Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by blentamožda i nisu tako nenormalni-masa mladih ljudi odlazi iz kiinde u NS i Bg,i uglavnom se snalaze kako znaju i umeju-moj rođak je čak slagao da ima 18 godina (ima 16) da bi ga gazda primio da radi na crno (moleraj)...
delete i kompanija
kako ste nenormalni
Originally posted by shmizllicaTi to iz licnog iskustva, pretpostavljam...
Al dobro najlakse je jesti govna po tudjim dvoristima...
Originally posted by blentaSlazem se, ne moze svako da se odvazi da nacini konkretan potez u zivotu, ali smo zato svi mi mogli da kukamo i na forumima, pa i medijski javni servis da pozovemo, da se izjadamo i trazimo pomoc...ali, eto, nismo...a ova njegova zalopojka ne traje dan ili dva, ni sedmicu ili dve, nego vec mesecima i tesko mi je da poverujem da je on toliko pozrtvovan u trazenju posla koliko je u sajberisanju i da ne moze da nadje bilo kakav posao.
delete i kompanija
kako ste nenormalni
nisu svi mudonje i nije im lako
da cine drasticne rezove kad im nista u zivotu nije sigurno
jel mozete makar da se uzdrzite od logoreje
ako nemate sta pametno reci?
Originally posted by Deletehehe
@shmizllica
Ti da si zelela da pomognes, a ne da dodas jos jednu sagu ovoj nesrecnoj prici, ne bi kao pokvarena ploca ponavljala sta je sa zurkom nego bi iskopala onaj broj racuna, koji se vise nego jednom u ovoj temi ponavljao i uplatila decku da bar dodje da ga, eto ti (ne mora niko drugi) upozna. Ali, avaj...znamo za tvoje prazne price.
Originally posted by shmizllicaTi to iz licnog iskustva, pretpostavljam...
Al dobro najlakse je jesti govna po tudjim dvoristima...
Originally posted by blentanaravno da nije lako...
delete i kompanija
kako ste nenormalni
nisu svi mudonje i nije im lako
da cine drasticne rezove kad im nista u zivotu nije sigurno
jel mozete makar da se uzdrzite od logoreje
ako nemate sta pametno reci?
Originally posted by Hans- to dete ima problema sa porodicom, koja ga je izbacila i na celom svetu ima samo dečka.
Ja ne razumem. No, dobro.![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!