusha na kvadrat, ali ui ovom sluchaju na treci...
U tom slucaju je onda sponzorusha na kub (^3)
By Tresh-grl
Ma ne slusaj sta drugi pricaju srecice,bas te briga.
Tako su i za mene prichali da sam sponzorusha jer sam nonstop bila u "vezi" s dilerima ili likovima koji drze neke klubove i grebla se za sve sto su mi nudili.
Ali iskreno meni je bilo EXTRA i ne smatram da je tu bilo sta lose,ne kajem se.
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by ns.happy
a koju skolu ti ides?
sponzorsku
-
OnTopic
Jesi. Ali nije to ništa strašno.
By Pending-For-A-Bending
Nisi sponzorusa dokle god ne dobijes nekretninu od sponzora ili eventualno neki sportski auto.

Stavise, biti sponzorusa nije nista lose. Ako neko zeli da ti nesto pokloni, zasto da ne? I ti mu poklanjas svoje zgodno "spring chicken" telo.
I moram da kazem da sam sa nekim bogatim tipom i da smo u ljubavi i da mi nista ne poklanja- pa odmah bih raskinuo s njim. Ne zelim da budem u vezi sa cicijom.

Tako da.... Ne, nisi sponzorusa. Ti si jedan mlad decko koji razmislja na pravi nacin
Korisnikov avatar
By KiWi

Jesi. Sva sreća pa tebe ne pogađa šta drugi misle.
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Pending-For-A-Bending
..I moram da kazem da sam sa nekim bogatim tipom i da smo u ljubavi i da mi nista ne poklanja- pa odmah bih raskinuo s njim. Ne zelim da budem u vezi sa cicijom....
E bas tako !
:up:
Korisnikov avatar
By gorilica
Ja tek sada video ovu temu. :D
LM, Glasao za opciju 5, s tim shto meni nisu debilne teme, vec jako zabavne ali te opcije nema, pa mi je ova bila najpribliznija.
Moj stav se podudara sa onima da ukoliko u tom choveku vidish i neshto vishe od finansija, onda apsolutno imash sam pred sobom opravdanje za sve.
Mlad si, jebeno si zgodan, rekao bih i down to earth ukoliko zanemarimo to shto volish da stajesh na zulj ljubomornim pederushama i nije ni chudo shto ti se deshava to shto ti se deshava, ukoliko se deshava. :P
Live your life, the best you can.
Korisnikov avatar
By dungoll
jesi i to na kubni, ali to nije nužno loša osobina :) :shmi:
Korisnikov avatar
By Marvin
A da vidimo mi tog tvog taticu?
Fotku neku da okačiš?

Po mogućstvu, ako ne tražim puno, da ste zagrljeni.
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Najlepse zelje dragom Stefanu19 zeli njegova Zwezdica, uz pesmu:

:peva:
Ostavi Grubera
Pusti sve drugo
Verni te Mundja
Ceka vec dugo

:peva:
Korisnikov avatar
By DarkAngel;)
Maa sveee si ti to dobio!

Aham, ja sam postala plavusa znate :)
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by shut
ma neeee
Ma ni slucajno :nokti:
Korisnikov avatar
By Lady Achilles
I ko ce da obavi egzorcizam?Dal sam sponzorusa?!Cuj molim te.Kako kazu u jednom filmu: Ma nisi samo se pravis...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!