Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by unic0rn
elem, dobro je da ste postavili screen-ove, vidim da izgleda super i na ostalim temama![]()
Truth be told, vazno je da se mom poslodavcu (meni) svidja, a vi cete se navici (99%) ili pronaci neki od miliona foruma na internetu (1%), couldn't care less.![]()
Originally posted by unic0rn
paaa poenta je da se taj deo ne istice mnogo, tj da bude naglasak na nazivu teme..
vidi sad
Originally posted by PlasticBrainto je super ideja ali trenutno je nazalost neizvodljiva.. forum ima oko 10tak skinova i tesko bi bilo podesiti univerzalnu boju za svaki.. a skinovi sami po sebi nemaju podesavanje za kontra boju ove koja se koristi za izlistavanje tema
Sve to treba izbaciti, ostaviti samo pocetna slova teme. pa otvarati na srecu![]()
Minimalizam je ponovo in![]()
Jasno mi je da je ovo samo malo umivanje do potpune promene foruma.. ali ako moze da se onaj pravougaonik na koji se stavi mis promeni u svetliju ili tamniju nijansu da bi se info iz tog celog reda videle jasnije. Nekad kliknem nesto pogresno jer mi je sve spojeno i tako to...
Ili to da dodje sa novim forumom, samo da se to nekako razdvaja kada se prodje po temama misem.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!