Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By deran
nije to niikakav biser mudrosti,i sad mi je žao što sam neke stvari napisao...

ne znam ni šta mi je bilo te noći,to prosto ne liči na mene... :ozbiljan:
By Kragi
posle jebanja nema kajanja :volinevoli:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2328573#p2328573]deran napisao:[/url]nije to niikakav biser mudrosti,i sad mi je žao što sam neke stvari napisao...

ne znam ni šta mi je bilo te noći,to prosto ne liči na mene... :ozbiljan:
Da nisi to pisao u naletu silovite jarosti ? :vatrica: :mad:
Ili ti je neko krišom dao serum iskrenosti, pa je i pisanje na Forumu bilo zahvaćeno njegovim dejstvom pre nego što je taj serum prestao da deluje ?
Mogućnosti za to šta ti je bilo su, kao što vidimo, raznolike....
Jedno je sigurno - post je tu, pa je tu..
Čita se.. :yes:
:cita:
Korisnikov avatar
By Mars
Vel Boyeva tastatura...vala stvarno jedna od zajebanijih reinkarnacija koja moze nekog da snadje.
Korisnikov avatar
By Mars
A i deran našo nas da maže: napisao ovaj post za jednu noć.

Možda - al eskimsku :lol:

Pa pisali smo ih i mi, znamo koja je metodologija pisanja ovakvih postova i koliko je to dug i mukotrpan proces.
Korisnikov avatar
By Mars
Upravo! Eliminišu one nepotrebne (da bi se, usled dugog teksta, održala čitaočeva pažnja)..dodaje otrov onim rečima koje ostanu.. Drži se word.doc na desktopu da bude dostupan, ustaje se noću (ili danju) iz kreveta da se pribeleži neka fantastična komparacija koja padne na pamet, neka posebno efektna fraza, doteruje, uobličava...verzija V1.0, V2.0...V15...Final Edition...

Uh, muka je to, i ne znam što je to sramota i zašto da se krije...
Korisnikov avatar
By deran
Mars napisao:A i deran našo nas da maže: napisao ovaj post za jednu noć.
zapravo,za nekih desetak minuta...

Popeye napisao:ako ce onda mene poslat za ambasadora srbije u brisel ili berlin - moze! :party:
moraš uzeti državljanstvo,pa da se pokrstiš prvo,pa onda vojska,pa ćemo da vidimo... :P
Korisnikov avatar
By nsc
nemam pojma, i ja ovo prvi put vidim :D
Korisnikov avatar
By Kiborg
Bogami, od kad je da je, odličan je post.
Svaka mu čast.
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2329377#p2329377]Kiborg napisao:[/url]Bogami, od kad je da je, odličan je post.
Svaka mu čast.
To je post iz najnovije deranove produkcije, objavljen u temi '' Poselo godine - Izbor za Zvezdu 2011. ''

http://www.gay-serbia.com/forum/poselo- ... 92s60.html

Koristim priliku da pozovem korisnike koji to još nisu učinili, da uzmu učešće u ovom Izboru i objave svoju bodovnu listu.
:fancyklap:
Korisnikov avatar
By Vel boy
mene samo zanima otkud deranu to "znanje" o mojoj tastaturi..... :lol: zapravo, moja tastatura u proseku dura duze od mnogih. :D
Korisnikov avatar
By Stripi
valjda zato što uvijek ponavljaš jedno te isto.
Korisnikov avatar
By Laerem
Ima tih par ljudi koji nisu retardi ali je tesko ustanoviti tocno sto su. Npr. alexandarmagic, deran, etc. Cinizam je u pravilu uvijek dimna zavjesa, pitanje je ima li sto iza nje kada je vjetar rasprsi. Opet s druge strane, glupo mi je reducirati ljude i reci da je njihov gard samo produkt njihovih nesigurnosti, bla, bla.

I guess the jury is still out. :neznam:
Korisnikov avatar
By deran
"hvala ti na mrvicama s tvoje trpeze, bogati gavane..." :lol:

ali ovo je zgodna rečenica,priznajem:

CINIZAM je u pravilu uvijek dimna zavjesa, pitanje je ima li sto iza nje kada je vjetar rasprsi.

pa onda može da se izvede:

AROGANCIJA je u pravilu uvijek dimna zavjesa, pitanje je ima li sto iza nje kada je vjetar rasprsi.

TEATRALNOST je u pravilu uvijek dimna zavjesa, pitanje je ima li sto iza nje kada je vjetar rasprsi.

EGOIZAM je u pravilu uvijek dimna zavjesa, pitanje je ima li sto iza nje kada je vjetar rasprsi.

etc

a čitave ove halabuke oko nekog blesavog posta ne bi ni bilo,da deni nije pecao vela... :bic:

s druge strane,vel se junački drži... :hvala:
Korisnikov avatar
By Laerem
Kako da ne. Ima more ljubavi. :grouphug:

p.s. cinizam je sranje. ali sto fali teatralnosti? pa ne moramo bas svi biti jebeni stoici. ja sam peder. moje bogom dano pravo je da prenaglasavam zivotne radosti i gadosti, podjednako rijecima i kukovima. :vogue:
Korisnikov avatar
By deran
nije bilo upućeno tebi,nego uopšte sam kazao da je dobra rečenica...

ne fali ništa,ali ne fali ni cinizmu-kad je na mestu...:sudija:
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2329788#p2329788]Laerem napisao:[/url]Ima tih par ljudi koji nisu retardi ali je tesko ustanoviti tocno sto su. Npr. alexandarmagic, deran, etc. Cinizam je u pravilu uvijek dimna zavjesa, pitanje je ima li sto iza nje kada je vjetar rasprsi. Opet s druge strane, glupo mi je reducirati ljude i reci da je njihov gard samo produkt njihovih nesigurnosti, bla, bla.

I guess the jury is still out. :neznam:
Iza svih tih, kako si se slikovito izrazio, dimnih zavesa kriju se obični ljudi od krvi i mesa, jednako dobri i loši, kao i svi drugi.
Rodili su se, valja ih ljuljati, hraniti, trpeti, voleti, ne voleti itd. i na kraju, uz manje, ili veće počasti ispratiti ih Bogu na istinu, kad im kucne sudnji čas.
:sarana:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!