Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Srklet
jedna od pozitivnih predrasuda koje sam ja imao o pederima na pocetku svojeg pederskog radnog staza jest da su oni profinjena bica visokih estetskih kriterija, koji samo pricaju o umjetnosti. onda sam upoznao nekoliko pedera i sve mi je bilo jasno. :lol:
Popeye napisao:
now_pictured napisao: ipak obozavam britni i pratim gossip girl i americas next top model haha
zašto nove generacije pedera imaju tako loš ukus? :drama:

A koja generacija snima te stvari d aih oni gledaju? :spank:
By loreenche
a čekaj, gde je propisano da su britni, gossip girl i TM loše stvari?
Korisnikov avatar
By hlaefdige
mislim da nije do pedera. mislim da je do dece :)

(see what I did there - turned homophobia into ageism...see? seeeee?)
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
mozda misle da ako ne vole takve stvari da ih niko nece dozivljavati kao PRAVE pedere :nerd:

uticaj sredine! pedere u blendere! :jerry:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
nenenenenenene! to sa "nisam dovoljno gej" je vise zenska boljka u LGBT svetu...

decaci bi radije da su str8lkn
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
not the ones I know :sigh:

ne znam ko je prvi poceo i vidis 2 dana posle toga svi postavljaju

''

by the way, ja sam delom bugarskog porekla i nije mi jasna pederska euforija oko ovoga :neznam:
Korisnikov avatar
By Srklet
Zen napisao:a čekaj, gde je propisano da su britni, gossip girl i TM loše stvari?
it's a big big world, but you're a big big girl? :peva: :lol:
By loreenche
Popeye napisao:
Zen napisao:a čekaj, gde je propisano da su britni, gossip girl i TM loše stvari?
it's a big big world, but you're a big big girl? :peva: :lol:
I indeed am a big big girl, but as such, I fail to recognize connection between your post and mine...
Korisnikov avatar
By now_pictured
i can honestly say i have flaw free taste :D
britni stvarno volim, a mislim ne moze niko da kaze da nije uspesna i bas super
a gossip girl i antm znam da su sranje ali gledam posto je bas fun
kao i dosta ostalih stvari

i love trashy shows :D

and can i also say how honored i feel to have this thread based around me? :love:
Korisnikov avatar
By Srklet
now_pictured napisao: britni stvarno volim, a mislim ne moze niko da kaze da nije uspesna i bas super
Slika
Korisnikov avatar
By Srklet
ps
jedno filozofsko pitanje :D
now_pictured napisao: a gossip girl i antm znam da su sranje ali gledam posto je bas fun
kao i dosta ostalih stvari
koja je to kolicina sranja kad sranje prestaje biti fun? :kopanos:
Korisnikov avatar
By antibiotic
a kad su to pa pederi imali dobar ukus? :D

oduvek smo se lozili na povrsne trashy stvari iz pop kulture.
one te u isto vreme iskljucju i ukljucju.
Korisnikov avatar
By Torry
Popeye napisao:jedna od pozitivnih predrasuda koje sam ja imao o pederima na pocetku svojeg pederskog radnog staza jest da su oni profinjena bica visokih estetskih kriterija, koji samo pricaju o umjetnosti. onda sam upoznao nekoliko pedera i sve mi je bilo jasno. :lol:

i ja se prevarih tom mislju :lol:
Korisnikov avatar
By HalfJack
Popeye napisao:koja je to kolicina sranja kad sranje prestaje biti fun? :kopanos:
Lol. Gledam gossip girl trenutno jer mi je dosadno, pa me to zabavlja, tek sam na prvoj sezoni. Što se tiče ovog drugog antm, ne pratim. Britni je bezveze, but it fits the pattern. To je uglavnom ukus pedera, britni, gaga, adele, komercijalna elektronika. :shrug:
Popeye napisao:jedna od pozitivnih predrasuda koje sam ja imao o pederima na pocetku svojeg pederskog radnog staza jest da su oni profinjena bica visokih estetskih kriterija, koji samo pricaju o umjetnosti. onda sam upoznao nekoliko pedera i sve mi je bilo jasno. :lol:
+1 :sigh:
Korisnikov avatar
By now_pictured
... haha ne mogu da verujem
mislim ne mora da bude sve sto gledam ili slusam najbolja stvar na svetu, ne razumem ni zasto bi bila
ima mnogo glupih serija npr koje su zabavne i zasto ih ne bi gledao, ne razumem kako neko ne shvata to
a ta slika od britni je low, to je sve sto mogu da kazem. jel jos uvek takva? ne. takva nije vec 4 godine.
By loreenche
Sanja Steppenwolfin napisao:@Zen, hoce da kaze da se primas :krezavi:
primam se zato što gledam nešto što želim da gledam?

e onda mi imamo dva različita viđenja... daj jebote, svaki dan kažem sebi nakaniću se i nikako...
Korisnikov avatar
By tebra
Ne slusam Britney, ne gledam Gossip girl, tako da je glupo stvarati stereotipe o danasnjoj gej omladini. Msm, glupo je stvarati stereotipe uopste.

Svako ima prava da gleda i slusa sta hoce, cak iako je to najveci trash. Neko bi meni zamerio sto ne citam knjige, ne idem u pozoriste, ne posecujem galerije, ali jbg, takav sam i zabole me sta ce ko da pomisli.
Popeye napisao:
now_pictured napisao: ipak obozavam britni i pratim gossip girl i americas next top model haha
zašto nove generacije pedera imaju tako loš ukus? :drama:

zašto samo pedera...?

misliš da nepederi imaju bolji ukus...?

a odgovor je prost-zbog tehnologije (ovi naši)...

i nisam siguran da stari pederi imaju mnogo bolji ukus...

p.s.odgovori su kao i i pitanja-generalizovana...
Korisnikov avatar
By _liplock
A koja je to vrsta muzike, i koji su to televizijski sadrzaji koji zadovoljavaju ''visoke estetske kriiterije'' starijih generacija pedera?
nije rijec o vrsti muzike u smislu da je pop bolji od rocka ili hip hop od trip hopa, nego da u svakoj vrsti muzike imaju bolji i losiji izvodjaci.

britney spears u svojoj kategoriji pop-glupača koje je proizvela muzička industrija definitivno spada u donji dom. deplasirano je uopće išta pričati o njenom glasu, a kroz cijelu karijeru je sakupila makismalno pet dobrih pjesama. ona je jednostavno svjetlucavo upakirani mediokritet za mediokritetsku publiku koja se onda s njom moze identificirati, bas zbog toga sto je britney tako bezvezna i bezlicna. da ima bilo kakvu licnost ili karakter, nikad ne bi bila toliko popularna.
Korisnikov avatar
By nsc
tebra napisao: ne citam knjige, ne idem u pozoriste, ne posecujem galerije, ali jbg, takav sam i zabole me sta ce ko da pomisli
:shocked: pa ti dete nemas pojma sta sve propustas :shok:

:Dali se zato obeznanjujes od alkohola u Apartmanu :lol:narodna poslovica kaze : cega se pametan stidi ...:smeh:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!