Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By 2kune
Popeye napisao:da ce sve to rijestiti 'will & grace'. :roll:
ali kad hoće... :sweet:
Popeye napisao: ja aktiviste zamisljam kao ljude s jasnim stavovima, koje jasno artikuliraju. s jasnim ciljevima, na kojima jasno rade i koji imaju konkretne rezultate.
svaka praksa trazi kompromis, ali mislim da treba uvijek biti sto ideoloski cisci, dogmatski nemilosrdan i voditi primjerom.
takodjer, smatram da je totalno pogresan pristup mnogih aktivista koji ne traze angazman LGBT zajednice, nego se postavljaju kao oni koji ce stvar srediti, a vecinu pasiviziraju. pedere i lezbe je potrebno konstantno ohrabrivati, prozivati, poticati, iz jednostavnog razloga: snaga je u brojevima. u svim drzavama u kojima je postignut visok nivo ravnopravnosti LGBt osoba to je bilo moguce zbog masovnog angazmana ljudi, a ne dvadesetak ili stotinjak aktivista.
riječi ti se pozlatile... :radosnice:
kad ćeš ih početi primjenjivati u praksi? :trep:
Korisnikov avatar
By 2kune
ah, ako je samo do mene... :ubise:
ne želim biti razlogom diskriminacije LGBT...Žnj populacije... :drama:
idi sad, Mojsije, i spasi svoj narod kako si napisao da ćeš... :radosnice:
Korisnikov avatar
By Srklet
ubij se i spasi nas. ;)

uostalom, javi se svojem zlatnom teletu za spas. mozda ima kakvu carobnu runu koja ce ti pomoci, a tebi je mozda i da besplatno. :yes:
Korisnikov avatar
By 2kune
Popeye napisao: uostalom, javi se svojem zlatnom teletu za spas. mozda ima kakvu carobnu runu koja ce ti pomoci, a tebi je mozda i da besplatno. :yes:
to je vazda bio tvoj problem... ili je bog ili zlatno tele, nikad ono što jest... no, u ovom konkretnom slučaju čarobna runa bio bi popis tvojih altruizama u skladu s vlastoručno napisanim receptom... kao težak slučaj, nadam se da ću ga dobiti besplatno... oslobođen participacije zbog dijagnoze... :sweet:
Korisnikov avatar
By Srklet
2kune napisao:no, u ovom konkretnom slučaju čarobna runa bio bi popis tvojih altruizama u skladu s vlastoručno napisanim receptom...
vodi primjerom. ;) but you never do that, do you? :glupan:
kao težak slučaj, nadam se da ću ga dobiti besplatno...
pa naravno, uvijek se nadas da je besplatno ili na tudji racun, godine parazitiranja su ucinile svoje. :(
Korisnikov avatar
By 2kune
Popeye napisao: vodi primjerom. ;) but you never do that, do you? :glupan:
ali ja nikada nisam bio aktivist... :sweet:
Popeye napisao: pa naravno, uvijek se nadas da je besplatno ili na tudji racun, godine parazitiranja su ucinile svoje. :(
to je od dugogodišnjeg bavljenja kulturom u Hr... :hamlet:
nešto potpuno drugačije nego kod tebe... :giggle:
Korisnikov avatar
By 2kune
Popeye napisao: u redu je to, treba netko djelovati i u saunama. :party:
eto... a još nisam ni aktivist... :D da si ti barem upola tako djelatan kao aktivist, gdje bi Hr. danas bila... :snob:
Korisnikov avatar
By 2kune
Popeye napisao:tesko je usporedjivati tvoje sirenje spolnih bolesti medju ozenjenim ormarusama s aktivizmom. :odbij:
pa naravno, ovo prvo ima nekakvog ploda... :smug:
Korisnikov avatar
By 2kune
picajzla bi bilo jače i više u kontekstu... :zeva: žao mi je što sam te izbacio iz takta pa si počeo s banalnim vrijeđanjem nalik na ona iz prvog razreda osnovne... :maji:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!